2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay hakkaten yazık kadına bee

işte o bacak krampı canımmm...başlamış sendede hemen kalsiyum ve magnezyuma başvur.....sütünü çoğalt yeni okudum bu haftalardan sonra kemikleşme hızlanıyor çekiyorlar bizden sürekli magnezyum diasporal çok iyi geliyor hiç bir kas ağrımız kalmaz ben içtim rahatladım selmacım iki gece önce bendede başladı hem manezyum gebeliğe bağlı saç dökülmesine falan da iyi kızlar...

hayırlı olsun tezi de yazar kurtulursun umarım zamanın var mı?
ben de tez aşamasındayım tezde ayrıbi dert bitürlü konsantre olup yazamıyorum yolda yasak danışmanım ankarada atılacağım hazirana kadar yazamassam herşeyin hayırlısı o kadar emekkkkkkkkkboshayallersmile

şaka bir yana buaralar bendede oluyo bacaklarımın arasına yatarken yastık alıyorum dene derim

canım kesinlikle magnezyumu kullan boşuna çektirmeyin kendinize süt ürünlerinide artırın yastık koymak yürümek falan çözüm değil artık iyice çekiyorlar bizdennn............

ayy demek bendede başladı he ama çok ağrıdı ya buna katlanamam yani yarın doktora gidicem ya söyliyimde yazsın. şimdilik saç dökülmem yok ama kramplar başladıysa oda başlar yakında aslında kalsiyum eksikliğin bende olmaması lazım ya süt yoğurt peynir çok tüketiyorum ama yetmiyo demekki tosun kızımakafamçokkarıştı

ay hakkaten yazık kadına bee

öyle yaaaaa kayınpederim çok fena benim ikiside emekli oldu ama kadıncağız evin hizmetçisi gibi kayınvalidem herşeyin suçlusu kimseye yaranamıyor kaydirigubbakcemile eşim babasına benzemez ilerde umarım gerçi bende kaynanam değilimalsanaalsanasmile

ayşecim bravo kutlarım canım allah devamını getirsin ..........
kızlar yazlıklar çıksın artık yaaa bebişlere bir şeyler almam lazım kızımaaa........
kayınvalidem aramış eşimi mevlüt seti hastane çıkışı falan almış.......bana söylememesi şartıyla..kaydirigubbakcemile3
benim ki duramaz ki....

Canım zormuş seninki de benimki maslakta ben gitmeye üşeniyorum ıspartadan ankaraya yasak olmasa da üşenmen, gidememen normal,iş düzenim değişti haftanını altı günü 7.30 15.30 çalışıyorum 15.30ları değerlendiririm diye düşünüyorum bir de doğum iznine güveniyorum o arada yaparım hepsini diyorum,olmasa da canım sağolsun iki yılda bir af çıkıyor bi şekilde bitiririz en kötü ihtimalle benim uzatma hakkım var sanırım danışmanım sürekli uzatalım diyip duruyor oğlumun vaktinden çalmk istemiyorum doğduğunda bitsin benim derslerim

ay bana noldu ya sürekli yanlış yazıyorum sezen heyecanlandırdın beni galiba kaydirigubbakcemile3
ben insanın aklını alır yaaaaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
canım kesinlikle magnezyumu kullan boşuna çektirmeyin kendinize süt ürünlerinide artırın yastık koymak yürümek falan çözüm değil artık iyice çekiyorlar bizdennn............

doğru diyosun sütü arttırdım 2 kupa içiyorum kocaman

ben mevlüt yapmıcam gerçiii.......
ama düğünler falan yer kapatır hamileleliğimi yeni öğrendiğimde onun yanıda bir tane beğenmiştim vitrinde böyle minnacık tülllü tüllü bembeyazz oradan esinlendi herhalde.

ay biizmkide tam tersi kaynana tam bi cadaloz zavallı kayınpeder akşam işten gelir çoğunlukla yemek yoktur kendi yapar yemeğini yer çay yapar filan inşallah eşimde babasına benzer delikafadulden
seninkide neyseki söylememişdelikafadulden
ben insanın aklını alır yaaaaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile

doğru diyosun sütü arttırdım 2 kupa içiyorum kocaman

terbiyesiz evlat alsanaalsanasmile

aaay azıcık kalmışız yine yahuuu............
benim ki hiç dayanamaz kayınvalidem de başka şehirde...selma her şeyi hemn anltır banaaa.........

işte tam bu saate çalışan annelr ne yiyor merak ediyorum?hatta evdeki anneler de söylesin ne yediklerini belki burda da ulaşabiliriz

hayırlısıyla istediğin gibi halledersin iyişallah bende kamu personeli olarak yeni atandım iş sabah 8 aksam 17 işte olmuyor evde yalnızca uzanıyorum çalışacak halım yok atılmadan halletmek lazım kızım doğunca hiç vakit bulamam gibi geliyor eşimde meslektaşım aslında yardım etse yooooooooooook benden tembel hayırlısıeyvahedigeldismile

sağol canım amin inşallah
bebek mağzalarına bakıyorum ben de öyle bebek kıyafetine yoğunlaşan yok ya da benim gittiğim yerlerde hep az kalmış hep böyle 1-2 yaş civarı için şeyler görüyorum

aaay azıcık kalmışız yine yahuuu............
benim ki hiç dayanamaz kayınvalidem de başka şehirde...selma her şeyi hemn anltır banaaa.........
benimkide ağzını tutamaz ama babamın sırdaşıdır babamın sürekli konuşurlar ne konuştuklarını hiç anlatmıyo bana okadar ısrar ediyorum ama yokk söylemiyo hain
işte tam bu saate çalışan annelr ne yiyor merak ediyorum?hatta evdeki anneler de söylesin ne yediklerini belki burda da ulaşabiliriz

noldu kız acıktınmı ben az önce süt içtim bişey yemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…