2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bide kızlar mendil yaptırıcamda nasıl kumaştan yaptırmak lazım bilen varmı çok kullanılıyomuş tülbent diyolar ama tülbent çok ince olmazmı
mermerşahi diyorlar tülbentten daha ince bir kumaş iki kat mı ne yapıyorlar ya da kullanırken katlıyarak kullanıyorsun onun dışında penyeler de kullanılıyor
bu mermerşahiler tüylenme faln yapmıyor ve çok ince diye yumuşak oluyor sık dokuma olmadığı için mikrop içinde barınmıyor

maşallah, ne güzel bir doğum tarihi, ileride kimsenin duru nun doğum gününü unutma şansı olamaz :))

evet annem de mermerşahiden yapacakmış, biraz da penye yaparım diyor. Allaha şükür annem süper bir terzidir, bebeğin bir sürü şeyini özene bezene dikiyor şimdiden, yatak örtüsü takımları, polar takımlar falan yaptı, o kadar güzel oldular ki...

bende ablamlara diktirip etrafınıda kendim oyalıycam bu mermerşahi dediğinizi nerden bulabilirim kumaşçılarda bulunurmu

Herkese günaydııın,
Gamzeciiiim çok sevindim burada olmana, hoşgeldin. Selma kızçene maşallah, odasını da iyi günlerde kullanın.

gunaydın kızlar... okudugum kadarıyla herkes ıyı masallah... selmacım yatak odasına bayıldım nısanın allahım saglıkla yatırmayı nasıp etsın
gamzecım sende hosgeldın canım...

GÜNAYDIINNNN!!!
günaydın bacılar ben geldummmm. gamze bennbayanssulusmile beni soran herkese teşekkür ederimmm
hoşgeldin gamze tekrar doğum erken görünüyor normal sezeryan bellimi canım.hayırlısı olsun
gökkuşak niye konuşmuyosun kızzzzzzzalsanaalsanasmile

konuşacam kızzzz..anca geldim geçmiştennn..
kızının odası hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor resmini eklersin
aşkın tomurcuğuuuu seninde hayırlı olsun canımmmm........

bende fena nezle oldum kızlar üşütmüşüm herhalde dayandım ıhlamura c vitamininee......

hafta sonu ikramlıklarını aldım kızımın kendim yapacağım bebek şekerimizi............
kapı çelenki malzemeleri aldım çok uygun tuttu......hemde süper olacakk.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…