bilmiyorumkismile
sende koy göbüşünü hadi amaaaaa:1hug:
pazartesi koyayım telefondan çekip şimdi kabloları burda yok aktarım yapamıyorum pc.
hiç güleceğimyoktu tekne kazıntısı :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:kaynımın biri 50biri 46 yaşında yenge diyemeyeceklerine göre gelin diyolar evet bu veletler gelmeden papucumuz dama atıldı
oy maşallah pek gençmişler seninki tekne kazıntısı galiba kaydirigubbakcemile3
konuş o zaman alsanaalsanasmile
of baya büyüklermiş kız benim bi tane var oda benle aynı yaşta
2evet bunlar baya kartlaşmışlar delikafadulden
teşekkürler şeker sende koysana bakalım
okeypazartesi koyayım telefondan çekip şimdi kabloları burda yok aktarım yapamıyorum pc.
benim kayınpederim bile 50 yok :))) 48 yaşında kaydirigubbakcemile3 evin çıtırını sen almışsın
lülülülülülülülülülülülü
canım bu doğmadan herkes onu düşünüyo kimi görsem bebek nasıl aman ona iyi bak kimse demiyo kendine iyi bak hele amcaarı gelin gelin yeğenimize iyi bak diyolar sinir oluyorumlaelaelaelaelae[/QUOTE
bebişin hareketlerine iyi bakayım diye göbişimi açıp bakıyorum
eşim annem acayıp kızıyorlar bebişimizi üşütüyormusum, bebiş için zorla yiğip, onun için dinlenip, üşütmemeliyim biliyorumda bana da ilgi lütfen ben sadece taşıyıcı mıyımmm:gitme:
kızım ben yazıyorum hiç bişey demiyorsunuz napim gidim ben bu diyetisyene gitmeyeyimmi deyin bakalım yoksa bir hafta kendimi dizginleyeyim dikkat edeyim kilo alıyorsam mecbur gidicem yoksa gitmem mi diyim.
kızım ben yazıyorum hiç bişey demiyorsunuz napim gidim ben bu diyetisyene gitmeyeyimmi deyin bakalım yoksa bir hafta kendimi dizginleyeyim dikkat edeyim kilo alıyorsam mecbur gidicem yoksa gitmem mi diyim.
lülülülülülülülülülülülü
canım bu doğmadan herkes onu düşünüyo kimi görsem bebek nasıl aman ona iyi bak kimse demiyo kendine iyi bak hele amcaarı gelin gelin yeğenimize iyi bak diyolar sinir oluyorumlaelaelaelaelae[/QUOTE
bebişin hareketlerine iyi bakayım diye göbişimi açıp bakıyorum
eşim annem acayıp kızıyorlar bebişimizi üşütüyormusum, bebiş için zorla yiğip, onun için dinlenip, üşütmemeliyim biliyorumda bana da ilgi lütfen ben sadece taşıyıcı mıyımmm:gitme:
lmaz: bunlara kızmak lazım ya bizi sildiler hemen
canım karar senin bana dedi ben yok dedim kendim kendimi sınırladım
tmm koyda senlede dalga geçelim delikafadulden
kızlar sağ gözüm acayip atıyo acaba nedek bilen varmı bilmiyorumkismile
opuyorumnanaktan çok tatlı kız nesiyle dalga geççen çok seviyorum göbişimi tabii içindekini herşeyden çok ....
bence gitmekte fayda var.hızlı kilo alımıda tehlikeli bildiğim kadarıyla ee bundan sonra dahada hızlı kilo alabiliriz en azından uzman birisinin tavsiyesi iyi olur bence
günaydııınnnnn
canım arada bir solunuunu rahatsız etmiyorsa sırt üstü yat, kramplardansa daha mantıklı bence, oğlum rahatsız oldum sinyali vermediği sürece ben yüzükoyun bile yatıyorum arada, daha çok var doğuma böyle şimdiden uykusuz bırakacak kramplara alışmaya çalışmak zorlar insanı çok
kıyamıyorum ki sırt üstü yatmaya hemen başlıyo ittirmeye karnımı zaten geceleri hep uyanık benimki sağdan sola dönüyorum tekmelemeye başlıo
napcam bilmiorum o kadar canım acıyo ki
kar var diye evden çıkmadım kaç gündr yürüyüş de yapamadım bugün yağmur yağıo ama çıkacam dışarıya belki açılır biraz bacaklarım
evet beğenemedin hindi lülülülülülülülülülülülübu sınırlamış halinmi delikafadulden
gözün yol çekiyo delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?