selam kızlar.. size evimden yazıyorum. zorunlu tatile girdim ama kaçıklar gibi sabahın köründe kalktım oğlumla kahvaltımı yaptım evi temizledim şimdi nette takılıyorum. birazdan duş alıcam. 6yıldır çalışıyorum. evde olmak çok değişik bir duygu...
selam kızlar.. size evimden yazıyorum. zorunlu tatile girdim ama kaçıklar gibi sabahın köründe kalktım oğlumla kahvaltımı yaptım evi temizledim şimdi nette takılıyorum. birazdan duş alıcam. 6yıldır çalışıyorum. evde olmak çok değişik bir duygu...
gittim verdiği lsite öyle heryerde bulabileceğim bir listeydi yapsam faydasını görürüdüm de ben yapmadım, daha az tatlı yiyorum biraz da göz önünüde bulundurdum listede yazanları, çok bilgili gelmedi hamilelik beslenmesi konusunda bilgili deneyimli birini bulursan işine yarar benimki bana o güveni vermediği için devam etmedim bence git ben de diyetisyen maceramdan sonra bu cuma tartılacağım ama hafta içi herkes göbeğin inmiş diyip durdu, almamış olabilirim ya da kat kat giymekten zavallı oğlum içerde sıkışmış da olabilir:bbo:ayşe sinem sana diyetisyen neler demişti nasıl işe yaradımı gidip gitmemek arasında kararsızım da merak ettim diyetisyenden sonra durdumu kilo alışın.
kızlar sağ gözüm acayip atıyo acaba nedek bilen varmı bilmiyorumkismile
hoş geldin hayırdır neden zorunlu iyisin dimi ?
kızlar ben dün çok kötü oldum birden tansiyonum düştü soğuk terler akıttım çok korktum bu 3 kez oluyor sizdede oldumu hiç?
iyi haber alcan biryerlerden derler
işten çıkarıldım kötükedihüso
ben ayrılmadım. çıkarıldım.selam, geçen gün işyerinde problemelrin olduğunu söylemiştin, ayrıldın mı işten ?
kızlar ben dün çok kötü oldum birden tansiyonum düştü soğuk terler akıttım çok korktum bu 3 kez oluyor sizdede oldumu hiç?
ay burda işler karıştı biraz da onları hallettim geldim
gittim verdiği lsite öyle heryerde bulabileceğim bir listeydi yapsam faydasını görürüdüm de ben yapmadım, daha az tatlı yiyorum biraz da göz önünüde bulundurdum listede yazanları, çok bilgili gelmedi hamilelik beslenmesi konusunda bilgili deneyimli birini bulursan işine yarar benimki bana o güveni vermediği için devam etmedim bence git ben de diyetisyen maceramdan sonra bu cuma tartılacağım ama hafta içi herkes göbeğin inmiş diyip durdu, almamış olabilirim ya da kat kat giymekten zavallı oğlum içerde sıkışmış da olabilir:bbo:
geçmiş olsun, benim pek düşmüyor sanırım...
canım isteğin dışında olduysa ben olsam ssk'ya ya da işkur'a şikayet ederdim hakkını aramazsan sana da bunu yapar daha başkasına da
onun işine kaldığından değil ama hakkını yedirmemen gerektiğinden bence ara hakkını bebişine de örnek ol:enbuyukkk:
eceyas kan ilacı kullanıyomusun canım banada olmuştu kan ilacı kullanmaya başladığımdan beri kendimi iyihissdiyorum
ant sen hangi doktora gidiyosun yoksa hala neşe hanım mı
elan senin içinde üzüldüm canım hayırlısı olsun
ben ayrılmadım. çıkarıldım.
6.ayla birlikte tansiyon düşmesi çok olurmuş. çıkmasın da düşsün önemli değil
ya şu göbeğin inmiş mevzusu beni de çok sıkıyor. herkes uzman sanki. göbek inmesi bebeğin gelceği zaman olur. oysaki bizimkiler yavaş yavaş yukarı çıkıyor. inmemiştir. miden boştur ondan göbeğin aşağıda gibi görünüyodur.
eceyas kan ilacı kullanıyomusun canım banada olmuştu kan ilacı kullanmaya başladığımdan beri kendimi iyihissdiyorum
ant sen hangi doktora gidiyosun yoksa hala neşe hanım mı
elan senin içinde üzüldüm canım hayırlısı olsun
göbeğin inmiş derken benimkini daha kötüye yoruyorlar şimdi dillendirmek istemediğim için söylemedim ama arkasından bebek duruyo mu yerinde dediler, hiç hoş değil
ama senini dediğin gibi inme kısmına gelince ben hangi haftaydı hatırlamıyorum ama rahminiz göbeğiniziin iki parmak üstünde hissedebilirsiniz rahatlıkla diye okumuştum oğlumu ben sürekli kasıklarıma yakın yerlerde hissedyorum acaba olması gereken yerden daha mı aşağda diye şüphelenmeye başladım, bir de benim gördüğüm kadarıyla bel çizginiz kaybolmuş bu da böyle hamile insan hissi uyandırıyor görünüşte ama benim bel çizgim duruyor, geniş biçimsiz ama var o da hamileden çok şişman gibi durmamı sağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?