ben kaçıyorum kızlar
öpüyorum hepinizi
yemeden geçirdim şu yarım saati, gidiyim biraz alışveriş yapıyım sonra arkadaşıma atıyım kendimi onla karşılıklı yiyelim iki hamile zemuszemus çok özeniyordum oldu izinler başlasın biz de buluşalım
Alalım kızlar burası benİm kendİ İŞyerİmm.İŞletmesİnİ ben yapıyorum gelİn vallahhİİ bebİŞlerede bakacak ÖĞretmende Çok burada.............
maşallah gamzeyede bebeği duruya da ne kadar önden gidiyor sezeryan yapacaktı galiba o günüde belli olmuş ne güzel.
gökkuşak sabah gittimya kontrole banada aynısını dedi bebek poposunun üstünde oturuyor dedi yani ters inş döner cünkü ben normal doğurmak istiyorum.eyvahedigeldismile
vaaay inş, normal olur hepimizinki. üç hafta önce çekilen üç boyutlu fotosuna baktım birde bugünküne o kadar değişmişki bebegim eskisinde iskelet gibi şimdi ise yanakları tombul tombul gülümsüyor kerata benim dr dan ayrı bir dosyam var herşeyimi orda topladım iyi oluyor.
benim ilk hamileliğimde 8.ayımda bile bebek tersti ama sonra dönmüş sıkıntı yaratma döner bebişin
fena değilmiş tatlım aslında bu şekilde yiyebilirsin çok açda kalmazsın yaniişten anca okuyorum burayı geldim işte başlayayım yazmaya size diyet listemi
sabah 1 su + 2 kayası yada incir (cok severim ama az verdi )
8-830 arası 1 yum +1 dilim peynir bol yeşillik 2 dilik cavdar yada tam bugday ekmek ve şekersiz cay
10-30 :2 ceviz yada 5 badem yada 10 fındık + bittki cayı
12,30 ana yemek +yoğurt yarım rol ekmek salata.
15,00 taze 1 meyve
17,00 öğleden kalan yarım rol ekmek ile bir dilim peynir ve cay.
20,00 çorba +et tavuk yada balık -kurubaklagil salata 3 kaşık yoğurt.
21,30 taze meyve.
22,30 1 sb süt ve azıcık tarcın .
notlar : tatlı haftada iki defa haftada dört gün 30 dk yürüyüş
bu öğünlerin hepsinin öncesinde bol su.
sıktığım portakall suyu yasak . muz yasak çikolata yasak sempatiksalakcinni:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?