canım meleğim...
biliyorum çürük bir annen var, herşeyi kafasına takan, çoğu şeyden mutlu olamayan, kafası sürekli dolu bir annen...
kızma olur mu annem bana, inan eskisinden daha iyiyim şu an, önceliğim hep sensin..ama arada yine de takılıyorum bazen işte...mazur gör oğlum beni, seni üzüyorsam da affet:çok üzgünüm:
seni seviyorumopuyorumnanaktan
Canım kızım...
henüz sadece içimde hissetmeme rağmen sevgin öyle bir doldurduki kalbimi şimdiden her an senin için çarpar oldu....
çok büyük bi özlem içinde bekliyorum seni,sanki kendimi bildiğimden beri benim yanımdaydın da bu 9 ay ayrıldık gibi, bi gelsen bi koklasam bütün hasretim biticek sanki
şimdilik sadece rüyalarımda görüyorum seni
bi gece emziriyorum bi gece yıkıyorum
gel artık annecim rüyalarım gerçek olsun bi an önce
Seni çok Seviyorum
canım beyazıtım bayazıtım bayezidim beyazım, yusuf yüzlüm ahmetim mustafam herşeyim beniim.. kuzuu sen ne zaman doğucaksıın ne çok merak ediyorum seni anneem ....bi güzel yüzünü göstermedin ya bana hep aklımdasın canımın parçası .....küçücük ellerini , bide doktor amcanın son gittiğimde verdiği ayacığının resmini ezberledim ..
Zaman da geçmiyo pamuk şekerim, önceden hafta sayıyodum şimdi gün sayıyorum hep dua ediyorum zamanında gel sağlıklı gel diyee ... hayalimde sarısın sapsarı saçlısın pembe yanaklısın bebeğim bakalım gerçekte nasılsın (sarı ol diye bi kamyon ayva portakal yedim bakalım işe yarıycakmı) her an aklımdasın meleğim inşallah keyfin yerindedir inşallah sıkıntın yoktur bekliyorum bitanem ben seni gel minik kuzum gel gel gel...
oyy kuzuum ben seni çook seviyoruum sana aşığıımm allaha emanet ol emi bal köpüğüm,,,
benim prensesim canım kızım göbüşüme konduğun günden beri senle nefes alıyom kızım kesendi kalp atışındı derken şimdi az bir zaman kaldı kokunu hissetmeye tombik yanaklarından öpmeye babanla seni sabırla bekliyoruz kuzum sabırla çünkü sen gelişimini tamamla annem sağlıkla gel kollarıma o gün benim hayatımda yaşadığım en güzel günlerden biri olacak o anı düşünmek öyle heyecan vericiki annem ha sakın tekmeleriden mahrum etme kuzum ama kaburgamdan ayağını çeksende fena olmaz hanikaydirigubbakcemile3 sen sağlıkla el ısırcam o ayakları miniğim meleğim seni çok seviyorum kızım içime sığdıramıyorum seni babanda şimdiden benim pabucu dama att bile seni bekliyo sağlıkla büyü kızım en güvenilir yerdesin şu an allaha emanet can kızım
Sevgi biriktiriyorum yoklugunda.
Bir garip hallerdeyim. Dokunsalar ağlayacak gibiydim ya, yok yok artık dokunmasalar da ağlayabilirim.
Seninle hayata yeniden başlamak için sen büyürken ben küçülmekteyim.
Ne çok şey var sana anlatacak.Ne çok hasret var.
Sabırla yolunu gözlemekteyim.
yaaaaaa kızlar süper yazmışsınız daaaa bunları alıntı yaparken diğer sayfalarda koptum ömür hele sana dicekbişey bulamıyorum alemsin kuzummmm:roflol:
e şimdi gitti bendeki hissiyatt ne yascam ya :mymeka:
bebeğimmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm annesinin miniğiiiiiiiiii
bugün cicilerini yıkıcam inş yani makina yıkıcakk
seni çooooook seviyorummmmmmmm koklamak istiyorum doya doyaa.............opuyorumnanaktan:CüvCüv:
kaynanana söyle belkim alır eskiden kurutma makinesim,i vardı ama biri benimkileride ütülese hiç üzülmem hani olumunekankayizsmilegökçenim bende yıkadım yanı makina yıkadıda asmaya ve ütülemeye makina yok :gitme:
kaynanana söyle belkim alır eskiden kurutma makinesim,i vardı ama biri benimkileride ütülese hiç üzülmem hani olumunekankayizsmile
anlamadım ki ne bağ kuruyosun hatmı çekiyon kaydirigubbakcemile3 7 aydır karnında taşıyon bir cümleye dökemedin suçlu biz mi olduk beceriksiz anne sempatiksalakcinni aa nevin bak alıma ne geldi annene söylesene yazar bak sen alıştın rahata ya yazınıda ona yazdırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmilehee alır anladın sen onu tubişş:smiley-cool: sizin yüzünüzden çocuğumla duygusal bağ kuramıyorum yavrum evladım bakma sen bu teyzelere hepsi hamiş hormonlar tavan yapmışş bi içime dökmeme izin vermediler yavrucum sen anneni biliyon anlamışındır beni kaka bu teyzeler
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tüüü sana tubiişş başkada bişi demiyooom
ne oldu hülücan konsantrenmi bozuldu kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3buranın modu felan yok mu geyiğe çevirmişsiniz konuyu, şikayet ediciğim hepinizi :dilcikar:
buranın modu felan yok mu geyiğe çevirmişsiniz konuyu, şikayet ediciğim hepinizi :dilcikar:
evet tatlım yaaaaaaa o kısmına geçemedim daha sadece yıkadım hatta şu an yıkanıyo makinada. asmak kolay da ütü işi zor gibi sankim:mymeka:gökçenim bende yıkadım yanı makina yıkadıda asmaya ve ütülemeye makina yok :gitme:
kızlar çok hoşsunuz vallahi ben tüm duygusallığımla açmışken bu topiği okurken gülmekten koptum
neyse hamilelik hormonlarından olsa gerek ağlanacak şeye güler gülünecek şeyede ağlar olduk
canım senın için bi topic açayım 2010 mayıs anneleri koçişlere ne söylemek isterdiniz
diğer annişlerinde duygusallığı banlanmış kaydirigubbakcemile3
rica ederim canım ne demek :asigim:
tamam hayatım ne demek
aklinialirimsmile
Herkese merhaba arkadaşlar
Bu topic daha karnımızda olan bebeklerimize neler hissetttiğimizi paylaşmak için açılmıştır.
Lütfen konu dışı konuşmalarımızı uygun topiklerde yazalım
Anlayışınız için teşekkür ederim
İyi de Nilaycım, sohbete katılmamış biri olarak objektif gözle baktım.Sen de katılmışsın sohbete.Sonra konu dışı sohbete dindü demişsin CADIARZU
İyi de Nilaycım, sohbete katılmamış biri olarak objektif gözle baktım.Sen de katılmışsın sohbete.Sonra konu dışı sohbete döndü demişsin CADIARZU
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?