2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah bebeğine, benimki de geçen haftaki kontrolde makat üstü oturuyordu, inşallah bir an önce döner yaramazlar :))

oleyyyyyyyyy:lepi:
lülülülülülülülülülülülü
giy tabi bebeğin üşümesin seni düşündüğümden değil yanialsanaalsanasmile

canım bu doğmadan herkes onu düşünüyo kimi görsem bebek nasıl aman ona iyi bak kimse demiyo kendine iyi bak hele amcaarı gelin gelin yeğenimize iyi bak diyolar sinir oluyorumlaelaelaelaelae

delikafadulden gelin diyemi hitap ediyolar sana delikafadulden malesef öyle canım benim annemde dahil herkes bebek nasıl diyo kafamçokkarıştı kimse sen nasılsın varmı bi sıkıntın demiyo

aşkın bahar tomurcuğu,alsanaalsanasmile eceyas,alsanaalsanasmile ipeknil+, alsanaalsanasmileozlemco, alsanaalsanasmileseras,alsanaalsanasmile sevda__ alsanaalsanasmile

delikafadulden gelin diyemi hitap ediyolar sana delikafadulden malesef öyle canım benim annemde dahil herkes bebek nasıl diyo kafamçokkarıştı kimse sen nasılsın varmı bi sıkıntın demiyo
kaynımın biri 50biri 46 yaşında yenge diyemeyeceklerine göre gelin diyolar evet bu veletler gelmeden papucumuz dama atıldı
zaten en ağır topiklerden birisi bizimki kimse konuşmuyo nedense diğer topiklere bakıyorum sayfalar okadar hızlı ilerliyoki sonra geliyorum bakıyorum bizim topik hala aynı yerinde sayıyo kafamçokkarıştı

gerçekten en ağır topik buya herkes neler konuşmuş neler yapmış kıskanıyorum bizimkilerden kisme yok

hoş buldum canım göbişleri gördüm maşallah nazar değmesin benimkide aynı sayılır sadece göbiş var benden önce giden :)):CüvCüv:

aşkın bahar tomurcuğu,alsanaalsanasmile eceyas,alsanaalsanasmile ipeknil+, alsanaalsanasmileozlemco, alsanaalsanasmileseras,alsanaalsanasmile sevda__ alsanaalsanasmile

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile

alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile

alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile

selam vurma yaa alsanaalsanasmile
konuş o zaman alsanaalsanasmile
of baya büyüklermiş kız benim bi tane var oda benle aynı yaşta
hoş buldum canım göbişleri gördüm maşallah nazar değmesin benimkide aynı sayılır sadece göbiş var benden önce giden :)):CüvCüv:

teşekkürler şeker sende koysana bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…