2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim de 21 haftalıktı en son gittiğimde başı aşağıda dğildi
sen kaç haftalısın
bebek 34. haftada döner diye biliyorum....

benim bebeğim 22. haftadan beri baş aşağı duruyo...ayrıntılıda demişti dr. geçen haftada aynını söyledi hala baş aşağı benimde kasık ağrılarım oluyo...zaten dr. ağrı yapabilir demişti..

saolun arkadaşlar beklemekten başka çare yok napalım...peki aranızda ayrıntılıda plesenta için ne yazdığını hatırlayan yada bilen varmı

haftasına göre uygun falan yazıyor ..büyük ihtimalle yine ayrıntılı ultrasonda plesentana bakacaktır canım arada yr değiştirimiş plesanta ve bazen bebekten aşağıya yerleşirmiş o da normal doğum için sıkıntılı bir durum onun için bakacaktır içini ferah tut canımm...

gökkuşak sabah gittimya kontrole banada aynısını dedi bebek poposunun üstünde oturuyor dedi yani ters inş döner cünkü ben normal doğurmak istiyorum.eyvahedigeldismile

hadi yaaa ana .....ama arada bir döner sabit kalmazmış bu haftalarda yaa.....
sabit 34. haftadan sonra olması lazımm.....

elvan üzülme canımmm...ama hakkını ara tabii...senin için hayırlısı böyledir belkide .....

bunu kim söyledi nasıl söylerler böyle bişi insanlar ne kadar tuhaf ya nasıl canım sıkıldı şimdi.hiç olmadık yerde seni huzursuz etmeye ne hakları var kötükedihüso
canım öyle her deneni takmıyorum, hı hı diyorum insanlara geçiyor artık, sen de hiç sinir olma, elimizden geldiğince olumlu olalım ki bebeklerimiz de bizim gibi pozitif baksınlar dünyaya

bu bilgi çok güzel ya teşekkür ederim ben biraz oraya buraya da uzanıyorum herkes uzanma derken doktorum yapapbilirsin dedi diye acaba haklılar mı rahim kaslarımı uzattım bbeğim aşağda mı kaldı diye düşünüyordum, teşekkürler

gökkuşak sabah gittimya kontrole banada aynısını dedi bebek poposunun üstünde oturuyor dedi yani ters inş döner cünkü ben normal doğurmak istiyorum.eyvahedigeldismile

döner kuşum yaa daha erken 38. haftada bazen doğum sancısının başlamasıyla dönen varmışşşş.......erkennn yyaaavvvv.....kızlar relaxxx bakayımmm...

hadi yaaa ana .....ama arada bir döner sabit kalmazmış bu haftalarda yaa.....
sabit 34. haftadan sonra olması lazımm.....

bende öyle duymuştum.. bana ayrıntılıdaki dr. tıp fakültesinde yaptırmıştımda ağrın yada kasılman varmı dedi..ağrım vardı benimde bebeğin başı çok aşağıda demişti..22 haftalıktım..geçen hafta yani 26 haftalıkken gittiğimde de kendi dr. bebeğime bakarken ayaklarını göğüs kafesimin orda gösterdi...bak başıda burda ölçüyorum şimdi falan deyip kasıklarıma indirdi ultrason cihazını...bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olucak

kızlar bu arada çok alakasız bir konu ama paylaşayım dedim. duş aldım saçlarımı kurutuyorum biryandan. gebelikte saç kurutma makinası ile kurutmak çok zararlıymış. hem ses hem de yaydığı enerjiden dolayı. ben de üflemeli elektrik sobasını masanın üzerine koydum saçlarımı tarayıp önünde kurutuyorum. böylece oda da ısınmış oluyor...

döner kuşum yaa daha erken 38. haftada bazen doğum sancısının başlamasıyla dönen varmışşşş.......erkennn yyaaavvvv.....kızlar relaxxx bakayımmm...

evet kızlar şaun bebekler küçük yerleri geniş sık sık yer değiştiriyolar zaten hareketlerini farkedersiniz döner merak etmeyin

zekaya bak :)) ben kurutuyorum valla saç kurutmayla

hiç duymamştım bunu ama tüm elektronikler için var zaten zarar....
ama kolik li doğan bebeklere saç kurutma makinesinin iyi geldiğini söylerler......genelde tutar.....
anne karnındaki seslere benzettiği için sakinleşirmiş....

anladım canım ama doktorun ters bir durum olsa söylerdi zaten seninki biraz yaramaz herhalde......

benimki de makat pozisyonunda ama ters olsa üzülürdüm daha çıkışa var o kdaar zaman kafa üstü durulur mu?
canım döner hiç merak etme eşimin kuzeni doğum yaptı ocakta bebek ters diye sezeryan dediler şu gün şu saatte kızımı alıcam kucağıma diyordu hazırlandılar sezeryana gittiler bebek dönmüş hadi evinize doğum sancısını bekliycez demiş doktor,normal doğdu,son 3-4 haftada dönüyor diyebiliyorum ben de

daha yerleşmeleri için çok zaman var bence boşuna endişeliniyorsun bir o tarafa vuruyor bizimki 5 dakka sonra öbür tarafa atıyor tekmeleri alan geniş yüzüp duruyor minik balıklarımız 7. ay sonunda yerleşmeleri lazım diye biliyorum bekleyip görelimmmmmmkaydirigubbakcemile5

ay geçen kuaförde orta yaşta bi bayanla konuştuk 4 çocuğu varmış hepsini evde doğurmuş son kızına hamileyken hastaneye gitmiş bebek ters diye sezeryan demişler kadın onuda evde doğurmuş doğum esnasında ebe çevirmiş bebeği nasıl yaptıysa bilmiyorumkismile

evet onu ben de duydum. hatta çok yakın bir arkadaşım bebeğini boş karanlık bir odada saç kurutma makinası çalıştırarak uyutuyor. kimisi süpürge makinasının sesinden korkup uyuyormuş. kimisi de çamaşır makinası sesiyle. inşallah bizimkiler bizim nini söyleyen sesimizle uyurlarrr kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…