işte tam bu saate çalışan annelr ne yiyor merak ediyorum?hatta evdeki anneler de söylesin ne yediklerini belki burda da ulaşabiliriz
randevu aldım kızlar salı şeker yüklemem yapılacak ailede şeker olduğu için direk 100 gr lık olacak ben çıkıyorum
hayırlısı canımmm bende yarın gidicem görüşürüzz a.s.
randevu aldım kızlar salı şeker yüklemem yapılacak ailede şeker olduğu için direk 100 gr lık olacak ben çıkıyorum
iyi haberlerle gelirsin işallah
işte tam bu saate çalışan annelr ne yiyor merak ediyorum?hatta evdeki anneler de söylesin ne yediklerini belki burda da ulaşabiliriz
ay köstek olmasınlar da destek olmasalar da olur, ben tam derse başlycam zaten zor konsantre oluyorum ver bişeye bakym bilgisayarda hooop gidiyo bütün konsantrasyon gidiyim içerde yapym diyorm tv karşısında olmuyo gelsene yanıma içerde ne yapıyorsun benmi de zaten niyetim yok kıyamıyorum hemn salonahayırlısıyla istediğin gibi halledersin iyişallah bende kamu personeli olarak yeni atandım iş sabah 8 aksam 17 işte olmuyor evde yalnızca uzanıyorum çalışacak halım yok atılmadan halletmek lazım kızım doğunca hiç vakit bulamam gibi geliyor eşimde meslektaşım aslında yardım etse yooooooooooook benden tembel hayırlısıeyvahedigeldismile
acıktım yabenimkide ağzını tutamaz ama babamın sırdaşıdır babamın sürekli konuşurlar ne konuştuklarını hiç anlatmıyo bana okadar ısrar ediyorum ama yokk söylemiyo hain
noldu kız acıktınmı ben az önce süt içtim bişey yemedim
ben de kendime gün kurusu kayısı aldım ama ne yesem midemi kötü yapıyor, onları yemek istemiyorum, yulaflı bisküviyi de çok severim ama o da mideme dokunuyor, belki sütle alırım şimdi yine deben bişey yemiyorum ama annem iş yeride yemem için bir torbaya kara üzümle, badem koydu aklıma geldikçe iiiiiiiii oluyor kan yapsın kızçemeeeeeeeee bağırsak problemi cokacimcoookolanlara yulaflı bisküvi önerebilirim amaaaa
ayse sinem diyetisyenden aldım listeye bakarak söylüyorum taze meyve 15,00 yenmeli diyor
benimkinde de bu saatte bir avuç fındık var üretimde de fındık var ürün tadımında fındıklı pestil yediğim için farklılık olsun dedimayse sinem diyetisyenden aldım listeye bakarak söylüyorum taze meyve 15,00 yenmeli diyor
ben pek bir şey yemiyorum işyerinde, bazen kuruyemiş falan, çok iştahlı değilim açıkcası
ayşecim ben o konuda çok şanslıyım iş yerimde 3 öğün çıkıyor sabah kahvaltısı öğle yemeği ikindi kahvaltısı...ben 9 da kahvaltı yapıyorum yarım dilim ekmek beyaz peynir 1 haşnmış yumurta büyükçe bardak süt siyah yeşil zeytin bazen 1 tatlı kaşığı reçel 1 salatalık.sonra 11 gibi kuru incir kayısı fındık badem yanıma getiriyorum tuppera koyuyorum onu yiyorum 12 de öğle yemeği saat 2 de meyve 1 elma 1 portakal 1 mandalina veya kivi ikindide sütlü tatlı yada minik bir kurabiye...birde arada bir fincan sütlü türk kahvesi sıcak çikolata içiyorum...arada havuç salatası yapyıruyorum.........ekmek çok az yiyorum......ama kilo alıyorum.....
ay beni de alın o iş yerine çok severim düzenli yemek veren iş yerleriniayşecim ben o konuda çok şanslıyım iş yerimde 3 öğün çıkıyor sabah kahvaltısı öğle yemeği ikindi kahvaltısı...ben 9 da kahvaltı yapıyorum yarım dilim ekmek beyaz peynir 1 haşnmış yumurta büyükçe bardak süt siyah yeşil zeytin bazen 1 tatlı kaşığı reçel 1 salatalık.sonra 11 gibi kuru incir kayısı fındık badem yanıma getiriyorum tuppera koyuyorum onu yiyorum 12 de öğle yemeği saat 2 de meyve 1 elma 1 portakal 1 mandalina veya kivi ikindide sütlü tatlı yada minik bir kurabiye...birde arada bir fincan sütlü türk kahvesi sıcak çikolata içiyorum...arada havuç salatası yapyıruyorum.........ekmek çok az yiyorum......ama kilo alıyorum.....
ay beni de alın o iş yerine çok severim düzenli yemek veren iş yerlerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?