evet küçük biblolardan alıp tüllerle şeker yada lavanta koyularak magnet olabilir çok çeşit var gerçektennnn......arzuya kalmışşş...benim hastane içinde bir çalışmam var onu bitince eklerimmmm....
Banada bu lavantalı mıknatıslılar daha güzel gibi geldi ayy ne bitmez hazırlıkmış ya bebeğinin döşek yorga ve yastık siparişinide verdim 1 haftaya onlarda geliyo geriye pek bişey kalmıyo çok şükür azaldı ya
tatlı bir telaş iştee.....bende çikolata ikram edeceğimiz için şekerli düşünüyorummm..bir kaç eklemem daha olacakkk.
cnmm bakalım artık gezicez. eğer hoşuma giden bişey olursa alırım. ama artık alacak bişede kalmadı ki bütün kıyafetleri alındı anakucağı oto koltuğu arabası herşeyi hazır. öle laf olsun gezelim die gidiyoruzsempatiksalakcinni
bende aldım lohusa gecelik sabahlık takımı pembe 100% organik kumaş çok güzel bide pijama takımı aldım. emzirme sütyeni ve terlik kaldı sadeceopuyorumnanaktan hastane çantası hazır olunca benimde kafam rahat
benimde geceliğim sütyenim terliğim çantam yok:)) bebeğin arabası küçük beşiği filanda yok offf bitmiyo ya ama neyseki çoğu bitti azı kaldı:))güle güle kullannn...........benimde emzirme sütyenim atletim terliğim falan var daha kendime yeni yeni alıyorum bizimde kıyafetler bitti hatta çoğunu giyemeyebilir bile hava ısınırsa gerçi hemende soyamayız herhalde bebişleri arabamız yok bide onu babasının keyfi gelince artıkk....hatta şimdiden emzirme sütyeni kullanmay başlayabilirim yeni öyle alayım eskiler artık olmuyor dakaydirigubbakcemile3
noldu kız niye utandın genealsanaalsanasmilebilmiyorumkismile
benimde geceliğim sütyenim terliğim çantam yok:)) bebeğin arabası küçük beşiği filanda yok offf bitmiyo ya ama neyseki çoğu bitti azı kaldı:))
noldu kız niye utandın genealsanaalsanasmile
benimde annem çok kızıyo ama yok ne derse desin şubat ayı içinde hadi olmadı mart başı hepsini bitirmem laızm:))biter kuşum yavaş yavaş ne yapalım eşim diyoki eksik olsa ne olcak doğduğu günmü kullana cak hepsini.....diyee ....ama iç güdüsel herhalde.kaydirigubbakcemile3
ay bugün kimsenin konuşası yoookkk...noluyor geneeee....
kızlar kar geliyormuş haberi olan varmı az önceye kadar hava günlük güneşlikti şimdi kararmaya başladı. offf bende kendime dair bişey almadım bakalım cumartesi kar altında kalmazsak bakıcaz.
benimde geceliğim sütyenim terliğim çantam yok:)) bebeğin arabası küçük beşiği filanda yok offf bitmiyo ya ama neyseki çoğu bitti azı kaldı:))
noldu kız niye utandın genealsanaalsanasmile
sezen gene geziosun heee ordan orayaaaaazemuszemus
tatlım yaa şuanda 1.500 falandır heralde geçen hafta 1.200 gr dı şimdi 1.500 olmuştur
:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar:
:roflol:
:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:
ne gülüyon kız pis pis alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
gülerim sananeeeeeeeeeee kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?