sağol canım benim yeni gördüm bu yazını o yüzden bu saatde cvp yazıyorum
uzun zamandır görüşemiyoruz özledim seni
ben babaannemi kaybettim canım 2 gece önce o yüzden 2 gündür giremiyodum dün hiç evde değildim zaten
şimdi de geçmişi okuyodum gelişmeler varmı die:hulya:
Özelden yazdım canım reklam gibi olmasın.
Boyut konusunda ordan daha ayrıntılı görürsün hem..
antalyada çalışmak istanbulda çalışmak kadar kötü değildr herhalde hava güzeldr, üşümüyosundur, çıkacağın doğum iznini düşün ben öyle yapıyorum az kaldı, sen denize bile girersin izninde bebişinle
ben cuma herşey güzle oh oh dedim kendi kendime nazarım değdi, bir üşütmüşüm ki bütün gece çıkardım, ertesi sabah da. pazar da bağırsaklarıma indi bugün hepsini atlatırım umarım, bu hasta halimle bi de bursadan misafirimiz vardı onu gezdirdik, ama iyi de oldu benim de gezmeye ihtiyacım varmış
başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin inşallah....
Başınız sagolsun
şulecim başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inş..
canım başın saolsun allah rahmet eylesn çok üzüldüm
firstday canım başınız sağ olsun
basın sasolsun canım mekanı cennet olsun:Saruboceq:
günaydın goca göbekleeerrrrrrrrkaydirigubbakcemile
mutlu bir hafta dileriz sizlere ooluşumla.. biz bugün müzik dinlemeye başladık amanın oğlum çok sevdi kımıl kımıl karnımda.. rockçı yapıom oğlumu yavaştan yavaştan.. heheheheeguclubacismile
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ilknurrrrr
günaydın kuşummm
kız mozart dinlet çocuğa o rahatsız olmuştur da ondan kımıl kımıl ediyodur yavrumkaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar nerdesiniz kalkın bakalım ben akşam bir sağa bir sola dönmekten uyuyamadım sabah suratsız bir şekilde kalktım anladım ki bana bundan sonra doğru dürüst uyku yok.:umursamaz:
günaydın hoş geldin bende senin gibiyim geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyorum
sorma canım ya aynı dert bendede var bi sağ bi sol sonra kalkıyorum bi dolanıp wc ardından yat gene dön su iç bi baktım alarm caldı işe geldim uyku gözlerimden akıomafoldumben
günaydıınnnn opuyorumnanaktan
ben de artık geceleri pek uyuyamıyorum, çok rahatsız oluyorum, nasıl yatacağımı bilemiyorum, yazık bizeeee
ay çok erken başlamış yahu ben karın ağrım olmadığı sürece akşam bi yatıyom bide sabah kalkıyomdelikafaduldenselaaaam kızlar nasılsınız..
herkesler uykusuz sanırım. uykusuz geceler başladı artık benimde cadım hiç durmuyo gece olunca yatma diye tekmeleri sıralıyo:))) bunlar doğunca işimiz var geceleri hep ayaktayız demekki
günaydınnngünaydın goca göbekleeerrrrrrrrkaydirigubbakcemile
mutlu bir hafta dileriz sizlere ooluşumla.. biz bugün müzik dinlemeye başladık amanın oğlum çok sevdi kımıl kımıl karnımda.. rockçı yapıom oğlumu yavaştan yavaştan.. heheheheeguclubacismile
günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?