2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte tam bu saate çalışan annelr ne yiyor merak ediyorum?hatta evdeki anneler de söylesin ne yediklerini belki burda da ulaşabiliriz

ben bişey yemiyorum ama annem iş yeride yemem için bir torbaya kara üzümle, badem koydu aklıma geldikçe iiiiiiiii oluyor kan yapsın kızçemeeeeeeeee bağırsak problemi cokacimcoookolanlara yulaflı bisküvi önerebilirim amaaaa

randevu aldım kızlar salı şeker yüklemem yapılacak ailede şeker olduğu için direk 100 gr lık olacak ben çıkıyorum

ay köstek olmasınlar da destek olmasalar da olur, ben tam derse başlycam zaten zor konsantre oluyorum ver bişeye bakym bilgisayarda hooop gidiyo bütün konsantrasyon gidiyim içerde yapym diyorm tv karşısında olmuyo gelsene yanıma içerde ne yapıyorsun benmi de zaten niyetim yok kıyamıyorum hemn salona

acıktım ya

ben de kendime gün kurusu kayısı aldım ama ne yesem midemi kötü yapıyor, onları yemek istemiyorum, yulaflı bisküviyi de çok severim ama o da mideme dokunuyor, belki sütle alırım şimdi yine de

ayşecim ben o konuda çok şanslıyım iş yerimde 3 öğün çıkıyor sabah kahvaltısı öğle yemeği ikindi kahvaltısı...ben 9 da kahvaltı yapıyorum yarım dilim ekmek beyaz peynir 1 haşnmış yumurta büyükçe bardak süt siyah yeşil zeytin bazen 1 tatlı kaşığı reçel 1 salatalık.sonra 11 gibi kuru incir kayısı fındık badem yanıma getiriyorum tuppera koyuyorum onu yiyorum 12 de öğle yemeği saat 2 de meyve 1 elma 1 portakal 1 mandalina veya kivi ikindide sütlü tatlı yada minik bir kurabiye...birde arada bir fincan sütlü türk kahvesi sıcak çikolata içiyorum...arada havuç salatası yapyıruyorum.........ekmek çok az yiyorum......ama kilo alıyorum.....

ama maşallah iyi yiyosun yani :)) işyerindede kraliçeler gibisin ne güzel bizi bi öğle yemeğine kandırıyolar(

ay beni de alın o iş yerine çok severim düzenli yemek veren iş yerlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…