2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım kadıköyü bilmiorum ama çarşamba günü biz annemle eminönü havuzlu hana gidicez çok methediolar orayı bebkle ilgili herşey varmış bi gezicem bakalım

hıımm bende duydum orayı bi ctesi günü gitmeyi düşünürum bende oraya
yalnız gitmeye tırsıyorum yorulurum diye eşimle giderim diye düşündüm bende

gamze biz eşimle gittik oraya iyi güzel şeyler var ben bebeğimin bakım ürünlerini falan aldım ordan birde mercana doğru çıkarken sol tarafta bir mağza var bebettonun ürünlerini satıyor ordan aldım toptancı ama parekendede veriyor uygun ayrıca tavsiye ederim bizde kayinvalide geldiya cmtsi gidicez çarşıya bakalım babannesi neler alcak oğluma.

saol canım hayırlı olsun bebeğinin eşyaları iyi günlerde kullansın inşallah sanada büyüük geçmiş olsun
teşekkür ederim canım

cnm sezeryanmı normalmi belli değil henüzbilmiyorumkismile bakalım kısmet hoşbuldukkkopuyorumnanaktan
hayırlısı olsun bakalım.hapimiz içinnnn...
canım pastalandi bilirsin oradan aldımmmmm..
tatlım kadıköyü bilmiorum ama çarşamba günü biz annemle eminönü havuzlu hana gidicez çok methediolar orayı bebkle ilgili herşey varmış bi gezicem bakalım

bi ben gidemedim şuraya yaaaa

kızlar yapınca şekerlerimi falan eklerimmm..kalp çubuklar aldım görmüşsünüz dür sizdeee.....onlara tül içinde şeker koyacağım birde çelenk çok abartmadım ben çok daha güzel şeyler de varrrr........

yazabilirim sezeryana karar verilirse :))
en azından ay ve yıl yazarım:))
beğendiğinize sevindim çok daha güzel şeyler de var benim ikinci mevlüt yapmayacağım için de sadece gelenlere vereceğim yeterli diye düşündümm
ya bir de kızlar ben hç oyuncak almadım daha çıngırak dişlik falannnn bir de o var dahaa.....

oh hoş geldin ya iyiydim konuşan birini görünce daha mutlu oldum:)) sen nasılsın

iyiym canım bayadır giremedim.bi gireyim selam vereyim dedim..
mşaallah bebeişler büyümüş artık.bir sıkıntı yoktur inş. herkes iyidir.bayadır uzak kaldım da..

selma lohusa pijaması aldım bir taneee artık dha rahat kafammm ..çok da cici buldum toz pembee..gecelik alırmıyım bilmiyorum ama ben giymem yaaa....ay yeterrr belirsizlik beni deli ediyorr..azda kaldı yapılacak da çok işim var işlerimi yolunu sokmam lazımm....haziranın işlerini bile nisan 15 e kadar bitirmem lazımmm.....
allah hepimize kolylık versinn...

lavantalı mıknatıslıda yapıılıyomuş onlarda iyi olur aslında. Bende hiç oyuncak almadıma ma oyuncak için daha erken değilmi kız

iyiym canım bayadır giremedim.bi gireyim selam vereyim dedim..
Mşaallah bebeişler büyümüş artık.bir sıkıntı yoktur inş. Herkes iyidir.bayadır uzak kaldım da..
sorun yok şimdilik çok şükür herkesin bebeği iyi sen neden giremedin hayırdır

canım bende bi takım daha aldım 3 oldu yeter bi lila bi kırmızı bide gri aldım bi de gecelik alıcam ama

lavantalı mıknatıslıda yapıılıyomuş onlarda iyi olur aslında. Bende hiç oyuncak almadıma ma oyuncak için daha erken değilmi kız

evet küçük biblolardan alıp tüllerle şeker yada lavanta koyularak magnet olabilir çok çeşit var gerçektennnn......arzuya kalmışşş...benim hastane içinde bir çalışmam var onu bitince eklerimmmm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…