evet selmacım bende gayret edicem çünkü ben fazla fazla meyve yiyordum muzlu sütü ve portakal suyunu çok severek keyifle içiyordum onlara canım sıkıldı.yarından itibaren başlıcam ama bu akşam son kez muzumu yicem çünkü akşam rüyamda gördüm.
nevin canım 10 kilo tam alınmış kilon dedi diyetisyen 15 le kapatırsam ne ala ayrıca kızlar ters durma olayı için içimi rahatlattınız çok teşekkürler.
hadi yaa bende c vitamini die 3 portakal sıkıp içiyodum...hergün içmiyim ozaman...sütümüde light içiyorum zaten...
hepinize güzel bir hafta sonu dilerim, iyi akşamlar...
selam kızlar napıyosunuz bakalım.
ben bugün kendimi kaldıramadım bi başım ağrıyo çok halsizim gripmi oluyorum ne gözlerimin altı morarmış hasta olmak istemiyorum yaaa mafoldumben
herkese iyi akşamlar
güzel huzurlu, bok tekmeli hafta sonlarıııııııııııııopuyorumnanaktan
sağol canım evet ankara fena dün karda biraz yürüyüm diye eşim 10 dk çıkarmıştı beni üşüttümmü neoldu bilmiyorum. bide gece hiç uyumadım belkide ondandır sağ bacağımda acaip bir ağrı oldu böyle atıyo kendi kendine sinir oldum yatırmadı beni. bi bacağım atıyo zaten bi kızım dönüyo yarıştılar dün gece.iyi akşamalr canım
geçmiş olsun canım havalar çok kötü dikkat et dün tv de izledim ankara nın durumuda fena
sağol canım evet ankara fena dün karda biraz yürüyüm diye eşim 10 dk çıkarmıştı beni üşüttümmü neoldu bilmiyorum. bide gece hiç uyumadım belkide ondandır sağ bacağımda acaip bir ağrı oldu böyle atıyo kendi kendine sinir oldum yatırmadı beni. bi bacağım atıyo zaten bi kızım dönüyo yarıştılar dün gece.
herkes hızlı kilo almaya başladı iice. ben evde tartılıyorum son dr da tartıldığıma göre 1 kilo almış görünüyorum ama oraya gidince 2 kilo daha eklencek aten orda çok fazla çıkıyorum ya((
sıkı giyinmeye çalış canım bizde çıkıyoruz mecburen kar kışda olsa dediğin gibi uykusuzluktan olabilir göz altı morluğun ve halsizliğin akşam duş alıp yat sabah bişeyin kalmaz inşallah ben 4 kilo almıştım en son doktora gideli çok olmadı ama yarın bidaha gidicem bakalım almışmıyım
evet canım uykusuzluk çok halsiz bırakıyo zaten.
ben akşam 8den sonra su haricinde hiç birşey yiyip içmiyorum doktorum 50 defa tembih edince bu ay onu uyguladım sabah öğle akşamda düzenli yiyorum ekstra sadece sabahları iki kaşık pekmez ve bir bardak portakal suyum var o kadar yinede yediklerime dikkat ediyorum dr bu seferde çok almışsın derse valla başlarım dicem hamileyim ben hamileyim alıyorum napıyım. alsanaalsanasmile
kızlar ben de çıkıyorum yarın çalışanlarız vardır benim gibi görüşürüz öpüyorum hepinizi .opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?