2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızım ben yazıyorum hiç bişey demiyorsunuz napim gidim ben bu diyetisyene gitmeyeyimmi deyin bakalım yoksa bir hafta kendimi dizginleyeyim dikkat edeyim kilo alıyorsam mecbur gidicem yoksa gitmem mi diyim.

bence dizginleyebilirsin en azından azaltılır annemler varken bir ayda birden 5 kilo aldım şunuda bunuda yiyeyim deken onlar gidince kendime sınır koydum sabahları 3 dilim ekmeği 2 ye 2 yumurta sarısını 1 e indirdim bir dilimde peynir portakal suyundanda vazgeçtim öğle aynı akşamda çorba meyve yada yoğurtlu makarna sonrada meyve süt 3 haftada yarım kilo iiiiii :lepi:bence yiyince çok alınıyor gerçekten hayırlısı olsun

günaydın diyelim bari bende öyle yemeğine gidicem birazdan:))) otur evinde canım yaa ne sıkılıyon
evet beğenemedin hindi lülülülülülülülülülülülü

acayip atıyo kız korkmaya başladım
yok beyenmemekten değilde acaba sınırlamasan ne olurdun diye düşünmeye başladım delikafadulden

levrekmisin ayı balığımı hamsimi diye delikafadulden

:)) hamsuyum da minik minik kaydirigubbakcemile3 ama azıcık irisinden

günaydın canım.nolcak ya çıkın biraz yürüyün bakın biz kar kış dinliyormuyuz sabahın köründe çıkıyoruz bişi olmuyor daha iyi gelir temiz oksijen bebişe

günaydın diyelim bari bende öyle yemeğine gidicem birazdan:))) otur evinde canım yaa ne sıkılıyon

yok beyenmemekten değilde acaba sınırlamasan ne olurdun diye düşünmeye başladım delikafadulden

valla ağzıma almak istemezdim ama heralde balina olurdum olumunekankayizsmile

magnezyum tozunu nasıl alacam bilmiyorum
süt ve muz yiyorum ama 1 tane 1 bardak 2 ye çıkarırım inşallah yararını görürüm

yarın görücez bakalım ne kadar irisindenmiş :roflol:
valla ağzıma almak istemezdim ama heralde balina olurdum olumunekankayizsmile

sezen sana akrep nalan diyebülürmüyüm :roflol:

magnezyum tozunu nasıl alacam bilmiyorum
süt ve muz yiyorum ama 1 tane 1 bardak 2 ye çıkarırım inşallah yararını görürüm

doktora şikayetini söylersen anında yazar zaten canım ben doktorumu arayıp sordum sonra sağlık ocağında yazdırdım ama 2 paket al 20 tane çıkıyor içinden muhakkak yararını görürsen ben çok fenaydım eşimde masaj derdinden kurtuldu iiiiiii geliyor

:roflol: diyetisyen mi benim 14 kiloyla karantinaya alınmam gerekio heralde kaydirigubbakcemile3

diyebilirsin evladım

PEKİ BEN SANA ANNE naniknanik DİYEBİLİRMİYİM NE OLUR ANNE DİYEYİM ANNE ANNNE ANNEMMMMMMMMMM delikafadulden

biz aynı yaştayız ama benim yaş kompleksim var sana anne diyerek kendimi avutayım diyosan de tabi benim için farketmez annesi gurbannndelikafadulden

bugün yürüyüşe çıkacam sağlık ocağına gideyim hem ne dicekler bakalım
o kadar fena ki ağrı hala bacaklarımda inceden bi ağrı var
annnneeeeeemmmmm kıymetlim benim ne zormuş analık daha doğurmadan anladım kıymetini :gitme:

selam kızlar.. size evimden yazıyorum. zorunlu tatile girdim ama kaçıklar gibi sabahın köründe kalktım oğlumla kahvaltımı yaptım evi temizledim şimdi nette takılıyorum. birazdan duş alıcam. 6yıldır çalışıyorum. evde olmak çok değişik bir duygu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…