2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kız yaparım ben merak etme bi dvaul bi zurna yetmemibilmiyorumkismile sen hevesin kırılmasın canım benim al ama evde durcak seyler alcana bebişine kullanabilcen seyler al mesela su yemek takımları varya 5senedir vitrinde sonra bebek eşyalarıda ona dönmesin kaydirigubbakcemile3

canımcım hemsom ben cıkıyorum birasdan saat geldi işi kapayam doktora gidem ordanda eve gidem eşim geldi bilem beni almaya kendine ve bebişe iyi bak dediklerimi unutmazemuszemusopuyorumnanaktan

benim doktor bugün acilde nöbetci benim mercimek sabahtır hareket etmedi aradım doktorumu gel bakalım dedi iş cıkısı hastaneye gidicem ultrasona hem belkim görrüz cinsiyeti bakalım

canım inşallah önemli bişi yoktur
benım de bebek çok hareketli değil gunde 1-2 sefer hissediyorum
gecen gün tüm gün hissetmeyınce nst ye bagladılar,kasılma yokmus,çok şükür kalp atısını da duydum rahatladım

bende bişeler duyarım insallah bakalım gidicez işte neolcak hayırlısı dün öğleden sonradan beri tık yok benimkinde bilmiyorumkismile kendimi sıkmamaya calısıom ama kafam orda biyandan bilmiyorumkismile

ay birden benim göğüs pompasını sterilizatörü salonumdaki gümüşlüğe koydugumu hayal ettim de
sessizliğim o yuzden :1shok:

canımcım hemsom ben cıkıyorum birasdan saat geldi işi kapayam doktora gidem ordanda eve gidem eşim geldi bilem beni almaya kendine ve bebişe iyi bak dediklerimi unutmazemuszemusopuyorumnanaktan

tamam canım iyi geceler
güzel haberlerle gel inşallah :Saruboceq:

ay birden benim göğüs pompasını sterilizatörü salonumdaki gümüşlüğe koydugumu hayal ettim de
sessizliğim o yuzden :1shok:

neden olmasın kullanılmayan seyler ya yatak altı ya dolap içi ya cöp yada gümüşlüğe koyulurkaydirigubbakcemile3 hadi ben cıktım görüşürüz canım:1hug:

sulecim selam canım nasılsın

sağol canım benim yeni gördüm bu yazını o yüzden bu saatde cvp yazıyorum
uzun zamandır görüşemiyoruz özledim seni
ben babaannemi kaybettim canım 2 gece önce o yüzden 2 gündür giremiyodum dün hiç evde değildim zaten

şimdi de geçmişi okuyodum gelişmeler varmı die:hulya:

cok uygunmus canım hangi site orası yazarsan sevinirim birde kücük boymu büyük boyu yatak nasıl park yatakların bir kücüğü birde büyüğü oluo hangisi senin söylediğin:uhm:

Özelden yazdım canım reklam gibi olmasın.
Boyut konusunda ordan daha ayrıntılı görürsün hem..

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin inşallah....

Başınız sagolsun

şulecim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inş..

canım başın saolsun allah rahmet eylesn çok üzüldüm

ant canım sen nerden alışveriş yapmayı düşünüyorsunn burada onlarıda konuşalım canım ben bebe center bir de tarakçıoğulları ar birde civilin az ilerisinde araba satan yer var beşik falan araştırınca bunlkarıda konuşalım canım

canım ben bebek arabamı antalyadan aldım..park yatağıda annemler alıcak yine antalyadan...çok az eksiklerim kaldı onlarıda bebe center a bakıcam fiyatları nasıl bilmiyorum ama bir ara gitmiştimçok çeşit var..birde çark caddesinde beberon die bir mağaza var orayada bakıcam...aslında izmitte ouetlet mağzası varmış duydun mu bilmiyorum sanırımorda chicco nun da mağzası varmış ole duydumgidebilirsem birde oraya bakmak istiyorum...fiyatlara baktıkça konuşuruz yine... asıl takıldığım gecelik pijama konusu loya ya baktıö pekçeşit yok bi mağaza daha gördüm birde oraya bakıcamumarım güzel bişey bulurum..

canım halin aşağısında çamaşırcıların olduğu dükkanlar varya orda cicikomun pijamalrı vardı çok güzel çeşitte çok bak istersen fiyatları 50 filandı ama zaten markalar yazıyo dükkanların üzerinde

selam kızlar 10 gündür giremiyorum buraya..kardeşim ünv de okuyor tatile geldi..bu hafta hiç evde oturmadık..sürekli birileri yemeğe davet etti..bugün ilk defa evdeyim..gündüz de giremedim kızlarm hasta..onlarla ilgilendim...
geçmişe bakayım biraz..sizde ne var ne yok merak ettim..
bu arada yarın doktor kontrolüm varopuyorumnanaktan
hiç rahat geçmedi bu ay benim için..sürekli kramplar..baş dönmeleri..doktora şikayetim çok bu sefer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…