2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar nerdesiniz kalkın bakalım ben akşam bir sağa bir sola dönmekten uyuyamadım sabah suratsız bir şekilde kalktım anladım ki bana bundan sonra doğru dürüst uyku yok.:umursamaz:

günaydın kızlar nerdesiniz kalkın bakalım ben akşam bir sağa bir sola dönmekten uyuyamadım sabah suratsız bir şekilde kalktım anladım ki bana bundan sonra doğru dürüst uyku yok.:umursamaz:

sorma canım ya aynı dert bendede var bi sağ bi sol sonra kalkıyorum bi dolanıp wc ardından yat gene dön su iç bi baktım alarm caldı işe geldim uyku gözlerimden akıomafoldumben

günaydıınnnn opuyorumnanaktan

ben de artık geceleri pek uyuyamıyorum, çok rahatsız oluyorum, nasıl yatacağımı bilemiyorum, yazık bizeeee

günaydıınnnn opuyorumnanaktan

ben de artık geceleri pek uyuyamıyorum, çok rahatsız oluyorum, nasıl yatacağımı bilemiyorum, yazık bizeeee

anne olmak cok zormus mafoldumbenben annemi özledimmm mafoldumben geceleri uyuyamıom oturamıom offff mafoldumben

anne olmak cok zormus mafoldumbenben annemi özledimmm mafoldumben geceleri uyuyamıom oturamıom offff mafoldumben

evet gerçekten zormuş, şimdiden öğrendik mafoldumben
annelerimiz boşuna anne olmadan anlamazsınız demiyorlarmış, çok haklılarmış zemuszemus

selam kizlar uykusuz bir gece sersem gibiyim ve gobegim belim ve cevresi acayip kasiniyor yoldum attim kasimaktan o kadar kremler yaglar suruyorum ama bu kasinti beni mahvediyor ayni durumda olan var mi ?bilmiyorumkismile

kaşıma gülümse daha beter yaparsın bol bol sür kremi baktın olmadı bir duş al vucudun rahatlasın.yemekten geldim bende diyet yemeği yedim geldim benim karnım aç kalıyor ya nerden gittim şu diyetisyenealsanaalsanasmile

haklisin canim da ahh ahh.... valla bende 11 kilo almisim istemiyorum diyetisyen falan uyamam zaten n yapayim resmen midem kaziniyor bu sefer midem bulaniyor canim istedikce az az yiyiyorumcokacimcoook

selam kizlar uykusuz bir gece sersem gibiyim ve gobegim belim ve cevresi acayip kasiniyor yoldum attim kasimaktan o kadar kremler yaglar suruyorum ama bu kasinti beni mahvediyor ayni durumda olan var mi ?bilmiyorumkismile

sakın kasıma yada yok kasırım diosan aklında tut kasıdın yerleri tırnaklarını deydrip her kasıdın yer catlak olarak dönecek sana yağ sür krem sür dahada kasınıosan eline bi ıslak mendil al karnında gezdir sempatiksalakcinni

selaaaam kızlar nasılsınız..
herkesler uykusuz sanırım. uykusuz geceler başladı artık benimde cadım hiç durmuyo gece olunca yatma diye tekmeleri sıralıyo:))) bunlar doğunca işimiz var geceleri hep ayaktayız demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…