nie sezencimm opuyorumnanaktan eklicem resim bacımm. ama mesaj hakkımı doldurmam lazım:) durunun eşyalarınıda eklicem. ama bekliorumkaydirigubbakcemile2 karnım kocaman oldu şişioruz işte
kız sezen kıloları nerne saklıyon olee..karnında buyuk deıl vucuttada bısey yok anlamadım vallabilmiyorumkismile
maşşalah cnmmm ama 12 kiloyu nereye aldınnnn sennnn sanki hala zayıf gibi duruosunnnopuyorumnanaktan beni görmeeeeeee bi dünyaaaayımmsempatiksalakcinni
GÜNAYDIINNNN!!!
hoşgeldin gamze tekrar doğum erken görünüyor normal sezeryan bellimi canım.hayırlısı olsun
konuşacam kızzzz..anca geldim geçmiştennn..
kızının odası hayırlı olsun canım çok güzel görünüyor resmini eklersin
aşkın tomurcuğuuuu seninde hayırlı olsun canımmmm........
bende fena nezle oldum kızlar üşütmüşüm herhalde dayandım ıhlamura c vitamininee......
hafta sonu ikramlıklarını aldım kızımın kendim yapacağım bebek şekerimizi............
kapı çelenki malzemeleri aldım çok uygun tuttu......hemde süper olacakk.............
ttııffııımmmmmmm napıyon bakayım nerelerdesinnnnn........
ben çok kilo aldım yaaaaa........bügün hava açmış artık yürüyüş hergün düzenli yapacağım karar verdim.....
gamzecim merhaba hoşgeldin tatlım
selma güle güle kullansın beboşun odasını
bizde dün arabasını araba koltuğunu ve park yatağının siparişini verdik
odasınında siparişini verecektik ama acayip baş ağrısı tuttu beni yolda eve kendimi zor attım bütün gece başım ağrıdı ama şimdi iiyim
ya benmde bi arkadaşım boşanıyor ne oluoki bunlara bu aralarbilmiyorumkismile
sağol cnm hoşbuldukkk:hulya:
çok geçmiş olsun .güle güle kullanın inşallah.
gamzecim merhaba hoşgeldin tatlım
selma güle güle kullansın beboşun odasını
bizde dün arabasını araba koltuğunu ve park yatağının siparişini verdik
odasınında siparişini verecektik ama acayip baş ağrısı tuttu beni yolda eve kendimi zor attım bütün gece başım ağrıdı ama şimdi iiyim
guugle cnm güle güle kullansın bebiş inşallah
bebişin cicileri hayırlı olsun :)
sana da geçmiş olsun....
ya benmde bi arkadaşım boşanıyor ne oluoki bunlara bu aralarbilmiyorumkismile
neeee anaaaaa yahu adm nafakamı istemişşşş yuh artıkkkakannehir. ne insanlar var yaaa aman boşversin arkadaşın kurtuluo ona sevinsin benceee:umursamaz:. benim arkadaşta erkek olan taraf:hulya: kız sürekli anasının evindeymiş evde ne yemek ne ütü hiçbişe yokmuş:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?