2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nie sezencimm opuyorumnanaktan eklicem resim bacımm. ama mesaj hakkımı doldurmam lazım:) durunun eşyalarınıda eklicem. ama bekliorumkaydirigubbakcemile2 karnım kocaman oldu şişioruz işte

bak buda benimmmmmmmmmmmmmm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı 12 kilo alan sezen delikafadulden

kız sezen kıloları nerne saklıyon olee..karnında buyuk deıl vucuttada bısey yok anlamadım vallabilmiyorumkismile

maşşalah cnmmm ama 12 kiloyu nereye aldınnnn sennnn sanki hala zayıf gibi duruosunnnopuyorumnanaktan beni görmeeeeeee bi dünyaaaayımmsempatiksalakcinni

laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü

ttııffııımmmmmmm napıyon bakayım nerelerdesinnnnn........
ben çok kilo aldım yaaaaa........bügün hava açmış artık yürüyüş hergün düzenli yapacağım karar verdim.....

ay hemşom kızzz içerde yemek yapıodum, işleri yetiştirim de çıkim die. koruparkta bi arkadaşla buluşucam yazık kızcazz boşanma arefesinde. hem erken gidip bişiler çarparsa gözüme alışverişte yapmayı düşünüyorum. yaaa bebek şekeri ve kapı çelengini bende kendim yapayım istiyorum hatta yarın annemle onlara bakmaya alışverişe çıkcaktık. nerden aldın sen malzemeleri canımcım yaaa, bi kopya verseneee.şakkıdı

gamzecim merhaba hoşgeldin tatlım
selma güle güle kullansın beboşun odasını
bizde dün arabasını araba koltuğunu ve park yatağının siparişini verdik
odasınında siparişini verecektik ama acayip baş ağrısı tuttu beni yolda eve kendimi zor attım bütün gece başım ağrıdı ama şimdi iiyim

selam kızlar iyi haftalar herkese

şule başınız sağ olsun.

selmacım kızının odası çok güzel iyi günlerde güle güle eskitin.

gökkuşak nerden aldın canım tülleri v.s ,bende çok merak ettim numune yapınca eklersen sevinirim en azından fikir olur.

çok geçmiş olsun .güle güle kullanın inşallah.

ya benmde bi arkadaşım boşanıyor ne oluoki bunlara bu aralarbilmiyorumkismile

öfff sorma canım seninkini bilmem ama benimkinin kocası cidden fena çıktı yaa. kızcazzın ne aşıkları vardı dünya iyisi biridir, tuttu bu dengesizle evlendi. adam resmen üçkağıtçı yaaa. evliyken tüm geçimi arkadaşım üstlenmesine rağmen herif bide utanmadan nafaka istemiş kızdan yaaa. bide beni aldatıodu felan diye iftira atmış ki gözümle görsem inanmam namusuna çok düşkündür arkadaşım. dünyada ne hayvanlar var yaaaklava:

bebişin cicileri hayırlı olsun :)
sana da geçmiş olsun....

bebişin cicileri hayırlı olsun :)
sana da geçmiş olsun....

sağol tatlım ilk defa baş ağrısı çektim hamileliğimde inanılmazdı gözlerimi açamadım ağrıdan kimseye vermesin rabbim
kızlar bişi sorcam kadıköyde bebek malzemeleri satan mağazalar varmı

ya benmde bi arkadaşım boşanıyor ne oluoki bunlara bu aralarbilmiyorumkismile

oda iimiş valla..
ben kaçtım kızlar öptük ooluşumla hepsinizi..
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…