tatlım kadıköyü bilmiorum ama çarşamba günü biz annemle eminönü havuzlu hana gidicez çok methediolar orayı bebkle ilgili herşey varmış bi gezicem bakalım
saol canım hayırlı olsun bebeğinin eşyaları iyi günlerde kullansın inşallah sanada büyüük geçmiş olsungamzecim merhaba hoşgeldin tatlım
selma güle güle kullansın beboşun odasını
bizde dün arabasını araba koltuğunu ve park yatağının siparişini verdik
odasınında siparişini verecektik ama acayip baş ağrısı tuttu beni yolda eve kendimi zor attım bütün gece başım ağrıdı ama şimdi iiyim
teşekkür ederim canımselam kızlar iyi haftalar herkese
şule başınız sağ olsun.
selmacım kızının odası çok güzel iyi günlerde güle güle eskitin.
gökkuşak nerden aldın canım tülleri v.s ,bende çok merak ettim numune yapınca eklersen sevinirim en azından fikir olur.
hayırlısı olsun bakalım.hapimiz içinnnn...cnm sezeryanmı normalmi belli değil henüzbilmiyorumkismile bakalım kısmet hoşbuldukkkopuyorumnanaktan
canım pastalandi bilirsin oradan aldımmmmm..ay hemşom kızzz içerde yemek yapıodum, işleri yetiştirim de çıkim die. koruparkta bi arkadaşla buluşucam yazık kızcazz boşanma arefesinde. hem erken gidip bişiler çarparsa gözüme alışverişte yapmayı düşünüyorum. yaaa bebek şekeri ve kapı çelengini bende kendim yapayım istiyorum hatta yarın annemle onlara bakmaya alışverişe çıkcaktık. nerden aldın sen malzemeleri canımcım yaaa, bi kopya verseneee.şakkıdı
tatlım kadıköyü bilmiorum ama çarşamba günü biz annemle eminönü havuzlu hana gidicez çok methediolar orayı bebkle ilgili herşey varmış bi gezicem bakalım
kalp çubuklu bebek şekeri, #23740458 Gittigidiyor.com
bunun pembesi olacak inşallahhh.....
kalp çubuklu bebek şekeri, #23740458 gittigidiyor.com
bunun pembesi olacak inşallahhh.....
merhaba kızlar.nasılsınz bakalım
oh hoş geldin ya iyiydim konuşan birini görünce daha mutlu oldum:)) sen nasılsın
yazabilirim sezeryana karar verilirse :))
en azından ay ve yıl yazarım:))
beğendiğinize sevindim çok daha güzel şeyler de var benim ikinci mevlüt yapmayacağım için de sadece gelenlere vereceğim yeterli diye düşündümm
ya bir de kızlar ben hç oyuncak almadım daha çıngırak dişlik falannnn bir de o var dahaa.....
sorun yok şimdilik çok şükür herkesin bebeği iyi sen neden giremedin hayırdıriyiym canım bayadır giremedim.bi gireyim selam vereyim dedim..
Mşaallah bebeişler büyümüş artık.bir sıkıntı yoktur inş. Herkes iyidir.bayadır uzak kaldım da..
selma lohusa pijaması aldım bir taneee artık dha rahat kafammm ..çok da cici buldum toz pembee..gecelik alırmıyım bilmiyorum ama ben giymem yaaa....ay yeterrr belirsizlik beni deli ediyorr..azda kaldı yapılacak da çok işim var işlerimi yolunu sokmam lazımm....haziranın işlerini bile nisan 15 e kadar bitirmem lazımmm.....
Allah hepimize kolylık versinn...
lavantalı mıknatıslıda yapıılıyomuş onlarda iyi olur aslında. Bende hiç oyuncak almadıma ma oyuncak için daha erken değilmi kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?