GÜNAYDIINNNN!!!
hoşgeldin gamze tekrar doğum erken görünüyor normal sezeryan bellimi canım.hayırlısı olsun
konuşacam kızzzz..anca geldim geçmiştennn..
kızının odası hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor resmini eklersin
aşkın tomurcuğuuuu seninde hayırlı olsun canımmmm........
bende fena nezle oldum kızlar üşütmüşüm herhalde dayandım ıhlamura c vitamininee......
hafta sonu ikramlıklarını aldım kızımın kendim yapacağım bebek şekerimizi............
kapı çelenki malzemeleri aldım çok uygun tuttu......hemde süper olacakk.............
GÜNAYDIINNNN!!!
hoşgeldin gamze tekrar doğum erken görünüyor normal sezeryan bellimi canım.hayırlısı olsun
bende fena nezle oldum kızlar üşütmüşüm herhalde dayandım ıhlamura c vitamininee......
hafta sonu ikramlıklarını aldım kızımın kendim yapacağım bebek şekerimizi............
kapı çelenki malzemeleri aldım çok uygun tuttu......hemde süper olacakk.............
tamam canımCanım şimdi çıkmam gerekiyor, bir ara eklerim ama.
amin amin saol canımmgunaydın kızlar... okudugum kadarıyla herkes ıyı masallah... selmacım yatak odasına bayıldım nısanın allahım saglıkla yatırmayı nasıp etsın
gamzecım sende hosgeldın canım...
günaydın cnaım bebek şekerlerini bende kendim yapıcam sepetimi beyendim onu hazır alıcamGÜNAYDIINNNN!!!
canım okudunmu geçmişten benim toplam kilom 5 kg oldu çok şaşırıyorum ya nasıl kilo almadığımattııffııımmmmmmm napıyon bakayım nerelerdesinnnnn........
ben çok kilo aldım yaaaaa........bügün hava açmış artık yürüyüş hergün düzenli yapacağım karar verdim.....
alsanaalsanasmileselmaaaa sen niye konuşmuyon???:umursamaz:
selam kızlar..
selmacım prensesinin odası çok güzel gerçekten bayıldım..güle güle kullansın..ayrıca 5 kg almışsın valla çok şaşırdım..ben de shokella gibi 11 kg aldım..doktorum dikkat et dedi..az önce geldim doktordan..inanmıycaksınız ama hala cinsiyeti konusunda emin değil doktorum..kız ama kesin emin değilim diyor..
:Saruboceq:Allahım nolur bi oğlum olcak diye müjde versem.....
doktorum renkli doppler istedi..1 saat sonra ona gidicem..iş yapama yürüme dedi..bebek baya aşağıda..ameliyat yerimde duruyor tam..
ayy bi tatlıydı kiii...ellerini yüzüne kapatmış duruyordu canım benim...kurban olsun annesi...
sağol canımmmmm...geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşirsin...
ben de kendim yapmayı düşünüyorum bebek şekerini falan, şimdiden ellerine sağlık :)
gunaydın canım... bızımde bırtek bebek sekerımız eksık nerden aldın tatlım malzemelerını nekadar tuttu..
selam kızlar..
selmacım prensesinin odası çok güzel gerçekten bayıldım..güle güle kullansın..ayrıca 5 kg almışsın valla çok şaşırdım..ben de shokella gibi 11 kg aldım..doktorum dikkat et dedi..az önce geldim doktordan..inanmıycaksınız ama hala cinsiyeti konusunda emin değil doktorum..kız ama kesin emin değilim diyor..
:Saruboceq:Allahım nolur bi oğlum olcak diye müjde versem.....
doktorum renkli doppler istedi..1 saat sonra ona gidicem..iş yapama yürüme dedi..bebek baya aşağıda..ameliyat yerimde duruyor tam..
ayy bi tatlıydı kiii...ellerini yüzüne kapatmış duruyordu canım benim...kurban olsun annesi...
sağol cnm herşey yolunda çok şükür. hazırlıklar bitti. beklemedeyizopuyorumnanaktan sen neler yapıosun
sağol canımmmmm...
ben burada pastaland diye bir yer var hem hazır satıyor hemde malzemelrini..çok abartmadım 50 kişilik şekeri falan yok tabi dahaaaa.......50 tl verdim canım..çelenki sade yapacağımmm......bol tül ve inci ler kullanacağımmm
tatlım resim eklicem ama 100 mesajı tamamlamam lazımmışbilmiyorumkismile
firstday canım başınız sağ olsun
hoşbuldukkk cnmmmopuyorumnanaktan
şeker yüklemem iyi çıktı benim 50 lik çok şükür onuda atlattımopuyorumnanaktan. hazırlıklar bitti benim sezencim herşey alındı. bi tek odasını bu ayın 20sinde getiricekler onu bekliyorum. hastane çantamıda hazırladım. resim eklemek isterdim ama 100 mesajı doldurmam lazımmışakannehir. ben 11 kilo aldımmafoldumben çaktırmaaa70 kiloyumm. 23. nisanda allahın izniyle geliyor kızım olumunekankayizsmile
hhadi hayırlı olsun ssezencimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?