mermerşahi diyorlar tülbentten daha ince bir kumaş iki kat mı ne yapıyorlar ya da kullanırken katlıyarak kullanıyorsun onun dışında penyeler de kullanılıyorbide kızlar mendil yaptırıcamda nasıl kumaştan yaptırmak lazım bilen varmı çok kullanılıyomuş tülbent diyolar ama tülbent çok ince olmazmı
hoşbuldukkk cnmmmopuyorumnanaktan
şeker yüklemem iyi çıktı benim 50 lik çok şükür onuda atlattımopuyorumnanaktan. hazırlıklar bitti benim sezencim herşey alındı. bi tek odasını bu ayın 20sinde getiricekler onu bekliyorum. hastane çantamıda hazırladım. resim eklemek isterdim ama 100 mesajı doldurmam lazımmışakannehir. ben 11 kilo aldımmafoldumben çaktırmaaa70 kiloyumm. 23. nisanda allahın izniyle geliyor kızım olumunekankayizsmile
mermerşahi diyorlar tülbentten daha ince bir kumaş iki kat mı ne yapıyorlar ya da kullanırken katlıyarak kullanıyorsun onun dışında penyeler de kullanılıyor
bu mermerşahiler tüylenme faln yapmıyor ve çok ince diye yumuşak oluyor sık dokuma olmadığı için mikrop içinde barınmıyor
sağol cnm evet bakalım o tarihte gelirse tabi inşallahkaydirigubbakcemile5
mermerşahi diyorlar tülbentten daha ince bir kumaş iki kat mı ne yapıyorlar ya da kullanırken katlıyarak kullanıyorsun onun dışında penyeler de kullanılıyor
bu mermerşahiler tüylenme faln yapmıyor ve çok ince diye yumuşak oluyor sık dokuma olmadığı için mikrop içinde barınmıyor
evet annem de mermerşahiden yapacakmış, biraz da penye yaparım diyor. Allaha şükür annem süper bir terzidir, bebeğin bir sürü şeyini özene bezene dikiyor şimdiden, yatak örtüsü takımları, polar takımlar falan yaptı, o kadar güzel oldular ki...
bende ablamlara diktirip etrafınıda kendim oyalıycam bu mermerşahi dediğinizi nerden bulabilirim kumaşçılarda bulunurmu
herhalde vardır, bende bilgi teorik, pratik yok sırnaşık şeybende ablamlara diktirip etrafınıda kendim oyalıycam bu mermerşahi dediğinizi nerden bulabilirim kumaşçılarda bulunurmu
sanırım kumaşçılarda veya terzi malzemeleri satan yerlerde bulabilirsin
olsun en azından adını biliyon ben onuda bilmiyorum :kedi:herhalde vardır, bende bilgi teorik, pratik yok sırnaşık şey
e hazır mendil satılıyo niye uğraşıyonuki
saolasın canımmHerkese günaydııın,
Gamzeciiiim çok sevindim burada olmana, hoşgeldin. Selma kızçene maşallah, odasını da iyi günlerde kullanın.
Ben de oğluşuma converse patik ördüm, oyy yerim onun ayacıklarını.
güaydın kızlar
saolasın canımm
ay eklesene bakalım kız
sağol cnm hoşbuldukkkaydirigubbakcemile5
hoşgeldin gamze tekrar doğum erken görünüyor normal sezeryan bellimi canım.hayırlısı olsungünaydın bacılar ben geldummmm. gamze bennbayanssulusmile beni soran herkese teşekkür ederimmm
gökkuşak niye konuşmuyosun kızzzzzzzalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?