2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ttııffııımmmmmmm napıyon bakayım nerelerdesinnnnn........
ben çok kilo aldım yaaaaa........bügün hava açmış artık yürüyüş hergün düzenli yapacağım karar verdim.....

geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşirsin...
ben de kendim yapmayı düşünüyorum bebek şekerini falan, şimdiden ellerine sağlık :)

selam kızlar..
selmacım prensesinin odası çok güzel gerçekten bayıldım..güle güle kullansın..ayrıca 5 kg almışsın valla çok şaşırdım..ben de shokella gibi 11 kg aldım..doktorum dikkat et dedi..az önce geldim doktordan..inanmıycaksınız ama hala cinsiyeti konusunda emin değil doktorum..kız ama kesin emin değilim diyor..
:Saruboceq:Allahım nolur bi oğlum olcak diye müjde versem.....
doktorum renkli doppler istedi..1 saat sonra ona gidicem..iş yapama yürüme dedi..bebek baya aşağıda..ameliyat yerimde duruyor tam..
ayy bi tatlıydı kiii...ellerini yüzüne kapatmış duruyordu canım benim...kurban olsun annesi...

gunaydın canım... bızımde bırtek bebek sekerımız eksık nerden aldın tatlım malzemelerını nekadar tuttu..

Canım şimdi çıkmam gerekiyor, bir ara eklerim ama.
tamam canım
gunaydın kızlar... okudugum kadarıyla herkes ıyı masallah... selmacım yatak odasına bayıldım nısanın allahım saglıkla yatırmayı nasıp etsın
gamzecım sende hosgeldın canım...
amin amin saol canımm
günaydın cnaım bebek şekerlerini bende kendim yapıcam sepetimi beyendim onu hazır alıcam
ttııffııımmmmmmm napıyon bakayım nerelerdesinnnnn........
ben çok kilo aldım yaaaaa........bügün hava açmış artık yürüyüş hergün düzenli yapacağım karar verdim.....
canım okudunmu geçmişten benim toplam kilom 5 kg oldu çok şaşırıyorum ya nasıl kilo almadığıma
alsanaalsanasmileselmaaaa sen niye konuşmuyon???:umursamaz:

işim vardı kuşum

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım, aman dikkat et kendine...

geçmiş olsun, inşallah bir an önce iyileşirsin...
ben de kendim yapmayı düşünüyorum bebek şekerini falan, şimdiden ellerine sağlık :)
sağol canımmmmm...
gunaydın canım... bızımde bırtek bebek sekerımız eksık nerden aldın tatlım malzemelerını nekadar tuttu..

ben burada pastaland diye bir yer var hem hazır satıyor hemde malzemelrini..çok abartmadım 50 kişilik şekeri falan yok tabi dahaaaa.......50 tl verdim canım..çelenki sade yapacağımmm......bol tül ve inci ler kullanacağımmm

saol canım evet bende çok şaşırıyorum normalde çok zayıf biri değilim hatta daha önce de anlattığım gibi herkes ben hamile kalınca 25 kiloyu garantilemişti :)) ama almadım özel bişeyde yapmıyorum zaten doktor dedi kilo almayayım diye uğraşsan alırdın dedi:)) hadi hayırlısı renklide kesin söyler artık cinsiyetini canım hayırlı haberlerle gel inşallah

sağol cnm herşey yolunda çok şükür. hazırlıklar bitti. beklemedeyizopuyorumnanaktan sen neler yapıosun

cok sevındım canım.. bende aynı herseyı tamamladık cok sukur ufaka tefek bıseyler kaldı..artık caganımın gelmesını beklıyoz sabırsızlıkla..senı epeydır gormedık resım ısterız bı gobusunu gorelım..

bende sekerlerını 50 kısılık dusunuyorum yeter umarım...yetmezsede yetınsınler artıkınsırnaşık şey

iyi canım sevindim senin baya az kaldı negüzel benimkinin odası hazır yarın çantasını pusetini alacağım ağız mendili kumaşını alacağım ıslak mendil felan kendime pet alacam bebeğe oyuncaklar felan Şeniz

biraz işe bakayım dedim döktürmüşünüz yine kızlar ya güzel dilekleriniz için teşekkürler kızlar sağolun
gamze hoşgeldin ben valla sen olduğunu anlamadım baştan isim benzerliği diye bakıyordum cok sevindim yeniden birarada olduğumuza opuyorumnanaktan
kızlar dün kayınvalidem geldi bebeğe alışverişe cmtsi gidicez bakalım aklinialirimsmiledün felaket yoruldum ev temizliği çamaşır yemek hazırlaması mutfak isleri kayınvalidenin getirdiklerini düzenleme hizmeti derken canım çıktı topuklarıma basamıyordum eh haliyle sabah ta kalkamadım servisi kaçırdım. neyse iste biraz dinleniyorum en azından.boshayallersmile

sabah 50lik şeker yükleme yapıldı ama hala kendime gelemedim başım dönüyor miğdem kalkık sizinde böylemi oldu yoksa bi sorunum mu var sonuçlar öğleden sonra çıkacak ama endişelendim doğrusu

kızlar dun ıkeaya gıttım perde bakmak ıcın..gercekten cok uygun fıyata perdeler var ben aldım bıtane 39 lıraya cok guzel...sadece tul uyduramadım orda onuda artık dıktırıcem..bence sızde bır bakın derım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…