2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam guzel anneler oo sohbet muhtesem bugun ..burda firtina kar cok fena baglantim surekli kopuyor bende 1,5 yillik evliyim ilk bebegim 18 mayis da zemuszemuskizim Mina gelicek Allahin izni olursa insallahh

Yok canım yaa ilk hamileliğim...malum 5 temmuzda evlendim sat 20 temmuz....valla ben burdaki mağzalarda bile bulabildiysem ki çok az mağaza var her yerde vardır...ben oğluşuma bi converse bide spor ayakkabı aldım...
biliyom gı sende konuya katıl diye öyle yazdım sırnaşık şey
selam guzel anneler oo sohbet muhtesem bugun ..burda firtina kar cok fena baglantim surekli kopuyor bende 1,5 yillik evliyim ilk bebegim 18 mayis da zemuszemuskizim Mina gelicek Allahin izni olursa insallahh

burda yağış durdu neyseki

Yok canım yaa ilk hamileliğim...malum 5 temmuzda evlendim sat 20 temmuz....valla ben burdaki mağzalarda bile bulabildiysem ki çok az mağaza var her yerde vardır...ben oğluşuma bi converse bide spor ayakkabı aldım...

sende benım gıbı hızlısın masallah hıc vakıt kaybı yokolumunekankayizsmile

kızlar ben cok merak edıyorum kac yıllık evlısınız kacıncı hamılelıgınız... hadı bakalım paylasalım..
ben baslıyım 1 agustosta evlendım.. 23 agustosta hamıle kaldımkaydirigubbakcemile3

1 eylül 2006da evlendik 2 yıl istemedik sonra 16 haftalıkken oğlumu düşürdüm şimdide kızımızı bekliyoruz allahtan her şey yolunda Allahım isteyen herkese versin çok zor
bide bende sürekli kaybetme korkusu var Allahım kimseye o acıyı yaşatmasınboshayallersmile

sende hamılelıgı ılk tadanlardansın demek neguzel... allahım hepımızınkı saglıcakla kucagımıza almayı nasıp etsın... bıran oncede gelsınler artık yaa...

nasip diyelim aslında hemen düşünmüyoduk ama özellikle eşim düğün öncesi stresi nedeniyle gecikmeler yaşayınca geç yumurtlama sonucu geldi süpriz yumurtamız

annemın bır lafı var onun uzerıne hamıle kaldım bende... kızım oluyoken yap:teselli: derdı olduda zaten allahım aratmadı...

amin canım allahım butun bebıslerımızı korusun ınsallah.. benımde kuzenım ustuste 4 kez dusuk yaptı onun yasadıklarına tanık oldum gercekten cok zor.. allahtan sımdı hamıle 20 haftalık...

benim kızımda 18 mayısta gelecek iyişallah sabırsızlıkla bekliyorum benimde 3,5 yıl oldu evliliğim eşim şehir dısında çalışıyor tek derdimiz o herşeyin hayırlısıyerimseniben

annemın bır lafı var onun uzerıne hamıle kaldım bende... kızım oluyoken yap:teselli: derdı olduda zaten allahım aratmadı...

benim annemde aynı ilk evlendim 20 temmuzda regl oldum annemde sordu tabi bebek varmı die yok dedim...korunuyoruz..bana demezmi çocunuzun oldunu nerden biliyonuzda korunuyonuz die dumur olmuştum....bizim etrafımızda korunupta çocuk sahibi olamayanlar çoktuda...

valla bazen kızsakta herseye karısıyolar dıye anneler herseyı bılıyolar.. ve cogunlukla yanılmıyorlarvereliniortak

amin canım allahım butun bebıslerımızı korusun ınsallah.. benımde kuzenım ustuste 4 kez dusuk yaptı onun yasadıklarına tanık oldum gercekten cok zor.. allahtan sımdı hamıle 20 haftalık...

Allah sabır versin gerçekten zor içimden korkuyu bi türlü atamıyorum gönlümce bişeyler alamıyorum planlar yapmaya korkuyorum annem nazar değer diye kimselere söylemiyor biz söyleyince kızıyor bi doğsun sonra plan yap diye kızıyor bakalım olacakmı diyo elim böğrümdee kalıyor:gitme:

canım bence oyle dusunme aklına bıle getırme.. gororsun bak bebegın saglıkla dogacak kucagında olacak opeceksın koklayacaksın.. gecmıs aklına bıle gelmıcek..hem bu vakıtten sonra ben dusuk oldugunu hıc duymadım... hıc korkma canım ıcını ferah tut allahın ıznıyle tammamına erecek ınsallah:1hug:

erken düşük yapsam korkmayacağım zatende kaybım 16. haftada olunca doktorum da korkuyor herkese doktoru yürü diyor bana uzan sol tarafına yat olabildiğince dinlen diyor hala progestron hormonu kullanıyorum bi tehlike geçti dese demiyorrrrrr serviks boyuma her kontrolde bakılıyor herşeyin hayırlısı iyi düşünmeye çalışıyorum zaten kızımda öyle hareketliki ben burdayım diyor üzülme anne
hem kızlar dayanıklı olur dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…