lmaz: bunlara kızmak lazım ya bizi sildiler hemen
valla kıralım kafalarını ya kimse bizi düşünmüyo patronum bile!! merdivenlerden inerken aman dikkat et diyo Çok üzgünüm çoook
kızım ben yazıyorum hiç bişey demiyorsunuz napim gidim ben bu diyetisyene gitmeyeyimmi deyin bakalım yoksa bir hafta kendimi dizginleyeyim dikkat edeyim kilo alıyorsam mecbur gidicem yoksa gitmem mi diyim.
valla kıralım kafalarını ya kimse bizi düşünmüyo patronum bile!! merdivenlerden inerken aman dikkat et diyo Çok üzgünüm çoook
ara sıra eşimin işyerine gidiyorum patronu hem n çikolata tatlı felan aldırıyo ben diyorum istemiyorum saolun yok kızım bebeğin canıister diyo yan i patronu bile böyle eşimin :roflol:
günaydın diyelim bari bende öyle yemeğine gidicem birazdan:))) otur evinde canım yaa ne sıkılıyongunaydın kızlar.bıraz gec oldu sanırım ama 10 da kalktım kahvaltımı yaptım bıraz ortalıgı topladım ancak gırebıldım:) daha banyo yapıcam usenıyorum valla.
havada cok kotu dısarıda cıkamıyorum kac gundur evde otur otur sıkıldım valla
yok beyenmemekten değilde acaba sınırlamasan ne olurdun diye düşünmeye başladım delikafaduldenevet beğenemedin hindi lülülülülülülülülülülülü
acayip atıyo kız korkmaya başladım
levrekmisin ayı balığımı hamsimi diye delikafadulden
gunaydın kızlar.bıraz gec oldu sanırım ama 10 da kalktım kahvaltımı yaptım bıraz ortalıgı topladım ancak gırebıldım:) daha banyo yapıcam usenıyorum valla.
havada cok kotu dısarıda cıkamıyorum kac gundur evde otur otur sıkıldım valla
günaydın diyelim bari bende öyle yemeğine gidicem birazdan:))) otur evinde canım yaa ne sıkılıyon
yok beyenmemekten değilde acaba sınırlamasan ne olurdun diye düşünmeye başladım delikafadulden
ara sıra eşimin işyerine gidiyorum patronu hem n çikolata tatlı felan aldırıyo ben diyorum istemiyorum saolun yok kızım bebeğin canıister diyo yan i patronu bile böyle eşimin :roflol:
evet bu bebeğin canı ister lafınada uyuz oluyorum ya benim canım istemiyo işteee alsanaalsanasmile bebeğin canı ister diye her gördüğünü ye bu ne bee bi yere gidiyorum misafirliğe karnım aç değil zorla yemek getiriyolar bebeğin canı istermiş bebek görmüyoki nasıl canı istesinkafamçokkarıştı
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
Amin sağolasın canım bende pozitif düşünmeye çalışıyorum her geçen gün kızım büyüdükçe içim daha çok rahatlıyor akannehirama aklımın ucundanda gitmiyor her şeyin hayırlısı
bendede oluyordu magnezyumun tozu çok işe yaradı muz ve sütünde işe yaradığını biliyorum
sütü iki bardağa muzuda iki adete çıkardım şimdi genel olarak ağrılarım daha iiiiiiiiii bi dene bakalımzemuszemus
yarın görücez bakalım ne kadar irisindenmiş :roflol::)) hamsuyum da minik minik kaydirigubbakcemile3 ama azıcık irisinden
günaydın canım.nolcak ya çıkın biraz yürüyün bakın biz kar kış dinliyormuyuz sabahın köründe çıkıyoruz bişi olmuyor daha iyi gelir temiz oksijen bebişe
valla ağzıma almak istemezdim ama heralde balina olurdum olumunekankayizsmile
magnezyum tozunu nasıl alacam bilmiyorum
süt ve muz yiyorum ama 1 tane 1 bardak 2 ye çıkarırım inşallah yararını görürüm
günaydın kızlar nasılsınız dışarısı bayağı kasvet verici sabah kontrolum vardı dr da bebeğim iyi çok şükür ama makat üstü oturuyor inşallah döner biran önce son iki gündür az hissediyordum hareketlerini dr hareketi kısıtlanmış çünkü ded. güzel üç boyutlu fotosunu verdi ve cd ye çekti. suyum iyi oldugu için size dediğim o teste gerek yokmuş 920 gr olmuş tosunum. ama bende boş durmamışım 3,5 kilo almışım yani toplamda 11 kilo almış oldum diyetisyene gönderildim 13,00 te gidicem bakalım ne diyecek.
yarın görücez bakalım ne kadar irisindenmiş :roflol:
sezen sana akrep nalan diyebülürmüyüm :roflol:
diyebilirsin evladım
PEKİ BEN SANA ANNE naniknanik DİYEBİLİRMİYİM NE OLUR ANNE DİYEYİM ANNE ANNNE ANNEMMMMMMMMMM delikafadulden
biz aynı yaştayız ama benim yaş kompleksim var sana anne diyerek kendimi avutayım diyosan de tabi benim için farketmez annesi gurbannndelikafadulden
doktora şikayetini söylersen anında yazar zaten canım ben doktorumu arayıp sordum sonra sağlık ocağında yazdırdım ama 2 paket al 20 tane çıkıyor içinden muhakkak yararını görürsen ben çok fenaydım eşimde masaj derdinden kurtuldu iiiiiii geliyor
ant.+, aysesinemk+, eceyas, gokkusak, guugle, RELAX+, selma2429+,
konuşun kızlar yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?