saol canım çok yakın çekim diye baha büyük şimdi küçüğünü gönderecemmutluyum1111
41 kere maaşallah
benim gündüzleri kücücük akşamları iki katı:CüvCüv:
kilo almamak en iyiysi eğer bebek iyi gelişiyor ise çok teşekkür ederimgunaydın hanımlar......
sezen masallah gobusune... cok guzel gorunuyo..opuyorumnanaktan
selmacım senınde gobusun cok guzel masallah... ya sen nebıcım hamılesın nıye kılo almıyon yaa ıncecıksın senı gorunce kıskanıyom vallasempatiksalakcinni
sezennnnnnnn bak bakalım hangimiz miniminnacık ayı balığıymışız az önce çektim resmi 26+0
gunaydın hanımlar......
selmacım senınde gobusun cok guzel masallah... ya sen nebıcım hamılesın nıye kılo almıyon yaa ıncecıksın senı gorunce kıskanıyom vallasempatiksalakcinni
bu ne kızlar ya uyuyomusunuz ne kadar sessiz topik hiç ilerlemiyo
kızlar o göbüşler büyümüş.maşallah çekiyorum bakın nazar değmesin hepinize.hazırlıklar nasıl gidiyor bu arada,hastane çıkışı tam mı?şekeri sınırda çıkan oldumu benimkisi gibi.tatlılardan uzak derken en çok pekmezden ,baldan uzak kalmak canımı sıktı.
günaydın kızlar nasılsınız dışarısı bayağı kasvet verici sabah kontrolum vardı dr da bebeğim iyi çok şükür ama makat üstü oturuyor inşallah döner biran önce son iki gündür az hissediyordum hareketlerini dr hareketi kısıtlanmış çünkü ded. güzel üç boyutlu fotosunu verdi ve cd ye çekti. suyum iyi oldugu için size dediğim o teste gerek yokmuş 920 gr olmuş tosunum. ama bende boş durmamışım 3,5 kilo almışım yani toplamda 11 kilo almış oldum diyetisyene gönderildim 13,00 te gidicem bakalım ne diyecek.
teşekkürler şekerim oh çatlada patla alsanaalsanasmilegunaydın hanımlar......
bananeeee silmicem işteee:)))saol canım çok yakın çekim diye baha büyük şimdi küçüğünü gönderecem
kilo almamak en iyiysi eğer bebek iyi gelişiyor ise çok teşekkür ederim
kız uşağum senünkü levrek gibudur
benim göbüşü alıntı yapmışsın onu reca etsem silsen şimdi yenisini koyacağım o çok iricekafamçokkarıştı
teşekkürler canımselma, sezen maşallah göbüşlerinize ve bebişlerinize...
geçen hafta gidicektim ama hava çok kötüydü gidemedim canım bu c tesi gidicem. evet tatlım 1 kiloya yaklaşmış olması lazımSelma bizim aynı sayılır seninle.Salı günü gidicez dr.Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?Nasıl geçti?21. haftada gittim dr.446gr'dı.1 kiloya yaklaşmış mıdır şimdi?
mersi şekerimkızlar o göbüşler büyümüş.maşallah çekiyorum bakın nazar değmesin hepinize.hazırlıklar nasıl gidiyor bu arada,hastane çıkışı tam mı?şekeri sınırda çıkan oldumu benimkisi gibi.tatlılardan uzak derken en çok pekmezden ,baldan uzak kalmak canımı sıktı.
günaydın kızlar nasılsınız dışarısı bayağı kasvet verici sabah kontrolum vardı dr da bebeğim iyi çok şükür ama makat üstü oturuyor inşallah döner biran önce son iki gündür az hissediyordum hareketlerini dr hareketi kısıtlanmış çünkü ded. güzel üç boyutlu fotosunu verdi ve cd ye çekti. suyum iyi oldugu için size dediğim o teste gerek yokmuş 920 gr olmuş tosunum. ama bende boş durmamışım 3,5 kilo almışım yani toplamda 11 kilo almış oldum diyetisyene gönderildim 13,00 te gidicem bakalım ne diyecek.
selma levreğim gördün mü beni çıtırcığım hala
kız sezen nereneden aldın 12 kiloyu yahu kaç kiloydunki hamilelikten önce
canım sadece göbek var birde benim üstümde şuan bir atlet bir badi bir boğazlı bati birtanede süveter var
kiloya gelince enson temmuzda tartılmıştım 57 kiloidim birde 9 haftalıkken tartıldım 60 tım bilmirum 60 kilo ile hamiş kaldıysam 9 eğer 57 ile kaldıysam da 12 ama bilmiyorum ki -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?