alsana o zamanalsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
ben anladım niye pis pis güldüğünü beni bile dudağımdan öptüğüne göredelikafaduldenkaydirigubbakcemile3
ŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz
ben biraz yatayım bayyyyyyyyyyyyy
tatlım yaa şuanda 1.500 falandır heralde geçen hafta 1.200 gr dı şimdi 1.500 olmuştur
hemen değilde göz açıp kapayıncxada kadar geçicek zaten ne kaldıkiooyyyy maaaşllahhhhhsen böyle kiloyu söyleyince doğumu 23 nisan falan deyince beni bir telaş sarıyor bende hemen doğum yapacakmışım gibi geliyor.....kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun bende dün çok hapşırdım ama neyseki şimdilik bişey yokay buradada hava kapandı kar yağmasın artık yaaaaa........zaten okadar hastayım ki sürekli hapşırıyorum iyileşmek istiyorum......
kızlar sezeryandan sonra mutlaka korse takın diyorlar bir de korse alın normal bedeninize göre acıyıda azaltıyormuş çabuk toparlanıyormuş karın çoğu hastane kendi takıoyrmuş ama belli olmaz ben almıştım bir tane....
hemen değilde göz açıp kapayıncxada kadar geçicek zaten ne kaldıki
geçmiş olsun bende dün çok hapşırdım ama neyseki şimdilik bişey yok
ya hemen taktırmıyolar diye biliyorum ben
taktırıyorlarmış yaa birine 8 ssat sonra takmışlarrr.....biz öyle düşünüyoruz ama takılıyormuş .........
sen kesin kararını verdin galiba sezeryan konusunda
hoşgeldinnherkese selamlar...nasılsınız...annişler...
yok daha vermedim aslındaaa..normal olursada epidural olur zaten de bilmiyorum ki onu bir bilsem rahatlıcam aslındaaa.......
hoşgeldin fıstık
yani ben doğumdan sonra hiç eksiğim olmasın isityorum diyorsan 1-2 tane daha alabilirsin ama iki battaniyenin de birini yıkar birini kullanırsın sürekli kullanılıyor olduğunu düşünsek bile açıkta kalmazsın yani, belik hoşuna giderse evde var diye almamazlık etme ama polara gerek yok daha zaten önümüz yaz şutarafagitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?