2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan

a..s saol canım sanada

benim hiç bir bilgim yok bu konuda.doğum yapmış ocak annelerine sorsan olurmu acaba onlar biliebilir .

kızlar ben dün çok kötü oldum birden tansiyonum düştü soğuk terler akıttım çok korktum bu 3 kez oluyor sizdede oldumu hiç?
geçmiş olsun canm bende hiç olmadı
evet bak mesela ben yedim geldim :))
geçmiş olsun canım hakkını aramakla en doğrusunu yapmısşınkaydirigubbakcemile5
selam kızlar herkese hayırlı cumalaropuyorumnanaktan
hoşgeldin sonunda gelebildin uykucu

kızlar sağlık ocağında öğle arası kaçta bitio biliomusunuz
ara sor istersen numarası vardır nette
canım elevitle ,osteocare kullanıyorum kan ilacı etkisi varmı bunlarda bilmiyorum ki ektra bişi vermedi doktor
doktora gidişte durumlarını anlatırsın o bakar kanın düşükse veriri ilaç canım
ben erdal çilekarar verdim haftaya gidecem şeker içininş iyidir

günaydınnnnnnnn
TÜNAYDIINN fıstık gibi görünüyorsun süper

sezennnnnnnn bak bakalım hangimiz miniminnacık ayı balığıymışız az önce çektim resmi 26+0
benim de göbüş fizik sana çok yakınnnn....

yok artık....ama dangalak çok etraftaaa ağzından çıkanı bilmezler

torun evlattan daha çok sevilirmiş diyolar. benimkilerde doğur 6ay bizde kalsın diylar biz bakamazmışız...

o nasıl olacak mış
kıyamıyorum ki sırt üstü yatmaya hemen başlıyo ittirmeye karnımı zaten geceleri hep uyanık benimki sağdan sola dönüyorum tekmelemeye başlıo
napcam bilmiorum o kadar canım acıyo ki
kar var diye evden çıkmadım kaç gündr yürüyüş de yapamadım bugün yağmur yağıo ama çıkacam dışarıya belki açılır biraz bacaklarım[/QUOTE]

sırt üstü 1dk bile yatamıyorum. hemen kıpırdanıyo uykusu hafif bunların heralde, sanki göbeğim onu eziyomuş gibi hissedip tekrar sola dönüyorum. birde soldan sağa dönünce de karnım ağrıyo çok ilginç bir şey diimi

valla kıralım kafalarını ya kimse bizi düşünmüyo patronum bile!! merdivenlerden inerken aman dikkat et diyo Çok üzgünüm çoook[/QUOTE]

böyle patronlar da var demekki

eeşimin akrabası

ara sıra eşimin işyerine gidiyorum patronu hem n çikolata tatlı felan aldırıyo ben diyorum istemiyorum saolun yok kızım bebeğin canıister diyo yan i patronu bile böyle eşimin :roflol:[/QUOTE]

böyle patronlar da var demekki 2

işten çıkarıldım kötükedihüso[/QUOTE]

sebebini merak ettim ya insan birden işten çıkartılırmı haklarını ara canım

gökkuşak senin ikinci bebeğin di değil mi...belki sen bilirsin dr.um bidahaki kontrole plesanta yı kontrol edicem dedi...nasıl oluyo..karından mı bakılıyo...

benim de bel çizgim duruyor. ben de bebişin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum. ama nedenini öğrendim. kasıklarımızda baskı hissettiğimiz için ordan daha çok his alıyoruz. yan yatınca biraz daha yukarılarda da hissedilebiliyo. yavaş yavşa çıkçaklar yukarı. kötü düşündürüp kötüyü yaşatmasınlar bize. bebişlerimiz sağlıkla zamanında doğcaklar inşallah..

ben son 3haftaya kadar alttan muayne edilmiyor diye biliyorum.

[selma tuğba tüm arkadaşlarım destekleriniz için teşekkür ederim :enbuyukkk:

kızlar son gittiğimde doktora bana bebeğin başının yukarıda ,ayakların aşağıda durduğunu yani ters olduğunu ,bu duruşun zaman zamn sırt ağrısı yapacağını söylemişti.merak ettim sizin bebklerinizin başı aşağıda mı?

gökkuşak senin ikinci bebeğin di değil mi...belki sen bilirsin dr.um bidahaki kontrole plesanta yı kontrol edicem dedi...nasıl oluyo..karından mı bakılıyo...

canım benim hiç kontrol edilmedi doğum yakalştığında son ay bir kez baktı doktorum vajinal o kadar..bilgim yok yanii...

bende öyle biliyorum ama özel olarak kontrol edicem deyince merak ettim gerçi ayrıntılıda da bakmışlardı normaldi ozaman ama bakalım ne dicek dr.

saolun arkadaşlar beklemekten başka çare yok napalım...peki aranızda ayrıntılıda plesenta için ne yazdığını hatırlayan yada bilen varmı

canım benim de 21 haftalıktı en son gittiğimde başı aşağıda dğildi
sen kaç haftalısın
bebek 34. haftada döner diye biliyorum....

evet ama zaman azaldıkça korkmaya başlıyorum...nasıl olucak nasıl doğum yapıcam die...
korkma canım allah onunda cesaretini verir elbet hiç tırsmıyorum ben beni korkutmaya çalıştırıyolar ama yok aalahım o gücü verecek inanıyorum
benim de öyleydi canım ama daha erken pozisyonlara dikkat etmiyorum
sebebi basit sezencim. hamileyim. (ödeme güçlüğü çekiyomuşşşş)

döverim onları ya delilermi be hamile diye insan işten çıkartılır mı hakkını söke söke ara canım

canım benim de 21 haftalıktı en son gittiğimde başı aşağıda dğildi
sen kaç haftalısın
bebek 34. haftada döner diye biliyorum....
canım ben pazartesi gittim ,25. haftalık demişti. o nedenle merak etttim sizinkide öylemi diye?cevap için teşekkürler şimdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…