hiç duymamştım bunu ama tüm elektronikler için var zaten zarar....
ama kolik li doğan bebeklere saç kurutma makinesinin iyi geldiğini söylerler......genelde tutar.....
anne karnındaki seslere benzettiği için sakinleşirmiş....
kisme yokmuuuuuu
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım
awn git aşka topiklerde cirit at sonrada gel kimse yokmu diye bağır alsanaalsanasmile
hoşgeldin handi işte ustasın kız :sm_cool:
hayrıdır diyelim hayır olsunya anlatmayı unuttum ( nasıl da unuttuysam:))) gece yatarken aniden bacağımın ağrısıyla uyandım sağ bacağımın arkasına sanki bıçak saplanmış gibi bi ağrı girdi ama ben uyuyorum ya kendimde dğeilim ığğğğğ ığğğğğ diye bağırıyomuşum eşim de korkmuş o aniden sıçrayınca ben kendime geldim neydi anlamadım ama çok ağrıdı ya
ya anlatmayı unuttum ( nasıl da unuttuysam:))) gece yatarken aniden bacağımın ağrısıyla uyandım sağ bacağımın arkasına sanki bıçak saplanmış gibi bi ağrı girdi ama ben uyuyorum ya kendimde dğeilim ığğğğğ ığğğğğ diye bağırıyomuşum eşim de korkmuş o aniden sıçrayınca ben kendime geldim neydi anlamadım ama çok ağrıdı ya
ya anlatmayı unuttum ( nasıl da unuttuysam:))) gece yatarken aniden bacağımın ağrısıyla uyandım sağ bacağımın arkasına sanki bıçak saplanmış gibi bi ağrı girdi ama ben uyuyorum ya kendimde dğeilim ığğğğğ ığğğğğ diye bağırıyomuşum eşim de korkmuş o aniden sıçrayınca ben kendime geldim neydi anlamadım ama çok ağrıdı ya
bir de prima 6 aylık oldunuz konulu bir eposta göndermiş
cuma günü oğluşumla görüşücez
martta izne çıkınca bir sosyal sorumluluk projesinin eğitimine katılmayı planlıyordum 7 aylık hamile olacağım sorun olur mu dedim olur mu hiç gel sen diye mesaj atmışlar bugün
herşey güzel yani Allah bozmasın
işallah hep güzel haberler alırsın herzaman canım :1hug:
bak bide beni çekiştiriyo kızım ben hasta yaşlı ve hamile bi kadınım senin gibi gezememkikaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
kafamçokkarıştıay o kdar çok varki hangi birini saysamhihoyyyt
hangi konuda bilmiyorumkismile:jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:
:jeyyar:
bende ustayımdır delikafadulden
oh maşallah allah bozmasın kuşumdün kocamı ektim burdaki çalışanlarla sinamaya gittik ardından alışveriş yaptık biraz, akşama da başka bir arkadaşıma gideceğim, haftaya haftaiçi için uzun zamandır tiyatroya gitmiyordum bilet aldık arkadaşla, son dönem derslerimin hepsinden geçmişim sadece tezim kaldı çok mutlu huzurlu ve neşe doluyum
aminnnnhayrıdır diyelim hayır olsun
kız sana diyom o işleri bırak doğuracaksın artık delikafaduldenbeni dinlemezsen böyle polursempatiksalakcinni
şaka bir yana buaralar bendede oluyo bacaklarımın arasına yatarken yastık alıyorum dene derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?