evet in cin top atıyordu top kaçtı ben tuttum şimdi top bende kaydirigubbakcemile5
tekrar selam herkesee opuyorumnanaktan
hepiniz iyisinizdir umarım
zaman yaklastıkca bebek bakımı konusunda öğrenmem gereken bir çok sey oldugunu farkettim.ve bu beni korkutuyo açıkcası eyvahedigeldismile
kızlar boş zamanlarınızda aşağıda vereceğim linki bence okuyun,muazzam güzel bilgiler var.ben üşenmeden her sayfasını okudum ve önemli şeyleri bilgisayarıma kaydettim ilerde lazım olur diye.
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...en-yeni-anne-olacaklara-tavsiye-oneriler.html şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti şutarafagitti
selam canım. evet bende okuyorum orayı ve çok şeyler öğreniyorum ve kaydediyorum canım.
öğreneceğimiz daha okadar çok şey varki okumakla belki biraz bişeyler aklımızda tutuyoruz öğreniyoruz ama yaşamadan öğğrenemicez bunları bizim meleklerimiz bize kimbilir neler öğreticek :))))
ay hiç sorma canım çok haklısın
yeni doğum yapmıs anneler bir sürü kitap okuduk ama teoride kalıyor hersey pratikte cok farklı,öğrendiklerini uygulayamıyorsun bebek seni yönlendiriyor demişlerdi
bakalım inşallah sağlıklı,gazsız sancısız bebeklerimiz olur
evet in cin top atıyordu top kaçtı ben tuttum şimdi top bende kaydirigubbakcemile5
tekrar selam herkesee opuyorumnanaktan
hepiniz iyisinizdir umarım
zaman yaklastıkca bebek bakımı konusunda öğrenmem gereken bir çok sey oldugunu farkettim.ve bu beni korkutuyo açıkcası eyvahedigeldismile
kızlar boş zamanlarınızda aşağıda vereceğim linki bence okuyun,muazzam güzel bilgiler var.ben üşenmeden her sayfasını okudum ve önemli şeyleri bilgisayarıma kaydettim ilerde lazım olur diye.
aynı korkuları bende yasıyorum canım ve sıksık arastırma yapıyorum teşekkürler bilgin için gercekten cok yararlı seyler varboshayallersmile
herkese merhaba;1 haftadır giremedim,özledim hepinizi,umarım herkes iyidir,
hoşgeldin :teytey:
aynı korkuları bende yasıyorum canım ve sıksık arastırma yapıyorum teşekkürler bilgin için gercekten cok yararlı seyler varboshayallersmile
rica ederim canım
üşenmeyip her soruya yanıt vermişler,Allah razı olsun onlardan
hoşgeldin selna tskler a.s
kızlar bu arada bir kaç listeyi bir araya getirdim, doğum yapanların tavsiyelerine göre hangi ürünlerin ve markaların iyi oldugunu belirledim kendimce
bunlara göre ihtiyac listesi çıkardım (bebek odası mobilyası hariç tabi)
ilk etapta bebekle ilgili alınacakların toplamı ortalama 3300 falan tuttu,
henuz hiçbişi almadım ve bazı seyleri elesem diyorum ama elim de varmıyor
mesela annelerin cogu evhanımı bile olsanız göğüs pompası size lazım demiş, kimisi de calısan annelere göre demiş
bebek yan yatırma yastıgı için bazısı gereksiz demiş bazısı da bebek kusmaları cok tehlikeli bu yuzden mutlaka alın boğulmasını önlüyo denmiş.
sterilizatör için de kararsız kaldım.gerci annem yüzünden kararsızlıgım.neymiş bebek mikroba da alısmalıymıs
biberon ısıtıcısı da lazım olmaz sanırım bize malum yaz bebekleri olacaklar.onun yerine bize termal çanta daha cok lazım sanırım
ev için ev tipi anakucagında bebek cok daha rahat ediyo demişler.ben onun yerine oto koltugu alıyım demiştim
kızlar bunlarla ilgili siz ne dersiniz,sizce lazım olur mu bunlar ?
hoşgeldin selna tskler a.s
kızlar bu arada bir kaç listeyi bir araya getirdim, doğum yapanların tavsiyelerine göre hangi ürünlerin ve markaların iyi oldugunu belirledim kendimce
bunlara göre ihtiyac listesi çıkardım (bebek odası mobilyası hariç tabi)
ilk etapta bebekle ilgili alınacakların toplamı ortalama 3300 falan tuttu,
henuz hiçbişi almadım ve bazı seyleri elesem diyorum ama elim de varmıyor
mesela annelerin cogu evhanımı bile olsanız göğüs pompası size lazım demiş, kimisi de calısan annelere göre demiş
bebek yan yatırma yastıgı için bazısı gereksiz demiş bazısı da bebek kusmaları cok tehlikeli bu yuzden mutlaka alın boğulmasını önlüyo denmiş.
sterilizatör için de kararsız kaldım.gerci annem yüzünden kararsızlıgım.neymiş bebek mikroba da alısmalıymıs
biberon ısıtıcısı da lazım olmaz sanırım bize malum yaz bebekleri olacaklar.onun yerine bize termal çanta daha cok lazım sanırım
ev için ev tipi anakucagında bebek cok daha rahat ediyo demişler.ben onun yerine oto koltugu alıyım demiştim
kızlar bunlarla ilgili siz ne dersiniz,sizce lazım olur mu bunlar ?
3300 müüaklinialirimsmile yeni evlilere evmi düzüyonuz kuzum siz napıonuz akannehir
bide 3300ü neye göre hangi listeye göre hesapladın canım. bizim kızın kıyafetleri bi yandan annane bi yandan babanne hazırlıyo hiç bilmiyorum ne kadar masraf yaptıklarını.
bizim için bebek odası ateşölçer bebek telsizi bebek arabası taşıma koltuğu falan masraf olcak galiba.
sen böyle dediysen benim adam toplam fiyati görünce ne diycek bilmiyorum vallahi kaydirigubbakcemile3
henuz ona toplamı söylemedim de, liste yaptım içinden bazılarını silicem demiştim
siliyim bari bazılarını yoksa bu gidişle silinen ben olucam akannehir
özlemcim valla kıyafet fazla bişi koymadım zaten de genelde annelerin çok memnun oldukları onaylanmıs ürünleri yazdım listeye
mesela termometre .bunun 3 milyona civalısı da var ben braunun kulaktan ölçerini yazdım 90 milyonluk olanından.ailecek de kullanırız ömürlük olsun diye.listeye sivi camasir deterjani bile koydum ilk günler lazım olcak sonucta.yani böyle detaylar da var listemde
bence aslında cogunuz benım listemdekileri almıssınızdır yada alacaksınız ama parca parca aldıgınız için toplamı size az gibi gelmiş olabilir.sterilizatör ve süt sağma pompası zaten 500tl tutuyor.500 de araba var.250 de park yatak desen zaten yarısı etti
yine de listeden bazı seyleri silmem gerek ama hangilerini bilmiyorumkismile
Kızlar merhaba , park yatak demişken aklıma geldi sizinle de paylaşmak isterim belki işinize yarar..
Annem torunu kendisinde kalmaya gelince yatabilsin diye park yatak alalım dedi , bende nette araştırırken bir siteye denk geldim ve park yatak + ortopedik iç yatak+ uyku setini toplamda 250 gibi fiyatla aldım bilginize..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?