2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar iyi akşamlar,şekeri yüksek çıkan arkadaşlar,nasıl besleniyorsunuz bakayım,menüden tüm şekerli şeyleri çıkarınca otomatikman enerjim düştü benim,halsiz kaldım desem yeridir,meyveyle idare ediyorum ama olmuyor ya üfff.nereden çıktı bu şeker.
ip uçları verin kızlar.birde birşey soracağım ben ogt testi yapılırken hiç bana dinlen demedi doktor,ben alışveriş merkezine gittim,bebek için alışveriş yaptım,zamanı gelince kan verdim.bu nedenle sonuç bu şekilde çıkmış olmaz dimi kızlar.bilmiyorumkismile

selam kizlar kendimi mayis annesi olarak hazirlamistim kismet olmadi
rabbim beni ekim annesi yapti
bende 28 haftalara gelcekmiyim ya:)

Merhaba kızlar,

Nasılsınız bakalım? bu haftasonu odalara baktım, iyice kafam karıştı.... O kadar çok ayrıntı var ki düşünülmesi gereken...

kimsecikler konuşmuyor (( Gamze sen geri mi geldin? Bu kadar tesadüf olamaz di mi? gamze ve Duru' nın annesi ?

selam kizlar kendimi mayis annesi olarak hazirlamistim kismet olmadi
rabbim beni ekim annesi yapti
bende 28 haftalara gelcekmiyim ya:)
hayırlısıyla tabi gelirsin canım niye gelemeyesin bi bakıcan ki geçmiş zaman şuan kaç haftalıksın hayırlı olsun

canım sen nasıl yaptırdın bilmiyorum ama 3 gün öncesinden diyet yapman gerekiyo ayrıca bir gece öncesinden 9 dan sonra hiçbir şey yememen gerekiyor ve şeker yüklemesi yapıldıktan sonra da birşey yemiyosun bazı hastanelerde bu dediklerim yaptırılmıyo bu yüzden yüksek çıkabiliyor

Iyı aksamlar hamişler ben de bugun sonunda tetanoz aşımı oldum.Korktugum kadar olmadı arkadaslar hemsıre bıkac gun kolun agrıyabılır dedı ama hıcbır agrım yok cok sukur su anda.Demek kı kısıden kısıye değısıyo

cnm benim şekerim normal ama genede bişey dikkatimi çekti. şeker yüklemeden sonra dolaşmaman ve oturup beklemen gerekiyor. kaç çıktı acaba değerin?

canım 60 dk 185,00 120 dk.137,00 çıktı.doktor sınırdasın demişti. açlık şekeri ile 180 dk normal çıktı.ayrıca şeker yüklemeden sonra otur dinlen demedi.ben gezdim 4 saat. şimdi tatlılar yasak hamur işleri tadımlık ,pilav ,makarna, ekmek gibi. işte benim gibi dikkat etmesi gereken arkadaşlar nasıl besleniyor merak ettim.

canım bana kimse diyet falan demedi akşam 11'den sonra su ve yemek yasak denildi,taki bütün testler bitinceye kadar yemek ve su içmedim.

gokkuşak canım sezeryandan sonra korseden falan bahsetmişsin ama ben 2 sezeryan yaşamaış biri olarak o ağrıların üzerine takabileceğini hiç zannetmiyorum..
gözünü korkutmayayım..çok zor değil ama korse takılabileceğini düşünemiyorum..

ayrıca bugün renkli dopplere girdim..bebeğe giden kan akışına bakılıyormuş..göbek kordonuna falan..bebeğin gelişiminde bi sorun yok ama göbek bağı 2 tane olmalıymış benim bebeğiminki tekmiş..tam anlayamasam da böyle bişey işte...sorun değil dedi doktorum..

bende böyle duymuştum çok ağrıyomuş zaten doktorlarda bi süre taktırmıyomuş ama ne kadar doğru bilmiyorum ben snein gibi yaşamadım sadece duydum

sorun olmadığına sevindim canım gözün aydın da şu 1 göbek bağı meselesini bende anlamadım nedirki acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…