2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar alıncaklardan konuşmuşsunuz vakit azaldı ikili sayılar geli,yo şafak samaya başlarken allahım sağlıkla geçirmemizi nasip eder iniş benimde eksiklerim var eşimpar biriktirelim diyo bende azar azar alma tarafındayım artık ondan gizli alıp koycam kenarakaydirigubbakcemile3 bakalım park yatak fiyatı uygunmuş ama nerde aaba araştırmak lazım

ben enes bebe diye bir site buldum cok ucuz kızlar googleye yazın bi fiyatlarına bakın süper ucuz bence bi bakın derim

Ben birtek kiyafet aldim sonra da durdum. Baslamam lazim alsiverisin gerisine artik bu ay. Liste gercekten uzun...
Bu arada ben de cok kilo aldim ama meyvamdan falan kesmeyi hic dusunmuyorum. Tek sorunum kek turu seyler, son iki hafta istahim artti. Kendimi tutmaya calisiyorum ama

ben enes bebe diye bir site buldum cok ucuz kızlar googleye yazın bi fiyatlarına bakın süper ucuz bence bi bakın derim
tatlım bakım ama internetten alınacak şeylerde siteninde güvenilirolması lazım onu da araştır bence

iyi akşamlar arkadaş misafirlerim olduğu için giremedim....alınacaklardan konuşulmuş...bence para verimesi gereken şeyler var birincisi bebek arabası..tabi herkesin bütçesi farklıdır ama şöyle söyliyim bi çocuk enaz 2.5-3 yaşına kadar araba kullanıyo çok ucuz alıp her sene yenisini almaktansa bir kerede sağlambişey almak daha mantıklı geliyo bana...özellikle bizim gibi hususi arabası olmayanlar için....ben park yatağıda iyi bişey almayı düşünüyorum..çok ucuz olanlar gıcıdamam falan yapıyomuş çünkü...ve birde enaz 1.5 sene oda yapmayacağım..sterizatör falan zaten almıyorum...şimdilik kıyafet içinde sadece 0-3 ve 3-6 aylık aldım diğerlerini doğunca bebişimin killosuna göre alıcam...

ah hiç sorma canım, eşimde varikosel çıkınca tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım ben.yani bu bebeğin rahmime düşüşü zaten bize tam 2,5 hacı murata patladı gamyoncuiremsu

bece 500e araba cok fazla 300 de var araba sonucta sürekli arabada yasamıcak bu cocuk yatağına 250 verip arabaya okadar verme bence :)) kaynana gibi oldum bendekaydirigubbakcemile3

en son Chicco CT 02 travel sette karar kıldım agır ama bebek çok rahat ediyormus bunda.oturma yeri falan genişmiş.500tl nin içinde oto koltugu da var.
bir de maalesef ilk zamanlar bebek odası yapamıycam bu yüzden park yatak almaya karar verdim.Kraft dönenceli yeni model diye geciyo.görünce model için fikrim değişebilir gerci

ben aventin süt sağma pompası artı seyahat seti biberon seti sordum toplam 225 tl sen nasıl bir süt sağma makinası alıon kıs sütüdemi kendisi yapıo bu kaydirigubbakcemile3

canım sabah verdiğim annelerın tavsiyesi linkinde de anneler yazmıs çoğu Medela mini elektrikli ve pilli olanını alın demişler. aventinki ağrı yapıyormus bunu başka birinden de duymustum kullananlardan onay gelmedi yani

eveeet sonradan gerekli olabilecekleri ayırdım.pompa sterilizatör falan çıkınca liste 2100 a düştü birden kaydirigubbakcemile5
tabi bu listede kıyafet yok ama zaten kıyafet çok az alıcam

Son düzenleme:

canım sabah verdiğim annelerın tavsiyesi linkinde de anneler yazmıs çoğu Medela mini elektrikli ve pilli olanını alın demişler. aventinki ağrı yapıyormus bunu başka birinden de duymustum kullananlardan onay gelmedi yani

eveeet sonradan gerekli olabilecekleri ayırdım.pompa sterilizatör falan çıkınca liste 2100 a düştü birden
tabi bu listede kıyafet yok ama zaten kıyafet çok az alıcam[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3eşine söyle bana dua etsinkaydirigubbakcemile3 bu kadar ben düşürttüm eşinde düşürtür bence siz bu işi 1750 ye paklarsınızkaydirigubbakcemile3

tamam bak yakınmısız zaten, Antalyadaymıssın sen de
ama olaki acil bişi lazım olursa bana aldırtmadın o zaman sen yollarsın artık kargoyla teyzesiii bayanssulusmile

ben de senle aynı düşünüyorum canım
bebeğimizin rahatı herseyden önemli bence de, agır magır ama bende genıs bi araba alcam.park yatak için de en genişini seçtim

tamam bak yakınmısız zaten, Antalyadaymıssın sen de
ama olaki acil bişi lazım olursa bana aldırtmadın o zaman sen yollarsın artık kargoyla teyzesiii bayanssulusmile

ben antalyadayım canım aaaaa oleyyy hemsom cıktı kıs amaninnnnnnn :):lepi:

heh tamam işte irtibatı koparmayalım, göğüs pompası almıyorum madem, doğum hediyesi olarak o da senden olsun kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3olar hemso sen su beğendiğin arabadan banaa al neden olmasın bu arad aben dokumada oturorum sen nerdesin hangi doktora gidiosun ben calısıorum suan hala işteyim ama yarın ful evdyeim birgün 16 saaat birgün yatıs yani sen naparsın neiş yaparsın bakalım cokmu sordum ne:kedi:

hemserim yalnız bişi dicem kızma da harbiden kaynanam bana bu kadar karısmadı akannehir
oğlun mu olcaktı senin ? CADIARZU

tamam hemserim ayıp ettin alırım tabi aynı arabadan ne renk olsun? sanırım mavi kaydirigubbakcemile3
canım soruların çok değil de 3yanlıs 1 doğruyu götürüyormu?
baksana bi yerde yanlıs yapmısım demek ki gitti bebek arabası :roflol:

hadi kurtuldun benden,merkezde değilim canım ilçesindeyim
evlendıkten sonra calısma hayatını bıraktım evdeyim annemlerin yanındayım sımdı.normalde kendi evim Bodrumda. hele bi doğurayım eşimi ikna edip hanımköylü yapasım var bakalım boshayallersmile

olsun bende turizimciyim hangi ilcedeysen ücretsiz gelirim senide bodruma yollarım canım sorun deil ben pamukkale turizmde calıuısoorum erkekleri hanım köylü yapmak zor oluo ben 6 sende yapamadım umarım sen yaparsın canımsınya keske merkezde olsaydın senle kısır partisi veriridk senin kız beni erkkek olursa everiridik bilem kaydirigubbakcemile3

benimki inatla cinsiyetini saklayanlardan canım neyim olacağını bende bilmiom acıkcası kaydirigubbakcemile3

benımkinin de çok gec belli oldu cinsiyeti
göstermeyenler genelde kız oluyor, cogu kişide böyle çıktı bakalım sende ne olacak

hemsom senle haftamız bile aynı halle bak 24+2 hehehekaydirigubbakcemile3

benim doktor bugün acilde nöbetci benim mercimek sabahtır hareket etmedi aradım doktorumu gel bakalım dedi iş cıkısı hastaneye gidicem ultrasona hem belkim görrüz cinsiyeti bakalım

ay yok seni dünür diye almam ben :dilcikar:
valla kızıma düğün bile yapmazsın sen
ordan burdan kısarsın sonunda camide imam nikahıyla yollarsın bizimkini evine :gitme:
seni gidi ekonomik hatun seniiiiiiiii
bütün alısveriş hevesimi kursagımda bıraktın zaten alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…