canım arada bir solunuunu rahatsız etmiyorsa sırt üstü yat, kramplardansa daha mantıklı bence, oğlum rahatsız oldum sinyali vermediği sürece ben yüzükoyun bile yatıyorum arada, daha çok var doğuma böyle şimdiden uykusuz bırakacak kramplara alışmaya çalışmak zorlar insanı çokmerhaba kızlar
geceleri sıkıntılar başladı uyku bölünmeleri
sadece sağ ve sol tarafa doğru yan yattığım için geceleri bacak ağrısıyla uyanıyorum
o kadar kötü bi ağrı ki uyutmuyo hatta uyumayı bırakın yatağın içinde duramıyorum kalkıp yürüyorum biraz geçio ama en fazla 2 saat sonra tekrar aynı sancıyla uyanıyorum
çok sinir bozucu
aynı sıkıntıyı çeken varmı aranızda
günaydınn selmoşumgünaydınnnnnnnn
günaydınnnnnnnnn şişkogünaydınnnnnnnn
günaydııınnnnn
gÜNAYDINLAR
canım arada bir solunuunu rahatsız etmiyorsa sırt üstü yat, kramplardansa daha mantıklı bence, oğlum rahatsız oldum sinyali vermediği sürece ben yüzükoyun bile yatıyorum arada, daha çok var doğuma böyle şimdiden uykusuz bırakacak kramplara alışmaya çalışmak zorlar insanı çok
günaydınn selmoşum
naber?
günaydııınnnnn
canım arada bir solunuunu rahatsız etmiyorsa sırt üstü yat, kramplardansa daha mantıklı bence, oğlum rahatsız oldum sinyali vermediği sürece ben yüzükoyun bile yatıyorum arada, daha çok var doğuma böyle şimdiden uykusuz bırakacak kramplara alışmaya çalışmak zorlar insanı çok
günaydınn selmoşum
naber?
GÜNAYDINNNNNN opuyorumnanaktan
TAMAM BENDE EKLEYEYİM O ZAMAN KAHVALTI YAPAM DA ŞİMDİ SEN GÖR BİZİsezen yeni resmimi ekliycem birazdan gör bakalım kimmiş şişkoalsanaalsanasmile
günaydın, ben kar görmeyeli seneler oldu, özledim vallahi...
TAMAM BENDE EKLEYEYİM O ZAMAN KAHVALTI YAPAM DA ŞİMDİ SEN GÖR BİZİ
CANIM KEŞKE YAKIN OLSAYDIN BİDE HAMİŞSIN YOKSA BİZE GEL DERDİM BEKLERİM YANİ HERZAMAN MALATYA ÇOK GÜZEL
canım yürüyüş iyi geliyor dün bunu gördüm ben oturuyoruz diye olyor, çalışanları kıramadım aklımda da vardı, hamburgerli patates cipsli bir menü yedim midem zaten felaketti bir taraftan yiyp bir taraftan da akşam herhalde hastaneye gidicem diyordum,ama ardından gezince akşam yoğurtla midemi sakinleştiriyim dediğim akşamlardan bile iyiydim, yarım saat bi saat yürüyebilirseniz yürüyün ne biliyim servisten senden bi önceki arkadaşınla in eve kadar yürü, ya da eşinle yürüyüşe çıkın her akşam uzak bir markete gidip günlük alın meyvelerinizi falangünaydın şekerim iyi diyelim iyi olsun sen nasılsın? dün gece benimde gene çok karnım ağrıdı ya bide mide bulantısı vardıki sorma akşamları ne yesem midemi bulandırıyo ya çokda hafif yerim ben akşam yemeklerini ama artık yemektenmi oluyo onuda bilmiyorum . c tesi hastaneye gidicem bi sorayım bakalım niye oluyomuş
günaydın, ben kar görmeyeli seneler oldu, özledim vallahi...
herkese tekrar günaydınnn
canım yürüyüş iyi geliyor dün bunu gördüm ben oturuyoruz diye olyor, çalışanları kıramadım aklımda da vardı, hamburgerli patates cipsli bir menü yedim midem zaten felaketti bir taraftan yiyp bir taraftan da akşam herhalde hastaneye gidicem diyordum,ama ardından gezince akşam yoğurtla midemi sakinleştiriyim dediğim akşamlardan bile iyiydim, yarım saat bi saat yürüyebilirseniz yürüyün ne biliyim servisten senden bi önceki arkadaşınla in eve kadar yürü, ya da eşinle yürüyüşe çıkın her akşam uzak bir markete gidip günlük alın meyvelerinizi falan
TAMAM BENDE EKLEYEYİM O ZAMAN KAHVALTI YAPAM DA ŞİMDİ SEN GÖR BİZİ
CANIM KEŞKE YAKIN OLSAYDIN BİDE HAMİŞSIN YOKSA BİZE GEL DERDİM BEKLERİM YANİ HERZAMAN MALATYA ÇOK GÜZEL
ya şu chicconun aylık mı ne bir gün satışı olyodu birlikte gidecektik o konuyla sonradan ilgilenen oldu mu?
özlediysen ben de misafir edebilirim seni ama evde oturmak yok benimle işe geliceksin bak bakalım o zaman bidaha kar görmek istiycekmisin delikafadulden
teşekkür ederim canım ama işe gidilecekse ben almiyim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?