2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tatlım yaa şuanda 1.500 falandır heralde geçen hafta 1.200 gr dı şimdi 1.500 olmuştur

ooyyyy maaaşllahhhhhsen böyle kiloyu söyleyince doğumu 23 nisan falan deyince beni bir telaş sarıyor bende hemen doğum yapacakmışım gibi geliyor.....kaydirigubbakcemile3

ay buradada hava kapandı kar yağmasın artık yaaaaa........zaten okadar hastayım ki sürekli hapşırıyorum iyileşmek istiyorum......

kızlar sezeryandan sonra mutlaka korse takın diyorlar bir de korse alın normal bedeninize göre acıyıda azaltıyormuş çabuk toparlanıyormuş karın çoğu hastane kendi takıoyrmuş ama belli olmaz ben almıştım bir tane....

ooyyyy maaaşllahhhhhsen böyle kiloyu söyleyince doğumu 23 nisan falan deyince beni bir telaş sarıyor bende hemen doğum yapacakmışım gibi geliyor.....kaydirigubbakcemile3
hemen değilde göz açıp kapayıncxada kadar geçicek zaten ne kaldıki
ay buradada hava kapandı kar yağmasın artık yaaaaa........zaten okadar hastayım ki sürekli hapşırıyorum iyileşmek istiyorum......
geçmiş olsun bende dün çok hapşırdım ama neyseki şimdilik bişey yok

ya hemen taktırmıyolar diye biliyorum ben

hemen değilde göz açıp kapayıncxada kadar geçicek zaten ne kaldıki

geçmiş olsun bende dün çok hapşırdım ama neyseki şimdilik bişey yok

ya hemen taktırmıyolar diye biliyorum ben

taktırıyorlarmış yaa birine 8 ssat sonra takmışlarrr.....biz öyle düşünüyoruz ama takılıyormuş .........

Merhaba kızlar bugün çok yoğundum bi selam verip çıkıcam.Herkes iyidir umarım.öptüm opuyorumnanaktan

bence kızlar hiçbir şeyi çok çok almayın zaten yaz olucak birer tane badi giydiricez o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…