2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaaa ama bu haksızlık, kızlar için çok güsel şeyler var, kıyafetlerde de odalar da hep prenseslere göre. erkekler için seçenek o kadar az kiii... :)

yaaa ama bu haksızlık, kızlar için çok güsel şeyler var, kıyafetlerde de odalar da hep prenseslere göre. erkekler için seçenek o kadar az kiii... :)

olurmu canım erkekler içinde çok güzel odalar var vallahi ben baktımda içim gitti :)) kızlarınki kadar süsleme şansın yok tabi okadar. ben perdesinden halısına duvar süslerine kadar hepsini beyendim çok güzel bi odası olucak kızımın inşallah

inşallah canım, eminim çok güzel olacak kzının odası.
işte benim derdim de o, süsleme şansım yok fazla, en fazla model araba ve denizci temalı şeylerle süslenebilir odası :) benimkinin odası tam ağır abi oldu şimdilik ama oyuncak vs koyunca şirinleşir tabi.

sağol canım benim

hayırlı olsun beşiğin güle güle güzel günlerde kullansın inşallahkaydirigubbakcemile5

ay evet çok güzelmiş, benim baktığım yerlerde bu tarzda yoktu pek

benim baktığım yerde de yoktu resmini götürdüm yapıcaklar işte ben takıntılıyımdır taktımmı takarım bu modeli başka biyerde görmüştüm 2900 dü fiyatı çok gelmişti ama almazsamda çatlardım yani

ay selmacım harika bi beşik valla benim bile bebek olup içinde yatasım geldi. güle güle kullansın kızın canımcım..

günaydın bacılar ben geldummmm. gamze bennbayanssulusmile beni soran herkese teşekkür ederimmm

şokella mıııııııı enemmmmmm şökeee oldukkkk..naniknanik

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah. ben de yatak odası için park yatak aldım mecburen, dediğin gibi o beşikler çok kısa süre kullanılıyormuş.

ay selmacım harika bi beşik valla benim bile bebek olup içinde yatasım geldi. güle güle kullansın kızın canımcım..

şokella mıııııııı enemmmmmm şökeee oldukkkk..naniknanik

teşekkür ederim canım hayalimdeki yatak işte ben yatamadım kızım yatsın:))

gamzeee hoşgeldin bacuuuu

selma hayırlı olsun kızının odası güzel günlerde kullansın inşallah

iyi yapmışsın model seçip yaptırmakla, ben de denizci bi takım beğenmiştim o da baya bir pahalıydı o yüzden vazgeçmiştim, ama buralarda pek yaptırma şansım da yok, odayı bile izmirden almak zorunda kaldık.

günaydın kızlarr
günaydınn
gamzeee hoşgeldin bacuuuu

selma hayırlı olsun kızının odası güzel günlerde kullansın inşallah
teşekkür ederim caım hepimizinki inşallah

burda var yaptırcak yerler ama astarı yüzünü geçiyo gene pahalıya geliyo bende yalovaya gittim işte ucuza maletmek için:))

erkek için o dediğin denizci takımdan vardı istanbulda 2100 e veririm dmeişti ama çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…