2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet aslında bugün hava güsel ama olsun artık son zamanlarda sabaha kalkarken yinemi diyorum yarın evdeyim ama birgün calıs birgün yatıs bizim ama bugece 23-30 a kadar burdayım zman gecermi bilmem
bilmiyorumkismile
geçer geçer direk 23.30u bekleme ha öğle yemeği ha 3 ha 5 derken bakmışsın bitmiş

gecmiş olsun canım umarım düzelirsin
:Saruboceq:
sağol canım inşallah ama iyiye gidiyorum düzelirim herhalde

hayırlı olsun çok güzelmiş kızçenin odası da

bayanssulusmile

burdaki inan çok güzeldi ben öyle kolay kolay beyenmem kaç mağaza gezdim ama yok yani neyse yerletirdinmi bari resmi varmı bakalım

ben biraz teknoloji özürlüyüm, becerebilirsem eklerim çekince, biraz düzenleyeyim odasını, perdesi falan olsun çekerim inşallah.

sağol şulemmm opuyorumnanaktan
hoşgeldin fıstık

çokdan kasıt ne acaba kaç tane alsak yeter ya
yani ben doğumdan sonra hiç eksiğim olmasın isityorum diyorsan 1-2 tane daha alabilirsin ama iki battaniyenin de birini yıkar birini kullanırsın sürekli kullanılıyor olduğunu düşünsek bile açıkta kalmazsın yani, belik hoşuna giderse evde var diye almamazlık etme ama polara gerek yok daha zaten önümüz yaz şutarafagitti

ben biraz teknoloji özürlüyüm, becerebilirsem eklerim çekince, biraz düzenleyeyim odasını, perdesi falan olsun çekerim inşallah.

ay ben perdesinide kendim yaptırıcam yani perde kumaşını alıcam beşiğin perdesiyle cam perdesini aynı model yaptırcam takım olsun:)) ablamın tekstil atölyesi varya kumaşı alıp dikişi bedavaya getiricem:))

aynen böyle diyorum işte hiç bi eksiğim kalmasın diyorum çok rahatsız oluyorum şuda alınıcaktı buda alınıcaktı derken her bişey aldığımda bi tahatlama duyuyorum oh bunu aldım kurtuldum diye:)) bi iki tane daha alayım en iyisi

kevser selma hayırlı olsun odalarınız güle güle kullanın
teşekkür ederim canım
canım benim 2 tane pelüş
iki tane penye
1 tanede örgü fikrimce benimkiler yeter:dance:

ay yalovada çok güzel örgü battaniyeler 25 den 10 lt düşmüştü ama eşeklik ettim almadım çok alıveriş yapmıştım diye klava:

bide kızlar mendil yaptırıcamda nasıl kumaştan yaptırmak lazım bilen varmı çok kullanılıyomuş tülbent diyolar ama tülbent çok ince olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…