2010 Mayıs anneleri bebeğinize bugün ne söylemek isterdiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nilay
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bugün söyleyebileceğim tek şey;

oğlum biraz dururmusun canım acıyor artık vurma orama burama
:dilcikar:

bende dıyorum kı
oĞlum canımın ıÇı anneyı her zaman tekmele oyna dur gÜndÜzlerı ama gecelerı yapma be oĞlummmmmmmm

kaydirigubbakcemile3 BÜTÜN ANNELERıN DUYGUSALLIĞININ ıÇıNE ETMıŞıZ :mymeka:

yaaaaaa kızlar süper yazmışsınız daaaa bunları alıntı yaparken diğer sayfalarda koptum ömür hele sana dicekbişey bulamıyorum alemsin kuzummmm:roflol:

e şimdi gitti bendeki hissiyatt ne yascam ya :mymeka:

bebeğimmmmmmmmmmmm canımmmmmmmmmmmmmmmmm annesinin miniğiiiiiiiiii
bugün cicilerini yıkıcam inş yani makina yıkıcakk
seni çooooook seviyorummmmmmmm koklamak istiyorum doya doyaa.............opuyorumnanaktan:CüvCüv:

gökçenim bende yıkadım yanı makina yıkadıda asmaya ve ütülemeye makina yok :gitme:

gökçenim bende yıkadım yanı makina yıkadıda asmaya ve ütülemeye makina yok :gitme:
kaynanana söyle belkim alır eskiden kurutma makinesim,i vardı ama biri benimkileride ütülese hiç üzülmem hani olumunekankayizsmile

kaynanana söyle belkim alır eskiden kurutma makinesim,i vardı ama biri benimkileride ütülese hiç üzülmem hani olumunekankayizsmile

hee alır anladın sen onu tubişş:smiley-cool: sizin yüzünüzden çocuğumla duygusal bağ kuramıyorum yavrum evladım bakma sen bu teyzelere hepsi hamiş hormonlar tavan yapmışş bi içime dökmeme izin vermediler yavrucum sen anneni biliyon anlamışındır beni kaka bu teyzeler
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anlamadım ki ne bağ kuruyosun hatmı çekiyon kaydirigubbakcemile3 7 aydır karnında taşıyon bir cümleye dökemedin suçlu biz mi olduk beceriksiz anne sempatiksalakcinni aa nevin bak alıma ne geldi annene söylesene yazar bak sen alıştın rahata ya yazınıda ona yazdırkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

buranın modu felan yok mu geyiğe çevirmişsiniz konuyu, şikayet ediciğim hepinizi :dilcikar:

evet tatlım yaaaaaaa o kısmına geçemedim daha sadece yıkadım hatta şu an yıkanıyo makinada. asmak kolay da ütü işi zor gibi sankim:mymeka:
neyse oğlum için herşeyy
duyy miniğimmmm annen senin için ütü bile yapıcakkkaydirigubbakcemile3

Herkese merhaba arkadaşlar

Bu topic daha karnımızda olan bebeklerimize neler hissetttiğimizi paylaşmak için açılmıştır.
Lütfen konu dışı konuşmalarımızı uygun topiklerde yazalım
Anlayışınız için teşekkür ederim

:ecrin_bebek:
oğluşum...minik meleğim.ugur böcüğüm.annesinin bitanesi....:Saruboceq:Allahım seni bana sag salim versin kolaycacık doğurayım seni, kucama alayım seni.mis gibi kokunu çekeyim içime....oy benim çirkin maymunum....:asigim:ben sana şimdiden doyamıyom şimdiden aşık oldum....annesinin bitanesi...

tamam hayatım ne demek
aklinialirimsmile

ıyi de Nilaycım, sohbete katılmamış biri olarak objektif gözle baktım.Sen de katılmışsın sohbete.Sonra konu dışı sohbete döndü demişsin CADIARZU

Son düzenleme:
İyi de Nilaycım, sohbete katılmamış biri olarak objektif gözle baktım.Sen de katılmışsın sohbete.Sonra konu dışı sohbete döndü demişsin CADIARZU

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis vereliniortak

Sevgili Görkem ve Nevin
öncelikle yapılan sohbetlere gecididir diye müdahale etmek istemedim.
Ama devam ettiğini görünce topiciğin başlığına uygun sohbetlerde bulunulmak gerektiğini hatırlatmak zorunda kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…