2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hoş geldin hayırdır neden zorunlu iyisin dimi ?

selam, geçen gün işyerinde problemelrin olduğunu söylemiştin, ayrıldın mı işten ?

kızlar ben dün çok kötü oldum birden tansiyonum düştü soğuk terler akıttım çok korktum bu 3 kez oluyor sizdede oldumu hiç?

ay burda işler karıştı biraz da onları hallettim geldim
ayşe sinem sana diyetisyen neler demişti nasıl işe yaradımı gidip gitmemek arasında kararsızım da merak ettim diyetisyenden sonra durdumu kilo alışın.
gittim verdiği lsite öyle heryerde bulabileceğim bir listeydi yapsam faydasını görürüdüm de ben yapmadım, daha az tatlı yiyorum biraz da göz önünüde bulundurdum listede yazanları, çok bilgili gelmedi hamilelik beslenmesi konusunda bilgili deneyimli birini bulursan işine yarar benimki bana o güveni vermediği için devam etmedim bence git ben de diyetisyen maceramdan sonra bu cuma tartılacağım ama hafta içi herkes göbeğin inmiş diyip durdu, almamış olabilirim ya da kat kat giymekten zavallı oğlum içerde sıkışmış da olabilir:bbo:

kızlar sağ gözüm acayip atıyo acaba nedek bilen varmı bilmiyorumkismile

iyi haber alcan biryerlerden derler

canım bu doğmadan herkes onu düşünüyo kimi görsem bebek nasıl aman ona iyi bak kimse demiyo kendine iyi bak hele amcaarı gelin gelin yeğenimize iyi bak diyolar sinir oluyorumlaelaelaelaelae[/QUOTE
bebişin hareketlerine iyi bakayım diye göbişimi açıp bakıyorum
eşim annem acayıp kızıyorlar bebişimizi üşütüyormusum, bebiş için zorla yiğip, onun için dinlenip, üşütmemeliyim biliyorumda bana da ilgi lütfen ben sadece taşıyıcı mıyımmm:gitme:[/QUOTE]

torun evlattan daha çok sevilirmiş diyolar. benimkilerde doğur 6ay bizde kalsın diylar biz bakamazmışız...

kıyamıyorum ki sırt üstü yatmaya hemen başlıyo ittirmeye karnımı zaten geceleri hep uyanık benimki sağdan sola dönüyorum tekmelemeye başlıo
napcam bilmiorum o kadar canım acıyo ki
kar var diye evden çıkmadım kaç gündr yürüyüş de yapamadım bugün yağmur yağıo ama çıkacam dışarıya belki açılır biraz bacaklarım[/QUOTE]

sırt üstü 1dk bile yatamıyorum. hemen kıpırdanıyo uykusu hafif bunların heralde, sanki göbeğim onu eziyomuş gibi hissedip tekrar sola dönüyorum. birde soldan sağa dönünce de karnım ağrıyo çok ilginç bir şey diimi

valla kıralım kafalarını ya kimse bizi düşünmüyo patronum bile!! merdivenlerden inerken aman dikkat et diyo Çok üzgünüm çoook[/QUOTE]

böyle patronlar da var demekki

ara sıra eşimin işyerine gidiyorum patronu hem n çikolata tatlı felan aldırıyo ben diyorum istemiyorum saolun yok kızım bebeğin canıister diyo yan i patronu bile böyle eşimin :roflol:[/QUOTE]

böyle patronlar da var demekki 2

hoş geldin hayırdır neden zorunlu iyisin dimi ?

işten çıkarıldım kötükedihüso

elvoscan canım ne dicemi bilmiyor geçen okumuştum haklarını alabildin mi bari?

iyi haber alcan biryerlerden derler
işten çıkarıldım kötükedihüso

canım isteğin dışında olduysa ben olsam ssk'ya ya da işkur'a şikayet ederdim hakkını aramazsan sana da bunu yapar daha başkasına da
onun işine kaldığından değil ama hakkını yedirmemen gerektiğinden bence ara hakkını bebişine de örnek ol:enbuyukkk:

selam, geçen gün işyerinde problemelrin olduğunu söylemiştin, ayrıldın mı işten ?
ben ayrılmadım. çıkarıldım.

kızlar ben dün çok kötü oldum birden tansiyonum düştü soğuk terler akıttım çok korktum bu 3 kez oluyor sizdede oldumu hiç?

6.ayla birlikte tansiyon düşmesi çok olurmuş. çıkmasın da düşsün önemli değil

ya şu göbeğin inmiş mevzusu beni de çok sıkıyor. herkes uzman sanki. göbek inmesi bebeğin gelceği zaman olur. oysaki bizimkiler yavaş yavaş yukarı çıkıyor. inmemiştir. miden boştur ondan göbeğin aşağıda gibi görünüyodur.

tünaydın arkadaşlar...kapalı sıkıcı bi hava var sakaryada...gece uykusuzluğu bende de başladı ama ağrıdan değil...oğlum özellikle geceleri yatağa girdiğimde kıpırdıyo baş aşağı olduğu için mi yada bana daha önce kafası çok aşağıda demişti bi dr. oyüzden mi bilmem canımı acıtıyo...e tabi uykuya dalamıyorum...sabahta eşimi yollayıp tekrar yatınca anca 11 bucukta kalkabiliyorum...ben kahvaltı yapana kadar çoğunuz öğle yemeğine gidiyo..

geçmiş olsun, benim pek düşmüyor sanırım...

saol canım aman hiç düşmesin insan bayılcak gibi oluyor sırıl sıklam oldum 2 dakikada hemen yattım ayaklarımı diktim tuzlu ayran sonra kendime geldim.doktora gittiğimde hep normal çıkıyor neden olduğunuda anlamıyorum ki.

normal şartlarda olsa, hakkımı aramayabilirdim. ama kendi hakkımdan vazgeçtim karnımda doğmamış oğlumun hakkı yendi. 5hafta daha çalıştırsalardı devletten 4ay yardım da alabilcektim. neyse üzülmeyelim. artık bu işlerle avukatım ilgileniyor :)

eceyas kan ilacı kullanıyomusun canım banada olmuştu kan ilacı kullanmaya başladığımdan beri kendimi iyihissdiyorum
ant sen hangi doktora gidiyosun yoksa hala neşe hanım mı
elan senin içinde üzüldüm canım hayırlısı olsun

canım elevitle ,osteocare kullanıyorum kan ilacı etkisi varmı bunlarda bilmiyorum ki ektra bişi vermedi doktor

göbeğin inmiş derken benimkini daha kötüye yoruyorlar şimdi dillendirmek istemediğim için söylemedim ama arkasından bebek duruyo mu yerinde dediler, hiç hoş değil
ama senini dediğin gibi inme kısmına gelince ben hangi haftaydı hatırlamıyorum ama rahminiz göbeğiniziin iki parmak üstünde hissedebilirsiniz rahatlıkla diye okumuştum oğlumu ben sürekli kasıklarıma yakın yerlerde hissedyorum acaba olması gereken yerden daha mı aşağda diye şüphelenmeye başladım, bir de benim gördüğüm kadarıyla bel çizginiz kaybolmuş bu da böyle hamile insan hissi uyandırıyor görünüşte ama benim bel çizgim duruyor, geniş biçimsiz ama var o da hamileden çok şişman gibi durmamı sağlıyor

evet tuğba neşe hn.ma gidiyorum..ayrıntılı ultrason sonuçlarını götürdümde biraz ters davranmıştı bana o yüzden çok canım sıkılmıştı son kez daha gidip yine aynı davranırsa gitmicem diyodum...ama eskisi gibi ilgiliydi...çok cana yakın davrandı.. sanırımozaman hastanenin bana rapor sonuçları vermemesine bozulmuş..küçük bi kağıda yazıp vermişlerdi de....zaten tanıdık olduğu iççin yine nese hn.da devam edicem...umarım tekrar sorun yaşamam...sen kime karar verdin

bunu kim söyledi nasıl söylerler böyle bişi insanlar ne kadar tuhaf ya nasıl canım sıkıldı şimdi.hiç olmadık yerde seni huzursuz etmeye ne hakları var kötükedihüso

selam kızlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

arkadaşlar birde bişey sorucam..gerçi hafta olarak ben biraz öndeyim ama dr.um son kontrolümde bidahaki gelişinde plesantayı kontrol edicem dedi...nasıl yapacağını sormak aklıma gelmedi...karından mı bakılırki yine bildiğim kadarıyla bu haftalarda vajinal ultrason yapılmıyo..erken doğuma sebep olur die...yinede merak ediyorum hiç vajinalmuayne olmadımda...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…