2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mutluyum1111

41 kere maaşallah
benim gündüzleri kücücük akşamları iki katı:CüvCüv:

gunaydın hanımlar......
sezen masallah gobusune... cok guzel gorunuyo..opuyorumnanaktan
selmacım senınde gobusun cok guzel masallah... ya sen nebıcım hamılesın nıye kılo almıyon yaa ıncecıksın senı gorunce kıskanıyom vallasempatiksalakcinni

mutluyum1111

41 kere maaşallah
benim gündüzleri kücücük akşamları iki katı:CüvCüv:
saol canım çok yakın çekim diye baha büyük şimdi küçüğünü gönderecem
kilo almamak en iyiysi eğer bebek iyi gelişiyor ise çok teşekkür ederim

sezennnnnnnn bak bakalım hangimiz miniminnacık ayı balığıymışız az önce çektim resmi 26+0

kız uşağum senünkü levrek gibudur

benim göbüşü alıntı yapmışsın onu reca etsem silsen şimdi yenisini koyacağım o çok iricekafamçokkarıştı

çok saol canımmmmmmm:1hug:

bu ne kızlar ya uyuyomusunuz ne kadar sessiz topik hiç ilerlemiyo

Selma bizim aynı sayılır seninle.Salı günü gidicez dr.Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?Nasıl geçti?21. haftada gittim dr.446gr'dı.1 kiloya yaklaşmış mıdır şimdi?

kızlar o göbüşler büyümüş.maşallah çekiyorum bakın nazar değmesin hepinize.hazırlıklar nasıl gidiyor bu arada,hastane çıkışı tam mı?şekeri sınırda çıkan oldumu benimkisi gibi.tatlılardan uzak derken en çok pekmezden ,baldan uzak kalmak canımı sıktı.

normalde bugün şeker yüklemesi yaptıracaktım kar var hav soğuk vaz geçtim haftaya artık 28,haftaya kadar zaman var

günaydın kızlar nasılsınız dışarısı bayağı kasvet verici sabah kontrolum vardı dr da bebeğim iyi çok şükür ama makat üstü oturuyor inşallah döner biran önce son iki gündür az hissediyordum hareketlerini dr hareketi kısıtlanmış çünkü ded. güzel üç boyutlu fotosunu verdi ve cd ye çekti. suyum iyi oldugu için size dediğim o teste gerek yokmuş 920 gr olmuş tosunum. ama bende boş durmamışım 3,5 kilo almışım yani toplamda 11 kilo almış oldum diyetisyene gönderildim 13,00 te gidicem bakalım ne diyecek.

bebişine maşallah kilon iyi bence kendime bakınca ben 22+6 da 12 kiloydu şimdi bakalım nekadar olmuşumdelikafadulden

teşekkürler şekerim oh çatlada patla alsanaalsanasmile
bananeeee silmicem işteee:)))
selma, sezen maşallah göbüşlerinize ve bebişlerinize...
teşekkürler canım
Selma bizim aynı sayılır seninle.Salı günü gidicez dr.Sen şeker yüklemesi yaptırdın mı?Nasıl geçti?21. haftada gittim dr.446gr'dı.1 kiloya yaklaşmış mıdır şimdi?
geçen hafta gidicektim ama hava çok kötüydü gidemedim canım bu c tesi gidicem. evet tatlım 1 kiloya yaklaşmış olması lazım
mersi şekerim

oh maşallah baya büyümüş canım

sezen kilon hiçde fena değil valla sendede benim gibi sadece göbek var

kız sezen nereneden aldın 12 kiloyu yahu kaç kiloydunki hamilelikten önce

canım sadece göbek var birde benim üstümde şuan bir atlet bir badi bir boğazlı bati birtanede süveter var

kiloya gelince enson temmuzda tartılmıştım 57 kiloidim birde 9 haftalıkken tartıldım 60 tım bilmirum 60 kilo ile hamiş kaldıysam 9 eğer 57 ile kaldıysam da 12 ama bilmiyorum ki -tatlicadiarzu-

hı gördüm 57 le başlamışsın 12 kilo aldın ( yuhh) 69 oldun benden 1 kilo fazlan var aklinialirimsmile

aferin aferin sıkı giyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…