2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar herkes iyidir umarım bizde kızımla iyiyiz maşallah netin kotası doldu giremedim epeydir geçmişe sonra bakıcam zamanım yok herkese selamlar

selam kızlarr bugün pek uğrayamadım boshayallersmile

tugba naber tatlımCADIARZU

hoşuldukcanım ne yaptın karar verdin mi doktora

bende onu yazıcaktım..eşimle gittim kontröle neşe hn. yine bir ilgi bir ilgi sanırım ogün bi sorunu vardı banada ole davrandı...o hastanede tanıdıkta olduğu için şimdilik neşe hn.da devam edicem....zaten başlarda da ilgiliydi ama benimen endişe duydumzamanda bana saçma sapan cvp verince haliyle dr. arayışına girmiştim..ama vazgeçtim..sen buldun mı dr.

kızlar yemek yapma telaşına girdim kaç sayfa kaçırmışım yaw :))

tuğbacım hoşgeldin nasıl geçiyor göbüş ne durumda

anam nereye kayboldunuz tam da ben gelmişken sohbete katılacaktım yaaa bizde 24 mayıs 2008 de evlendik ilk sene kira olayından istemedik hem kendimiz adepte olmalıydık evliliğe ilk sene öyle geçti tabi korunarak annem başladı tabi halamı korunuyosunuz demeye sonra evimizi aldık içine geçtik rahatladık biraz dedik artık zamanıdır niyetine girdik ve oğlum hiiçç bekletmeden geldi ilk ayda şükürler olsun. evliliğimin 15 ayında hamile olduğumu öğrendim.. Allah yolunu bekleyen herkese nasip etsin. Büyüklerin dediği gibi olurken yap hele ilkse, ikincisini canın nezaman isterse.zemuszemus

180 mi çokmuş ya ben araştırmamıştım pekCADIARZU

kaç oda salon sizinki canım?

çok şükür canım :CüvCüv:

oğluşumla ense yapıyoruza.s
ohhhh keyfinbe bak canımmm
kızlar yemek yapma telaşına girdim kaç sayfa kaçırmışım yaw :))

tuğbacım hoşgeldin nasıl geçiyor göbüş ne durumda
saol canım göbüşbüyüdü maşallah seninki kadar değildir hala ama olsun hamiş kıyafetlerine başladım çok rahatım
kızlar annemler içerdeonların yanına geçiyorum öptüm kendinize iyi bakın:teytey:

maşallah canım ne güzel bizimde istediğimiz ilk ayda geldi meleğimiz bekletmedi bizi. Allah isteyen herkese versin sağlıkla inşallah.
bizde 24 ocak 2009da evlendik daha yeni 1 sene oldu. ilk evlilik yıldönümümüzü hamiş geçirdim kaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizide kuzularıda görüşürüz. opuyorumnanaktan

bebek bakım ürünün almamış olan arkadaşlar malum hepimiz kararsızız bu konuda....en azından duyduklarımızla birbirimizi yönlendirmeye çalışalım...mesela jhonson baby nin şampuanı göz yakıyomuş..arkadaşım oğluna almış ama kullanamamış...

kızlar bende haziran 2008 de evlendim 6 ay hapla korundum tam bıraktım hiç beklemeden hamile kalmışım (herkes haptan sonra vücut anca 3 ayda arınır gibi şeyler söyledi yalan haberiniz olsun hemen kalınabiliyor )1 hafta içinde düşük yaşadım 7 haftalıktı.kürtaj yapıldığı için 6 ay korunduk ve karar verdiğimiz ay ağustosta oğluşum geldi.Allah yüzünü görmeyi nasip eder inşallah.

canım ben sebameddüşünüyorum bakalım almadım daha şampuanını pişik kreminyağını alcam inş

ben oğlumda sebamed pişik kremi almıştım memnun kalmadım sonra niveanınkini aldım çok memmun kaldımşampuanda dalin ve can bebe kullandımbebe yağı hiç kullanmadım hep zeytin yağı sürdüm oğluma kızımada kısmetse öyle yapacağım

merhaba kızlar
geceleri sıkıntılar başladı uyku bölünmeleri
sadece sağ ve sol tarafa doğru yan yattığım için geceleri bacak ağrısıyla uyanıyorum
o kadar kötü bi ağrı ki uyutmuyo hatta uyumayı bırakın yatağın içinde duramıyorum kalkıp yürüyorum biraz geçio ama en fazla 2 saat sonra tekrar aynı sancıyla uyanıyorum
çok sinir bozucu
aynı sıkıntıyı çeken varmı aranızda

canım hiç korkma Allahın izniyle birşey olmaz rabbşm herşeyin hayırlısını versin hepimize cümlemize sen sadece içini ferah tut pozitif düşün ki pozitif olsun kötü şeyler düşünüp negatifi çekme canım için rahat olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…