gördüm şekerim ayı balığım :sm_cool: kız hakkaten 12 kiloyu nerden aldın sen zayıf başladın heralde ben 64 le başladım şuan 68 im ama kılçığım ağır neyseki kilomu göstermiyom
günaydın kızlar nasılsınız dışarısı bayağı kasvet verici sabah kontrolum vardı dr da bebeğim iyi çok şükür ama makat üstü oturuyor inşallah döner biran önce son iki gündür az hissediyordum hareketlerini dr hareketi kısıtlanmış çünkü ded. güzel üç boyutlu fotosunu verdi ve cd ye çekti. suyum iyi oldugu için size dediğim o teste gerek yokmuş 920 gr olmuş tosunum. ama bende boş durmamışım 3,5 kilo almışım yani toplamda 11 kilo almış oldum diyetisyene gönderildim 13,00 te gidicem bakalım ne diyecek.
hı gördüm 57 le başlamışsın 12 kilo aldın ( yuhh) 69 oldun benden 1 kilo fazlan var aklinialirimsmile
aferin aferin sıkı giyin
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ama ne yapayım çok soğukkkkkkkk :mymeka:
lülülülülülülülülülülülüoleyyyyyyyyy:lepi:
giy tabi bebeğin üşümesin seni düşündüğümden değil yanialsanaalsanasmile
lülülülülülülülülülülülü
canım bu doğmadan herkes onu düşünüyo kimi görsem bebek nasıl aman ona iyi bak kimse demiyo kendine iyi bak hele amcaarı gelin gelin yeğenimize iyi bak diyolar sinir oluyorumlaelaelaelaelae
selma kız topiği almış gidiyoruz kızlar konuşmuyolar hiç
selam kızlar
kaynımın biri 50biri 46 yaşında yenge diyemeyeceklerine göre gelin diyolar evet bu veletler gelmeden papucumuz dama atıldıdelikafadulden gelin diyemi hitap ediyolar sana delikafadulden malesef öyle canım benim annemde dahil herkes bebek nasıl diyo kafamçokkarıştı kimse sen nasılsın varmı bi sıkıntın demiyo
zaten en ağır topiklerden birisi bizimki kimse konuşmuyo nedense diğer topiklere bakıyorum sayfalar okadar hızlı ilerliyoki sonra geliyorum bakıyorum bizim topik hala aynı yerinde sayıyo kafamçokkarıştı
aşkın bahar tomurcuğu,alsanaalsanasmile eceyas,alsanaalsanasmile ipeknil+, alsanaalsanasmileozlemco, alsanaalsanasmileseras,alsanaalsanasmile sevda__ alsanaalsanasmile
hoş buldum canım göbişleri gördüm maşallah nazar değmesin benimkide aynı sayılır sadece göbiş var benden önce giden :)):CüvCüv:
kaynımın biri 50biri 46 yaşında yenge diyemeyeceklerine göre gelin diyolar evet bu veletler gelmeden papucumuz dama atıldı
oy maşallah pek gençmişler seninki tekne kazıntısı galiba kaydirigubbakcemile3
konuş o zaman alsanaalsanasmileselam vurma yaa alsanaalsanasmile
of baya büyüklermiş kız benim bi tane var oda benle aynı yaştakaynımın biri 50biri 46 yaşında yenge diyemeyeceklerine göre gelin diyolar evet bu veletler gelmeden papucumuz dama atıldı
gerçekten en ağır topik buya herkes neler konuşmuş neler yapmış kıskanıyorum bizimkilerden kisme yok
hoş buldum canım göbişleri gördüm maşallah nazar değmesin benimkide aynı sayılır sadece göbiş var benden önce giden :)):CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?