işine gelmedi dimi çakallll :)) camda oturup kar izlemeyi bende severim :jeyyar:
evet ben evde oturup camdan izlemek istiyorum :))
kızlarrrrrrrrrrr 2010 ekim anneleride gelmişşşşşşşşşohaoldumsmile
Sezencim maşallah göbüşüne
bu ne yahu göbeğinden başka biyerin görünmüyoki ne bileyim şimdi ne balığısın? uzaktan çek biraz bunu saymıyorum
hayırlı olsunnnnGünaydın kızlar.Şafak 100den düştü bizim.Çift hanelere başladık. :lepi:
Sağol canım a.s.bu ne yahu göbeğinden başka biyerin görünmüyoki ne bileyim şimdi ne balığısın? uzaktan çek biraz bunu saymıyorum
hayırlı olsunnnn
kızlar kelebek bayadır yok haberi olan varmı
kızlar kelebek bayadır yok haberi olan varmı
canım hiç korkma Allahın izniyle birşey olmaz rabbşm herşeyin hayırlısını versin hepimize cümlemize sen sadece içini ferah tut pozitif düşün ki pozitif olsun kötü şeyler düşünüp negatifi çekme canım için rahat olsun
merhaba kızlar
geceleri sıkıntılar başladı uyku bölünmeleri
sadece sağ ve sol tarafa doğru yan yattığım için geceleri bacak ağrısıyla uyanıyorum
o kadar kötü bi ağrı ki uyutmuyo hatta uyumayı bırakın yatağın içinde duramıyorum kalkıp yürüyorum biraz geçio ama en fazla 2 saat sonra tekrar aynı sancıyla uyanıyorum
çok sinir bozucu
aynı sıkıntıyı çeken varmı aranızda
Sağol canım a.s.
Bilmiyorum ama tubatuba'yı da merak ediyorum ben.Kelebek de iyidir umarım
merhaba, tubatuba baya bir önce girip, arkadaşından yazdığını söylemişti, bağlantısında sorun olduğunu artık giremeyeceğini söylemişti yanlış hatırlamıyorsam...
bu arada 2li rakamlar hayırlı olsun, ben hala 3lüyüm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?