2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

basın sasolsun canım mekanı cennet olsun:Saruboceq:

herkese günaydın kıslar umarım güsel bir hafta olur ama bugün calısmak cok sıkıcı hafta basıı oofffbilmiyorumkismile

antalyada çalışmak istanbulda çalışmak kadar kötü değildr herhalde hava güzeldr, üşümüyosundur, çıkacağın doğum iznini düşün ben öyle yapıyorum az kaldı, sen denize bile girersin izninde bebişinle

ben cuma herşey güzle oh oh dedim kendi kendime nazarım değdi, bir üşütmüşüm ki bütün gece çıkardım, ertesi sabah da. pazar da bağırsaklarıma indi bugün hepsini atlatırım umarım, bu hasta halimle bi de bursadan misafirimiz vardı onu gezdirdik, ama iyi de oldu benim de gezmeye ihtiyacım varmış

evet aslında bugün hava güsel ama olsun artık son zamanlarda sabaha kalkarken yinemi diyorum yarın evdeyim ama birgün calıs birgün yatıs bizim ama bugece 23-30 a kadar burdayım zman gecermi bilmem
bilmiyorumkismile

gecmiş olsun canım umarım düzelirsin
:Saruboceq:

başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin inşallah....

Başınız sagolsun

şulecim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inş..

canım başın saolsun allah rahmet eylesn çok üzüldüm

amin inşallah
sağolun kızlar
ölüm herkes için zaten yaşıda gelmişti ve yatıyodu çekiyodu yani
Allah hayırlı ölüm nasip etsin:Saruboceq:

günaydın goca göbekleeerrrrrrrrkaydirigubbakcemile

mutlu bir hafta dileriz sizlere ooluşumla.. biz bugün müzik dinlemeye başladık amanın oğlum çok sevdi kımıl kımıl karnımda.. rockçı yapıom oğlumu yavaştan yavaştan.. hehehehee
guclubacismile

ilknurrrrr
günaydın kuşummm
kız mozart dinlet çocuğa o rahatsız olmuştur da ondan kımıl kımıl ediyodur yavrumkaydirigubbakcemile3

hosgeldiniz kıslarrrrrrrrrrrrrbayanssulusmile gösümüz yollarda kaldı nerelerde kaldını yav

bayanssulusmile aşkın bahar tomurcuğu, endlight, mutluyum1111, selma2429 bayanssulusmile

ilknurrrrr
günaydın kuşummm
kız mozart dinlet çocuğa o rahatsız olmuştur da ondan kımıl kımıl ediyodur yavrumkaydirigubbakcemile3

hehehhehee yok kızzz eşşek sevdi bence amniyon sıvısında şuan benim sevdiğim müzik yankılanıo hahahhaaaa.. mozarta da sıra gelir ama önce rockçı olcek benim çocuuuummmm yımışak rocklar dinletiom kısss sende başla ufaktan gelinime rock dinletmeye zevkleri uyuşsun ehueuhhueuhe:teselli:

günaydın kızlar nerdesiniz kalkın bakalım ben akşam bir sağa bir sola dönmekten uyuyamadım sabah suratsız bir şekilde kalktım anladım ki bana bundan sonra doğru dürüst uyku yok.:umursamaz:

günaydın hoş geldin bende senin gibiyim geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyorum

sorma canım ya aynı dert bendede var bi sağ bi sol sonra kalkıyorum bi dolanıp wc ardından yat gene dön su iç bi baktım alarm caldı işe geldim uyku gözlerimden akıomafoldumben

günaydıınnnn opuyorumnanaktan

ben de artık geceleri pek uyuyamıyorum, çok rahatsız oluyorum, nasıl yatacağımı bilemiyorum, yazık bizeeee

ay çok erken başlamış yahu ben karın ağrım olmadığı sürece akşam bi yatıyom bide sabah kalkıyomdelikafadulden
günaydınnn
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…