2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kaçıyorum kızlar
öpüyorum hepinizi
yemeden geçirdim şu yarım saati, gidiyim biraz alışveriş yapıyım sonra arkadaşıma atıyım kendimi onla karşılıklı yiyelim iki hamile zemuszemus çok özeniyordum oldu izinler başlasın biz de buluşalım

Alalım kızlar burası benım kendı ıŞyerımm.ıŞletmesını ben yapıyorum gelın vallahhıı bebıŞlerede bakacak ÖĞretmende Çok burada.............

niye erken çıkıyon kız daha saat kaç

KESıNLıKLE EVDE BÖYLE DÜZENLı OLMAZ AMA TEYZEMıZ BıLıYOR BENıM SAATLERıMı SAATı GELDıĞı ZAMAN GETıRıR...ben unutuyorum bazenn....

kızlar gamzeyle konuştum hepinize çok çok selamı var bebeği iyiymiş 27+4 olmuş 23 nisanda doğum olucakmış hazırlıklarını tamamlamış bebek odasını bekliyomuş hepinizi çok öptüğünü söyledi

işten anca okuyorum burayı geldim işte başlayayım yazmaya size diyet listemi
sabah 1 su + 2 kayası yada incir (cok severim ama az verdi )
8-830 arası 1 yum +1 dilim peynir bol yeşillik 2 dilik cavdar yada tam bugday ekmek ve şekersiz cay
10-30 :2 ceviz yada 5 badem yada 10 fındık + bittki cayı
12,30 ana yemek +yoğurt yarım rol ekmek salata.
15,00 taze 1 meyve
17,00 öğleden kalan yarım rol ekmek ile bir dilim peynir ve cay.
20,00 çorba +et tavuk yada balık -kurubaklagil salata 3 kaşık yoğurt.
21,30 taze meyve.
22,30 1 sb süt ve azıcık tarcın .

notlar : tatlı haftada iki defa haftada dört gün 30 dk yürüyüş
bu öğünlerin hepsinin öncesinde bol su.
sıktığım portakall suyu yasak . muz yasak çikolata yasak sempatiksalakcinni:sinifsinif:

gittim canım diyetisyen 10 kilo çıkardı valla ben daha önceden beri yazmışştım panoma tüm kilo takiplerimi onuda aldı kartlar verdi hergün ne yediğimi yazıcam oraya öğün öğün 10 gün sonra gitcem bakalım farkedecekmi 15 kiloyla doğuma gidicem derken 20 bulcaz yani dur demek lazım bakalım sonumuz nice olacak.

vaaay inş, normal olur hepimizinki. üç hafta önce çekilen üç boyutlu fotosuna baktım birde bugünküne o kadar değişmişki bebegim eskisinde iskelet gibi şimdi ise yanakları tombul tombul gülümsüyor kerata benim dr dan ayrı bir dosyam var herşeyimi orda topladım iyi oluyor.

maaşallah keremine bende 15-16 düşünüyodum ama dr çok korkuttu dikkat etsen :kedi:bilmiyorumkismile diyet ypsan bile zaten 4kilo daha kesin alıcan dedi

benim ilk hamileliğimde 8.ayımda bile bebek tersti ama sonra dönmüş sıkıntı yaratma döner bebişin

bende sordum onu 30 lu haftalarda dönüyomuş doğum pozisyonunu alıyomuş inş. inat etmez döönerler beninde kafası göbeğimde ters yani 36 ya kadar yolu var 36 dan sonra dönmez dedi bana

fena değilmiş tatlım aslında bu şekilde yiyebilirsin çok açda kalmazsın yani

evet selmacım bende gayret edicem çünkü ben fazla fazla meyve yiyordum muzlu sütü ve portakal suyunu çok severek keyifle içiyordum onlara canım sıkıldı.yarından itibaren başlıcam ama bu akşam son kez muzumu yicem çünkü akşam rüyamda gördüm.
nevin canım 10 kilo tam alınmış kilon dedi diyetisyen 15 le kapatırsam ne ala ayrıca kızlar ters durma olayı için içimi rahatlattınız çok teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…