2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

saç kurutma makinası bugün yemeekte konuşuldu gerçekten çok işe yarıyormuş bebişin ayaklarıaana tutuyorlarmış seside sakinleştiriyormuş süpermiş gerçekten süpürgeyide seviyorlarmış ya ilginç gerçekten
kolit özellikle erkek bebişlerin derdi

:jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:

bende ustayımdır delikafadulden

dün kocamı ektim burdaki çalışanlarla sinamaya gittik ardından alışveriş yaptık biraz, akşama da başka bir arkadaşıma gideceğim, haftaya haftaiçi için uzun zamandır tiyatroya gitmiyordum bilet aldık arkadaşla, son dönem derslerimin hepsinden geçmişim sadece tezim kaldı çok mutlu huzurlu ve neşe doluyum

ya anlatmayı unuttum ( nasıl da unuttuysam:))) gece yatarken aniden bacağımın ağrısıyla uyandım sağ bacağımın arkasına sanki bıçak saplanmış gibi bi ağrı girdi ama ben uyuyorum ya kendimde dğeilim ığğğğğ ığğğğğ diye bağırıyomuşum eşim de korkmuş o aniden sıçrayınca ben kendime geldim neydi anlamadım ama çok ağrıdı ya

hayrıdır diyelim hayır olsun

kız sana diyom o işleri bırak doğuracaksın artık delikafaduldenbeni dinlemezsen böyle polursempatiksalakcinni

bir de prima 6 aylık oldunuz konulu bir eposta göndermiş
cuma günü oğluşumla görüşücez
martta izne çıkınca bir sosyal sorumluluk projesinin eğitimine katılmayı planlıyordum 7 aylık hamile olacağım sorun olur mu dedim olur mu hiç gel sen diye mesaj atmışlar bugün
herşey güzel yani Allah bozmasın

şaka bir yana buaralar bendede oluyo bacaklarımın arasına yatarken yastık alıyorum dene derim

işallah hep güzel haberler alırsın herzaman canım :1hug:

benim kızım kolit liydi okadar çok ağlardı ki kızlar ilk 3 ay hiç uyumamıştık 2 saat örneğin hiç susmadan nedensiz ağlardı inanamazsınız..........
bir tek arabaya binip tur atarken susardı........yaramazzz. bu öyle olmasın diye çok korkuyorum hep dua ediyorummm.........

çok geçmiş olsun
uykumda bacaklarımın tutmadığını görüyordum kıpırdatamıyordum
sabah rüyamıydı gerçekmiydi çozemiyorum ama bir ağrıda hissediyorum herşeyin hayırlısı kayınvalıdem eşime hamileyken bacakları tutmamış kimsede yardım etmeyince sürüne sürüne işlerini halletmiş yazık yaaaaaaaaa:umursamaz:

kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
bak bide beni çekiştiriyo kızım ben hasta yaşlı ve hamile bi kadınım senin gibi gezememki
ay o kdar çok varki hangi birini saysamhihoyyyt
kafamçokkarıştı
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar::jeyyar:

bende ustayımdır delikafadulden
hangi konuda bilmiyorumkismile
oh maşallah allah bozmasın kuşum
hayrıdır diyelim hayır olsun
aminnnn
kız sana diyom o işleri bırak doğuracaksın artık delikafaduldenbeni dinlemezsen böyle polursempatiksalakcinni

şaka bir yana buaralar bendede oluyo bacaklarımın arasına yatarken yastık alıyorum dene derim

sağıkmısın nesin hıh yani alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…