günaydın kızlar nerdesiniz kalkın bakalım ben akşam bir sağa bir sola dönmekten uyuyamadım sabah suratsız bir şekilde kalktım anladım ki bana bundan sonra doğru dürüst uyku yok.:umursamaz:
günaydın kızlar nerdesiniz kalkın bakalım ben akşam bir sağa bir sola dönmekten uyuyamadım sabah suratsız bir şekilde kalktım anladım ki bana bundan sonra doğru dürüst uyku yok.:umursamaz:
günaydıınnnn opuyorumnanaktan
ben de artık geceleri pek uyuyamıyorum, çok rahatsız oluyorum, nasıl yatacağımı bilemiyorum, yazık bizeeee
günaydıınnnn opuyorumnanaktan
ben de artık geceleri pek uyuyamıyorum, çok rahatsız oluyorum, nasıl yatacağımı bilemiyorum, yazık bizeeee
anne olmak cok zormus mafoldumbenben annemi özledimmm mafoldumben geceleri uyuyamıom oturamıom offff mafoldumben
bilmiyorumkismile
kaşıma gülümse daha beter yaparsın bol bol sür kremi baktın olmadı bir duş al vucudun rahatlasın.yemekten geldim bende diyet yemeği yedim geldim benim karnım aç kalıyor ya nerden gittim şu diyetisyenealsanaalsanasmile
alsanaalsanasmile
selam kizlar uykusuz bir gece sersem gibiyim ve gobegim belim ve cevresi acayip kasiniyor yoldum attim kasimaktan o kadar kremler yaglar suruyorum ama bu kasinti beni mahvediyor ayni durumda olan var mi ?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?