2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızım ben yazıyorum hiç bişey demiyorsunuz napim gidim ben bu diyetisyene gitmeyeyimmi deyin bakalım yoksa bir hafta kendimi dizginleyeyim dikkat edeyim kilo alıyorsam mecbur gidicem yoksa gitmem mi diyim.

kızlar ben tetanoz aşısıda olmadım haftaya randevum zamanı kaçırmışmıyımdır?

kızım ben yazıyorum hiç bişey demiyorsunuz napim gidim ben bu diyetisyene gitmeyeyimmi deyin bakalım yoksa bir hafta kendimi dizginleyeyim dikkat edeyim kilo alıyorsam mecbur gidicem yoksa gitmem mi diyim.

ya hiçbi fikrim yok bu konuda ama delikafadulden çokmu yiyosun yani yiyerekmi kilo alıuyosun ilaçlar filanmı yaptı? öyle yapabilirsin biraz dikkat et yediklerine gene devam ederse kilo almaların o zaman git

bence git diyetisyene, sanırım onlar neyin yanında ne yersen kilo aldırmaz vs tarzı önerilerde de bulunuyorlar, bir kez git, hoşuna gitmezse bir daha gitmezsin :)

tmm koyda senlede dalga geçelim delikafadulden

opuyorumnanaktan çok tatlı kız nesiyle dalga geççen çok seviyorum göbişimi tabii içindekini herşeyden çok ....

bence gitmekte fayda var.hızlı kilo alımıda tehlikeli bildiğim kadarıyla ee bundan sonra dahada hızlı kilo alabiliriz en azından uzman birisinin tavsiyesi iyi olur bence

levrekmisin ayı balığımı hamsimi diye delikafadulden

gunaydın kızlar.bıraz gec oldu sanırım ama 10 da kalktım kahvaltımı yaptım bıraz ortalıgı topladım ancak gırebıldım:) daha banyo yapıcam usenıyorum valla.
havada cok kotu dısarıda cıkamıyorum kac gundur evde otur otur sıkıldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…