2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet küçük biblolardan alıp tüllerle şeker yada lavanta koyularak magnet olabilir çok çeşit var gerçektennnn......arzuya kalmışşş...benim hastane içinde bir çalışmam var onu bitince eklerimmmm....

Banada bu lavantalı mıknatıslılar daha güzel gibi geldi ayy ne bitmez hazırlıkmış ya bebeğinin döşek yorga ve yastık siparişinide verdim 1 haftaya onlarda geliyo geriye pek bişey kalmıyo çok şükür azaldı ya

tatlı bir telaş iştee.....bende çikolata ikram edeceğimiz için şekerli düşünüyorummm..bir kaç eklemem daha olacakkk.

güle güle kullannn...........benimde emzirme sütyenim atletim terliğim falan var daha kendime yeni yeni alıyorum bizimde kıyafetler bitti hatta çoğunu giyemeyebilir bile hava ısınırsa gerçi hemende soyamayız herhalde bebişleri arabamız yok bide onu babasının keyfi gelince artıkk....hatta şimdiden emzirme sütyeni kullanmay başlayabilirim yeni öyle alayım eskiler artık olmuyor dakaydirigubbakcemile3

benimde geceliğim sütyenim terliğim çantam yok:)) bebeğin arabası küçük beşiği filanda yok offf bitmiyo ya ama neyseki çoğu bitti azı kaldı:))
bilmiyorumkismile
noldu kız niye utandın genealsanaalsanasmile

benimde geceliğim sütyenim terliğim çantam yok:)) bebeğin arabası küçük beşiği filanda yok offf bitmiyo ya ama neyseki çoğu bitti azı kaldı:))

biter kuşum yavaş yavaş ne yapalım eşim diyoki eksik olsa ne olcak doğduğu günmü kullana cak hepsini.....diyee ....ama iç güdüsel herhalde.kaydirigubbakcemile3

kızlar kar geliyormuş haberi olan varmı az önceye kadar hava günlük güneşlikti şimdi kararmaya başladı. offf bende kendime dair bişey almadım bakalım cumartesi kar altında kalmazsak bakıcaz.

biter kuşum yavaş yavaş ne yapalım eşim diyoki eksik olsa ne olcak doğduğu günmü kullana cak hepsini.....diyee ....ama iç güdüsel herhalde.kaydirigubbakcemile3
benimde annem çok kızıyo ama yok ne derse desin şubat ayı içinde hadi olmadı mart başı hepsini bitirmem laızm:))
ay bugün kimsenin konuşası yoookkk...noluyor geneeee....

sus gelmiş vallahi:gitme:

:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:
:jeyyar:

:roflol:

:roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…