canım benim de 21 haftalıktı en son gittiğimde başı aşağıda dğildi
sen kaç haftalısın
bebek 34. haftada döner diye biliyorum....
saolun arkadaşlar beklemekten başka çare yok napalım...peki aranızda ayrıntılıda plesenta için ne yazdığını hatırlayan yada bilen varmı
benim bebeğim 22. haftadan beri baş aşağı duruyo...ayrıntılıda demişti dr. geçen haftada aynını söyledi hala baş aşağı benimde kasık ağrılarım oluyo...zaten dr. ağrı yapabilir demişti..
canım öyle her deneni takmıyorum, hı hı diyorum insanlara geçiyor artık, sen de hiç sinir olma, elimizden geldiğince olumlu olalım ki bebeklerimiz de bizim gibi pozitif baksınlar dünyayabunu kim söyledi nasıl söylerler böyle bişi insanlar ne kadar tuhaf ya nasıl canım sıkıldı şimdi.hiç olmadık yerde seni huzursuz etmeye ne hakları var kötükedihüso
bu bilgi çok güzel ya teşekkür ederim ben biraz oraya buraya da uzanıyorum herkes uzanma derken doktorum yapapbilirsin dedi diye acaba haklılar mı rahim kaslarımı uzattım bbeğim aşağda mı kaldı diye düşünüyordum, teşekkürlerbenim de bel çizgim duruyor. ben de bebişin hareketlerini kasıklarımda hissediyorum. ama nedenini öğrendim. kasıklarımızda baskı hissettiğimiz için ordan daha çok his alıyoruz. yan yatınca biraz daha yukarılarda da hissedilebiliyo. yavaş yavşa çıkçaklar yukarı. kötü düşündürüp kötüyü yaşatmasınlar bize. bebişlerimiz sağlıkla zamanında doğcaklar inşallah..
ben son 3haftaya kadar alttan muayne edilmiyor diye biliyorum.
[selma tuğba tüm arkadaşlarım destekleriniz için teşekkür ederim :enbuyukkk:
gökkuşak sabah gittimya kontrole banada aynısını dedi bebek poposunun üstünde oturuyor dedi yani ters inş döner cünkü ben normal doğurmak istiyorum.eyvahedigeldismile
hadi yaaa ana .....ama arada bir döner sabit kalmazmış bu haftalarda yaa.....
sabit 34. haftadan sonra olması lazımm.....
döner kuşum yaa daha erken 38. haftada bazen doğum sancısının başlamasıyla dönen varmışşşş.......erkennn yyaaavvvv.....kızlar relaxxx bakayımmm...
kızlar bu arada çok alakasız bir konu ama paylaşayım dedim. duş aldım saçlarımı kurutuyorum biryandan. gebelikte saç kurutma makinası ile kurutmak çok zararlıymış. hem ses hem de yaydığı enerjiden dolayı. ben de üflemeli elektrik sobasını masanın üzerine koydum saçlarımı tarayıp önünde kurutuyorum. böylece oda da ısınmış oluyor...
bende öyle duymuştum.. bana ayrıntılıdaki dr. tıp fakültesinde yaptırmıştımda ağrın yada kasılman varmı dedi..ağrım vardı benimde bebeğin başı çok aşağıda demişti..22 haftalıktım..geçen hafta yani 26 haftalıkken gittiğimde de kendi dr. bebeğime bakarken ayaklarını göğüs kafesimin orda gösterdi...bak başıda burda ölçüyorum şimdi falan deyip kasıklarıma indirdi ultrason cihazını...bakalım ilerleyen haftalarda nasıl olucak
benimki de makat pozisyonunda ama ters olsa üzülürdüm daha çıkışa var o kdaar zaman kafa üstü durulur mu?kızlar son gittiğimde doktora bana bebeğin başının yukarıda ,ayakların aşağıda durduğunu yani ters olduğunu ,bu duruşun zaman zamn sırt ağrısı yapacağını söylemişti.merak ettim sizin bebklerinizin başı aşağıda mı?
canım döner hiç merak etme eşimin kuzeni doğum yaptı ocakta bebek ters diye sezeryan dediler şu gün şu saatte kızımı alıcam kucağıma diyordu hazırlandılar sezeryana gittiler bebek dönmüş hadi evinize doğum sancısını bekliycez demiş doktor,normal doğdu,son 3-4 haftada dönüyor diyebiliyorum ben degökkuşak sabah gittimya kontrole banada aynısını dedi bebek poposunun üstünde oturuyor dedi yani ters inş döner cünkü ben normal doğurmak istiyorum.eyvahedigeldismile
tek boş benmiyim yaaa... biri bişeyler yazsın die pc başında bekliyorum...en iyisi ciciler topiğine bişeyler ekliyim...zamman geçer belki
gökkuşak sabah gittimya kontrole banada aynısını dedi bebek poposunun üstünde oturuyor dedi yani ters inş döner cünkü ben normal doğurmak istiyorum.eyvahedigeldismile
benimki de makat pozisyonunda ama ters olsa üzülürdüm daha çıkışa var o kdaar zaman kafa üstü durulur mu?
canım döner hiç merak etme eşimin kuzeni doğum yaptı ocakta bebek ters diye sezeryan dediler şu gün şu saatte kızımı alıcam kucağıma diyordu hazırlandılar sezeryana gittiler bebek dönmüş hadi evinize doğum sancısını bekliycez demiş doktor,normal doğdu,son 3-4 haftada dönüyor diyebiliyorum ben de
hiç duymamştım bunu ama tüm elektronikler için var zaten zarar....
ama kolik li doğan bebeklere saç kurutma makinesinin iyi geldiğini söylerler......genelde tutar.....
anne karnındaki seslere benzettiği için sakinleşirmiş....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?