slm kızlar herkes iyidir umarım bizde kızımla iyiyiz maşallah netin kotası doldu giremedim epeydir geçmişe sonra bakıcam zamanım yok herkese selamlar
hoşuldukcanım ne yaptın karar verdin mi doktorahoşgeldin tuğba....
selam kızlarr bugün pek uğrayamadım boshayallersmile
tugba naber tatlımCADIARZU
hoşuldukcanım ne yaptın karar verdin mi doktora
iyiyim tatlım sen nasılsın
nurem benim hiç böyle bir sıkıntım olmadı valla bilmiyorum o yüzden bebek odasına bu hafta sonu bakarız bizde heralde sadece beşik diyordum ama sanırım küçükte bir dolap alıcam beşikle uyumlu çünkü onca esyayı dağınık tutmaktansa dolabında toplarım daha iyi bilg. masasına ve kitaplarıma yer kalmıyor gerçi üffff sıkışık kalabalık evide hiç sevmiyorum ben ya nasıl yapcaz bakalım büyüüyen beşiklerin boyutu 180 * 80 felan oluyor bayağı yer kaplıyorlar iyi ayarlamalı.
ohhhh keyfinbe bak canımmmçok şükür canım :CüvCüv:
oğluşumla ense yapıyoruza.s
saol canım göbüşbüyüdü maşallah seninki kadar değildir hala ama olsun hamiş kıyafetlerine başladım çok rahatımkızlar yemek yapma telaşına girdim kaç sayfa kaçırmışım yaw :))
tuğbacım hoşgeldin nasıl geçiyor göbüş ne durumda
anam nereye kayboldunuz tam da ben gelmişken sohbete katılacaktım yaaa bizde 24 mayıs 2008 de evlendik ilk sene kira olayından istemedik hem kendimiz adepte olmalıydık evliliğe ilk sene öyle geçti tabi korunarak annem başladı tabi halamı korunuyosunuz demeye sonra evimizi aldık içine geçtik rahatladık biraz dedik artık zamanıdır niyetine girdik ve oğlum hiiçç bekletmeden geldi ilk ayda şükürler olsun. evliliğimin 15 ayında hamile olduğumu öğrendim.. Allah yolunu bekleyen herkese nasip etsin. Büyüklerin dediği gibi olurken yap hele ilkse, ikincisini canın nezaman isterse.zemuszemus
canım ben sebameddüşünüyorum bakalım almadım daha şampuanını pişik kreminyağını alcam inşbebek bakım ürünün almamış olan arkadaşlar malum hepimiz kararsızız bu konuda....en azından duyduklarımızla birbirimizi yönlendirmeye çalışalım...mesela jhonson baby nin şampuanı göz yakıyomuş..arkadaşım oğluna almış ama kullanamamış...
erken düşük yapsam korkmayacağım zatende kaybım 16. haftada olunca doktorum da korkuyor herkese doktoru yürü diyor bana uzan sol tarafına yat olabildiğince dinlen diyor hala progestron hormonu kullanıyorum bi tehlike geçti dese demiyorrrrrr serviks boyuma her kontrolde bakılıyor herşeyin hayırlısı iyi düşünmeye çalışıyorum zaten kızımda öyle hareketliki ben burdayım diyor üzülme anne
hem kızlar dayanıklı olur dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?