2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydııınnnnn

canım arada bir solunuunu rahatsız etmiyorsa sırt üstü yat, kramplardansa daha mantıklı bence, oğlum rahatsız oldum sinyali vermediği sürece ben yüzükoyun bile yatıyorum arada, daha çok var doğuma böyle şimdiden uykusuz bırakacak kramplara alışmaya çalışmak zorlar insanı çok

günaydınnnnnnnn
günaydınn selmoşum
naber?

günaydınnnnnnnn
günaydınnnnnnnnn şişko

günaydın şekerim iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın? dün gece benimde gene çok karnım ağrıdı ya bide mide bulantısı vardıki sorma akşamları ne yesem midemi bulandırıyo ya çokda hafif yerim ben akşam yemeklerini ama artık yemektenmi oluyo onuda bilmiyorum . c tesi hastaneye gidicem bi sorayım bakalım niye oluyomuş

sezen yeni resmimi ekliycem birazdan gör bakalım kimmiş şişkoalsanaalsanasmile
TAMAM BENDE EKLEYEYİM O ZAMAN KAHVALTI YAPAM DA ŞİMDİ SEN GÖR BİZİ
günaydın, ben kar görmeyeli seneler oldu, özledim vallahi...

CANIM KEŞKE YAKIN OLSAYDIN BİDE HAMİŞSIN YOKSA BİZE GEL DERDİM BEKLERİM YANİ HERZAMAN MALATYA ÇOK GÜZEL

herkese tekrar günaydınnn

canım yürüyüş iyi geliyor dün bunu gördüm ben oturuyoruz diye olyor, çalışanları kıramadım aklımda da vardı, hamburgerli patates cipsli bir menü yedim midem zaten felaketti bir taraftan yiyp bir taraftan da akşam herhalde hastaneye gidicem diyordum,ama ardından gezince akşam yoğurtla midemi sakinleştiriyim dediğim akşamlardan bile iyiydim, yarım saat bi saat yürüyebilirseniz yürüyün ne biliyim servisten senden bi önceki arkadaşınla in eve kadar yürü, ya da eşinle yürüyüşe çıkın her akşam uzak bir markete gidip günlük alın meyvelerinizi falan

tatlım ben zaten ok hareketsiz değilim yürüyorum hele akşam yemeklerinden sonra özellikle evin içinde dolaşıyorum ki midem ağrımasın diye. işyerinde gezemiyorum da biliyosun sanayi ama akşamalrı çok hareket ediyorum öyle yemeğimi yiyip oturmuyorum sanırım benim ülserimle alakalı bu ya. böyle giderse hamileliğimin geri kalanı böyle geçicek. zaten bende eşimde çok korkuyoduk hamile kalırsam midem çok ağrır diye çünkü normaldede herşeyi yiyemem ben hemen midemi ağrıtır. neyse Allah başka dert vermesin ya hamileliği boyunca kusanlar var ben neyseki ilk 6 ayı sorunsuz geçirdim :))

TAMAM BENDE EKLEYEYİM O ZAMAN KAHVALTI YAPAM DA ŞİMDİ SEN GÖR BİZİ

CANIM KEŞKE YAKIN OLSAYDIN BİDE HAMİŞSIN YOKSA BİZE GEL DERDİM BEKLERİM YANİ HERZAMAN MALATYA ÇOK GÜZEL

sağol canım, ben malatyayı çok severim zaten ama hep yazın geldik, en son 4 sene önce falan gelmiştim. ama annem her yıl 1-2 defa gelir oraya

sinoşum aradım müşteri hizmetlerini en son kasım ayında satış yapılmış ocakta olmamış şubatta olucakmış ama tarihi henüz belli değilmiş telefon numaramı bıraktım haber vericekler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…