ay yok seni dünür diye almam ben :dilcikar:
valla kızıma düğün bile yapmazsın sen
ordan burdan kısarsın sonunda camide imam nikahıyla yollarsın bizimkini evine :gitme:
seni gidi ekonomik hatun seniiiiiiiii
bütün alısveriş hevesimi kursagımda bıraktın zaten alsanaalsanasmile
benim doktor bugün acilde nöbetci benim mercimek sabahtır hareket etmedi aradım doktorumu gel bakalım dedi iş cıkısı hastaneye gidicem ultrasona hem belkim görrüz cinsiyeti bakalım
canım inşallah önemli bişi yoktur
benım de bebek çok hareketli değil gunde 1-2 sefer hissediyorum
gecen gün tüm gün hissetmeyınce nst ye bagladılar,kasılma yokmus,çok şükür kalp atısını da duydum rahatladım
kız yaparım ben merak etme bi dvaul bi zurna yetmemibilmiyorumkismile sen hevesin kırılmasın canım benim al ama evde durcak seyler alcana bebişine kullanabilcen seyler al mesela su yemek takımları varya 5senedir vitrinde sonra bebek eşyalarıda ona dönmesin kaydirigubbakcemile3
canımcım hemsom ben cıkıyorum birasdan saat geldi işi kapayam doktora gidem ordanda eve gidem eşim geldi bilem beni almaya kendine ve bebişe iyi bak dediklerimi unutmazemuszemusopuyorumnanaktan
ay birden benim göğüs pompasını sterilizatörü salonumdaki gümüşlüğe koydugumu hayal ettim de
sessizliğim o yuzden :1shok:
tamam canım iyi geceler
güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:
sulecim selam canım nasılsın
cok uygunmus canım hangi site orası yazarsan sevinirim birde kücük boymu büyük boyu yatak nasıl park yatakların bir kücüğü birde büyüğü oluo hangisi senin söylediğin:uhm:
sağol canım benim yeni gördüm bu yazını o yüzden bu saatde cvp yazıyorum
uzun zamandır görüşemiyoruz özledim seni
ben babaannemi kaybettim canım 2 gece önce o yüzden 2 gündür giremiyodum dün hiç evde değildim zaten
şimdi de geçmişi okuyodum gelişmeler varmı die:hulya:
ben babaannemi kaybettim canım 2 gece önce o yüzden 2 gündür giremiyodum dün hiç evde değildim zaten
canım başın saolsun allah rahmet eylesn çok üzüldümsağol canım benim yeni gördüm bu yazını o yüzden bu saatde cvp yazıyorum
ant canım sen nerden alışveriş yapmayı düşünüyorsunn burada onlarıda konuşalım canım ben bebe center bir de tarakçıoğulları ar birde civilin az ilerisinde araba satan yer var beşik falan araştırınca bunlkarıda konuşalım canımiyi akşamlar arkadaş misafirlerim olduğu için giremedim....alınacaklardan konuşulmuş...bence para verimesi gereken şeyler var birincisi bebek arabası..tabi herkesin bütçesi farklıdır ama şöyle söyliyim bi çocuk enaz 2.5-3 yaşına kadar araba kullanıyo çok ucuz alıp her sene yenisini almaktansa bir kerede sağlambişey almak daha mantıklı geliyo bana...özellikle bizim gibi hususi arabası olmayanlar için....ben park yatağıda iyi bişey almayı düşünüyorum..çok ucuz olanlar gıcıdamam falan yapıyomuş çünkü...ve birde enaz 1.5 sene oda yapmayacağım..sterizatör falan zaten almıyorum...şimdilik kıyafet içinde sadece 0-3 ve 3-6 aylık aldım diğerlerini doğunca bebişimin killosuna göre alıcam...
ant canım sen nerden alışveriş yapmayı düşünüyorsunn burada onlarıda konuşalım canım ben bebe center bir de tarakçıoğulları ar birde civilin az ilerisinde araba satan yer var beşik falan araştırınca bunlkarıda konuşalım canım
canım halin aşağısında çamaşırcıların olduğu dükkanlar varya orda cicikomun pijamalrı vardı çok güzel çeşitte çok bak istersen fiyatları 50 filandı ama zaten markalar yazıyo dükkanların üzerindecanım ben bebek arabamı antalyadan aldım..park yatağıda annemler alıcak yine antalyadan...çok az eksiklerim kaldı onlarıda bebe center a bakıcam fiyatları nasıl bilmiyorum ama bir ara gitmiştimçok çeşit var..birde çark caddesinde beberon die bir mağaza var orayada bakıcam...aslında izmitte ouetlet mağzası varmış duydun mu bilmiyorum sanırımorda chicco nun da mağzası varmış ole duydumgidebilirsem birde oraya bakmak istiyorum...fiyatlara baktıkça konuşuruz yine... asıl takıldığım gecelik pijama konusu loya ya baktıö pekçeşit yok bi mağaza daha gördüm birde oraya bakıcamumarım güzel bişey bulurum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?