çok geçmiş olsun
uykumda bacaklarımın tutmadığını görüyordum kıpırdatamıyordum
sabah rüyamıydı gerçekmiydi çozemiyorum ama bir ağrıda hissediyorum herşeyin hayırlısı kayınvalıdem eşime hamileyken bacakları tutmamış kimsede yardım etmeyince sürüne sürüne işlerini halletmiş yazık yaaaaaaaaa:umursamaz:
bak bide beni çekiştiriyo kızım ben hasta yaşlı ve hamile bi kadınım senin gibi gezememki
kafamçokkarıştı
hangi konuda bilmiyorumkismile
oh maşallah allah bozmasın kuşum
aminnnn
sağıkmısın nesin hıh yani alsanaalsanasmile
ya anlatmayı unuttum ( nasıl da unuttuysam:))) gece yatarken aniden bacağımın ağrısıyla uyandım sağ bacağımın arkasına sanki bıçak saplanmış gibi bi ağrı girdi ama ben uyuyorum ya kendimde dğeilim ığğğğğ ığğğğğ diye bağırıyomuşum eşim de korkmuş o aniden sıçrayınca ben kendime geldim neydi anlamadım ama çok ağrıdı ya
dün kocamı ektim burdaki çalışanlarla sinamaya gittik ardından alışveriş yaptık biraz, akşama da başka bir arkadaşıma gideceğim, haftaya haftaiçi için uzun zamandır tiyatroya gitmiyordum bilet aldık arkadaşla, son dönem derslerimin hepsinden geçmişim sadece tezim kaldı çok mutlu huzurlu ve neşe doluyum
şaka bir yana buaralar bendede oluyo bacaklarımın arasına yatarken yastık alıyorum dene derim
işte o bacak krampı canımmm...başlamış sendede hemen kalsiyum ve magnezyuma başvur.....sütünü çoğalt yeni okudum bu haftalardan sonra kemikleşme hızlanıyor çekiyorlar bizden sürekli magnezyum diasporal çok iyi geliyor hiç bir kas ağrımız kalmaz ben içtim rahatladım selmacım iki gece önce bendede başladı hem manezyum gebeliğe bağlı saç dökülmesine falan da iyi kızlar...
ay hakkaten yazık kadına bee
Canım zormuş seninki de benimki maslakta ben gitmeye üşeniyorum ıspartadan ankaraya yasak olmasa da üşenmen, gidememen normal,iş düzenim değişti haftanını altı günü 7.30 15.30 çalışıyorum 15.30ları değerlendiririm diye düşünüyorum bir de doğum iznine güveniyorum o arada yaparım hepsini diyorum,olmasa da canım sağolsun iki yılda bir af çıkıyor bi şekilde bitiririz en kötü ihtimalle benim uzatma hakkım var sanırım danışmanım sürekli uzatalım diyip duruyor oğlumun vaktinden çalmk istemiyorum doğduğunda bitsin benim derslerimhayırlı olsun tezi de yazar kurtulursun umarım zamanın var mı?
ben de tez aşamasındayım tezde ayrıbi dert bitürlü konsantre olup yazamıyorum yolda yasak danışmanım ankarada atılacağım hazirana kadar yazamassam herşeyin hayırlısı o kadar emekkkkkkkkkboshayallersmile
ben insanın aklını alır yaaaaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmileay bana noldu ya sürekli yanlış yazıyorum sezen heyecanlandırdın beni galiba kaydirigubbakcemile3
canım kesinlikle magnezyumu kullan boşuna çektirmeyin kendinize süt ürünlerinide artırın yastık koymak yürümek falan çözüm değil artık iyice çekiyorlar bizdennn............
ay biizmkide tam tersi kaynana tam bi cadaloz zavallı kayınpeder akşam işten gelir çoğunlukla yemek yoktur kendi yapar yemeğini yer çay yapar filan inşallah eşimde babasına benzer delikafaduldenöyle yaaaaa kayınpederim çok fena benim ikiside emekli oldu ama kadıncağız evin hizmetçisi gibi kayınvalidem herşeyin suçlusu kimseye yaranamıyor kaydirigubbakcemile eşim babasına benzemez ilerde umarım gerçi bende kaynanam değilimalsanaalsanasmile
seninkide neyseki söylememişdelikafaduldenayşecim bravo kutlarım canım allah devamını getirsin ..........
kızlar yazlıklar çıksın artık yaaa bebişlere bir şeyler almam lazım kızımaaa........
kayınvalidem aramış eşimi mevlüt seti hastane çıkışı falan almış.......bana söylememesi şartıyla..kaydirigubbakcemile3
benim ki duramaz ki....
ben insanın aklını alır yaaaaaaaklinialirimsmileaklinialirimsmile
doğru diyosun sütü arttırdım 2 kupa içiyorum kocaman
:hulya:
Canım zormuş seninki de benimki maslakta ben gitmeye üşeniyorum ıspartadan ankaraya yasak olmasa da üşenmen, gidememen normal,iş düzenim değişti haftanını altı günü 7.30 15.30 çalışıyorum 15.30ları değerlendiririm diye düşünüyorum bir de doğum iznine güveniyorum o arada yaparım hepsini diyorum,olmasa da canım sağolsun iki yılda bir af çıkıyor bi şekilde bitiririz en kötü ihtimalle benim uzatma hakkım var sanırım danışmanım sürekli uzatalım diyip duruyor oğlumun vaktinden çalmk istemiyorum doğduğunda bitsin benim derslerim
ayşecim bravo kutlarım canım allah devamını getirsin ..........
kızlar yazlıklar çıksın artık yaaa bebişlere bir şeyler almam lazım kızımaaa........
kayınvalidem aramış eşimi mevlüt seti hastane çıkışı falan almış.......bana söylememesi şartıyla..kaydirigubbakcemile3
benim ki duramaz ki....
benimkide ağzını tutamaz ama babamın sırdaşıdır babamın sürekli konuşurlar ne konuştuklarını hiç anlatmıyo bana okadar ısrar ediyorum ama yokk söylemiyo hainaaay azıcık kalmışız yine yahuuu............
benim ki hiç dayanamaz kayınvalidem de başka şehirde...selma her şeyi hemn anltır banaaa.........
işte tam bu saate çalışan annelr ne yiyor merak ediyorum?hatta evdeki anneler de söylesin ne yediklerini belki burda da ulaşabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?