sağol canım benim yeni gördüm bu yazını o yüzden bu saatde cvp yazıyorum
uzun zamandır görüşemiyoruz özledim seni
ben babaannemi kaybettim canım 2 gece önce o yüzden 2 gündür giremiyodum dün hiç evde değildim zaten
şimdi de geçmişi okuyodum gelişmeler varmı die:hulya:
canım başın saolsun allah kimseyi el ayağa düşürmesin :Saruboceq:
hehehhehee yok kızzz eşşek sevdi bence amniyon sıvısında şuan benim sevdiğim müzik yankılanıo hahahhaaaa.. mozarta da sıra gelir ama önce rockçı olcek benim çocuuuummmm yımışak rocklar dinletiom kısss sende başla ufaktan gelinime rock dinletmeye zevkleri uyuşsun ehueuhhueuhe:teselli:
canım başın saolsun allah kimseyi el ayağa düşürmesin :Saruboceq:
nasılsın levreki
m
aaaa şulecim babaannen mi vefat etti? başın saolsun canımcım, allah sana ve ailene uzun ömürler versin inşş..:Saruboceq:
muhteşemmmmmmmm bi hafta sonuydu hastaneye gittim bebeğim çok iyi maşallah 1 kg a yaklaşmış sağlığıda çok iyi çok şükür ben de 1 kg daha almışım ve toplamda 5 kg etti:)) doktor bile şaşırdı dediki dikkat etsen almayayım desen genede bu kadar formunu koruyamazdın dedi:))) ayrıca bebeğim usg de 2 gün daha büyük çıktııııı veee hafta sonu kızımın odasınıda aldımmmmm
hadi gözün aydın canım bebeğinin odasıda hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile5muhteşemmmmmmmm bi hafta sonuydu hastaneye gittim bebeğim çok iyi maşallah 1 kg a yaklaşmış sağlığıda çok iyi çok şükür ben de 1 kg daha almışım ve toplamda 5 kg etti:)) doktor bile şaşırdı dediki dikkat etsen almayayım desen genede bu kadar formunu koruyamazdın dedi:))) ayrıca bebeğim usg de 2 gün daha büyük çıktııııı veee hafta sonu kızımın odasınıda aldımmmmm
günaydın kızlar yeni bir haftaya merhaba ist da güzel bir hava var şubatın ilk günü olmasına rağmen
şule canım başın sağolsun. benimde çoook sevdiğim 100 lük bir dedemiz vardı akrabalardan melek gibiydi cmt si o vefat etti. Zor gerçekten tek teselli yaşının olması iste hayat.
cmts bende isten erken çıktım kardeşim ve eşimle maskoya gittik bayağı bir gezmenin ardından beşiğini aldık yavrumun 900 liraya. iki kapılı bir dolapta bakayım dedim 600 liradan aşağı yok ayrıca çocuk odamda koymaya yerim yok eşim bilg. masasını atalım dedi kıyamadım daha 1,5 yıllık evliyim yepyeniler.beşik büyüyebilenlerden altında baza yeri bayağı eşya toplar üç çekmece ve arka tarafına doğruda sandığı var şimdilik yetecek gibi. ordayken şu bambu sepetlerden baktık 250 -350 arası dediler bize satış yapan bayanda 10 gün sonra doğurcakmış tüllü hani şu pofuduk bambu beşikler çocuğu terletir dedi bide katlanamıyorlar ayrıca en fazla 6 kullanırsınız sonra çocuk hareketleniyor düşer dedi.o yüzden vazgeçtim. eşim yatak odası için park yatak istiyor taşınabilir diye bende hep o tüllüleri hayal etmiştim ama kullanış sıfır. neyse uzun oldu gelişmeler az sonra.
saol canım inşallah 1200 e mal oluyo daha önce bahsetmiştim ya yalovada bi tanıdık var diye ordan yaptırıyorum beyaz üzerine lila çiçekleri var beşiğide prenses beşik şu büyüyenlerden ve çok güzel 2 hafta sonra gelicek resmini çekip eklerimbebeğin sağlıkla mutlu günlerde kullansın canım hayırlı olsun darısı basımıza nasıl birşey modeli odasının nerden aldın kaça aldın cokmu soru sordum nebilmiyorumkismile
hadi gözün aydın canım bebeğinin odasıda hayırlı olsun canım kaydirigubbakcemile5
seninde hayırlı olsun canım olumunekankayizsmile
şule başın saolsun Allah geride kalanlara sabır ve sağlık versin
saol canım inşallah 1200 e mal oluyo daha önce bahsetmiştim ya yalovada bi tanıdık var diye ordan yaptırıyorum beyaz üzerine lila çiçekleri var beşiğide prenses beşik şu büyüyenlerden ve çok güzel 2 hafta sonra gelicek resmini çekip eklerim
bekliyoruz canım tekrar hayırlı olsun bayanssulusmile
dolabı bu
yeni bir haftaya günaydın kızlar :)
selma, kızının odası hayırlı olsun, Allah sağlıkla neşeyle kullanmayı nasip etsin...
çok güzelmiş, prenseslere layık :)
boshayallersmile coook güsel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?