erkek için o dediğin denizci takımdan vardı istanbulda 2100 e veririm dmeişti ama çok güzeldi
geçer geçer direk 23.30u bekleme ha öğle yemeği ha 3 ha 5 derken bakmışsın bitmişevet aslında bugün hava güsel ama olsun artık son zamanlarda sabaha kalkarken yinemi diyorum yarın evdeyim ama birgün calıs birgün yatıs bizim ama bugece 23-30 a kadar burdayım zman gecermi bilmem
bilmiyorumkismile
sağol canım inşallah ama iyiye gidiyorum düzelirim herhaldegecmiş olsun canım umarım düzelirsin
:Saruboceq:
hayırlı olsun çok güzelmiş kızçenin odası damuhteşemmmmmmmm bi hafta sonuydu hastaneye gittim bebeğim çok iyi maşallah 1 kg a yaklaşmış sağlığıda çok iyi çok şükür ben de 1 kg daha almışım ve toplamda 5 kg etti:)) doktor bile şaşırdı dediki dikkat etsen almayayım desen genede bu kadar formunu koruyamazdın dedi:))) ayrıca bebeğim usg de 2 gün daha büyük çıktııııı veee hafta sonu kızımın odasınıda aldımmmmm
sağol şulemmm opuyorumnanaktan
benim izmirde gördüğüm 2800 falandı galiba, ablam alacağı için çok yük olmak istemedim.
geçer geçer direk 23.30u bekleme ha öğle yemeği ha 3 ha 5 derken bakmışsın bitmiş
sağol canım inşallah ama iyiye gidiyorum düzelirim herhalde
hayırlı olsun çok güzelmiş kızçenin odası da
bayanssulusmile
ya kızlar 2 polar 2 de penye battaniyesi oldu kızımın yetermi acaba daha almama gerek varmı
penyeler çok kullanılıyormuş diye duydum
yaz bebeği oldukları için bence yeter şimdilik, gelecek kışa Allah nasip ederse daha kalınlarını alırsın
burdaki inan çok güzeldi ben öyle kolay kolay beyenmem kaç mağaza gezdim ama yok yani neyse yerletirdinmi bari resmi varmı bakalım
hoşgeldin fıstıksağol şulemmm opuyorumnanaktan
yani ben doğumdan sonra hiç eksiğim olmasın isityorum diyorsan 1-2 tane daha alabilirsin ama iki battaniyenin de birini yıkar birini kullanırsın sürekli kullanılıyor olduğunu düşünsek bile açıkta kalmazsın yani, belik hoşuna giderse evde var diye almamazlık etme ama polara gerek yok daha zaten önümüz yaz şutarafagittiçokdan kasıt ne acaba kaç tane alsak yeter ya
ben biraz teknoloji özürlüyüm, becerebilirsem eklerim çekince, biraz düzenleyeyim odasını, perdesi falan olsun çekerim inşallah.
cnm sezencimm iyiyim duru bebişde çok iyi sen nasılsınn bende özledimm
gamze senin hazırlığın bitmişti kaç tane battaniye aldın
hoşgeldin fıstık
yani ben doğumdan sonra hiç eksiğim olmasın isityorum diyorsan 1-2 tane daha alabilirsin ama iki battaniyenin de birini yıkar birini kullanırsın sürekli kullanılıyor olduğunu düşünsek bile açıkta kalmazsın yani, belik hoşuna giderse evde var diye almamazlık etme ama polara gerek yok daha zaten önümüz yaz şutarafagitti
teşekkür ederim canımkevser selma hayırlı olsun odalarınız güle güle kullanın
canım benim 2 tane pelüş
iki tane penye
1 tanede örgü fikrimce benimkiler yeter:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?