kızlar dün bebeğimin bebek şekerlerini yaptım,çok şirin oldular,fotograflarını nasıl ekliyebilirim
günaydın kızlarr nidah nerdesin sen dünde yoktun kötü bişey yoktur inşallah. evet tatlım aldım odayı 2 hafta sonra gelicek resim koymuştum önceki sayfalarda vardı. geldiğinde çeker koyarım gene 1200 e mal oldu evet çok ucuza kapattım aklinialirimsmile
dün akşam annemle tartıştım kızlar mafoldumben telefonda güzel güzel konuşurken bebeğe yorgan yastık yaptırdığımı söyledim buda başladı bana bağırmaya " çok erken ne acele ediyosun zaten odayı aldın diye babanda çok kızdı" falan filan. çok sinirlendim bende dedimki ya anne hamile kaldığımdan beri erken erken diyosunuz tamam o zaman ben hiçbişey almiyim doğuma kadar bekliyim ama ondan sonra siz alıcaksınız kabul mü? dedim hiç kimse yardımcı olmuyo tek başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum hepiniz biyandan erken erken diyosunuz 1 ay sonra iştende çıkıcam ben eksik kalanları tamamlıycaksan tamam almiyim ama aksi olucaksa artık bana karışmayın dedim. o daçok sinirlendi ama bende sinirlendim sonra küstük
bakim tekrar bi geçmişe merak ettimm ohh ne güzel sağlıkla kullansın yavrucugun canım. baya bi rahatlamışsındır bi çok şeyi halletin. darısı başımızaboshayallersmile
dün şeker yüklemesi yaptırdım. önceki hafta da annemlerde takıldım baya en sonunda evimde oturmaya geri döndümkaydirigubbakcemile3
bi süre idare eder bana bu gezmelersempatiksalakcinni
bu arada idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı doktoruma gitcem yarın hatta belki bugünmafoldumben inş bişi olmazbilmiyorumkismile
annemin 7.torunu olmasına rağmen çok aceleci davranıyor herşey hemen halledelim diyor,yani benim sorunum tam tersi yönde.ama benimde ablam dün bebek şekerlerini yaptım diye konuştu bayağa,erkenmiş felan fistan,insan hevesleniyor ama değilmi?ben sürekli bebeğimin eşyalarına bakıyorum daha çok heycanlanıyorumdün akşam annemle tartıştım kızlar mafoldumben telefonda güzel güzel konuşurken bebeğe yorgan yastık yaptırdığımı söyledim buda başladı bana bağırmaya " çok erken ne acele ediyosun zaten odayı aldın diye babanda çok kızdı" falan filan. çok sinirlendim bende dedimki ya anne hamile kaldığımdan beri erken erken diyosunuz tamam o zaman ben hiçbişey almiyim doğuma kadar bekliyim ama ondan sonra siz alıcaksınız kabul mü? dedim hiç kimse yardımcı olmuyo tek başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum hepiniz biyandan erken erken diyosunuz 1 ay sonra iştende çıkıcam ben eksik kalanları tamamlıycaksan tamam almiyim ama aksi olucaksa artık bana karışmayın dedim. o daçok sinirlendi ama bende sinirlendim sonra küstük
aynennn yaa anneler hep böle miiisempatiksalakcinniben daha 4-5 parça kıyafetten başka bişey almadımm alamıyorum ablam annem bi yandan erken diyo herkes. heves meves bırrakmıyolarkaydirigubbakcemile.. iyi yaptın bence canım son haftalar iyice ağırlaşcaz bu kadar rahat yapamayız. inş sağlıkla kullansın bebişin eşyalarını.
oh hava güzelken gezdin kar geliyo eve döndün ne güzel valla:)) canım odanın tam resmi yokda beşiği ve dolabı çektim ama benimki beyaz üstüne lila olucak ama model olarak aynısı.hakkaten öyle bi rahatladım ki hafifledim resmen ya darısı almayanların başına. ben şeker yüklemesi hala yaptırmadım ya geçen hafta kavaltı yapıp gitmiştim diye yapmadılar delikafadulden bu c tesi gidicem bakalım. tamam git bize de haber ver önemli bişey değildir üzme kendini canım
canı m benim annemler görümcelerim de öyleler alma diyolar erken diyolar batıl inançtan dolayı bazılarına gelmiyomuş o yüzden kızma bence tamam deyip geçseydindün akşam annemle tartıştım kızlar mafoldumben telefonda güzel güzel konuşurken bebeğe yorgan yastık yaptırdığımı söyledim buda başladı bana bağırmaya " çok erken ne acele ediyosun zaten odayı aldın diye babanda çok kızdı" falan filan. çok sinirlendim bende dedimki ya anne hamile kaldığımdan beri erken erken diyosunuz tamam o zaman ben hiçbişey almiyim doğuma kadar bekliyim ama ondan sonra siz alıcaksınız kabul mü? dedim hiç kimse yardımcı olmuyo tek başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum hepiniz biyandan erken erken diyosunuz 1 ay sonra iştende çıkıcam ben eksik kalanları tamamlıycaksan tamam almiyim ama aksi olucaksa artık bana karışmayın dedim. o daçok sinirlendi ama bende sinirlendim sonra küstük
bakim tekrar bi geçmişe merak ettimm ohh ne güzel sağlıkla kullansın yavrucugun canım. baya bi rahatlamışsındır bi çok şeyi halletin. darısı başımızaboshayallersmile
dün şeker yüklemesi yaptırdım. önceki hafta da annemlerde takıldım baya en sonunda evimde oturmaya geri döndümkaydirigubbakcemile3
bi süre idare eder bana bu gezmelersempatiksalakcinni
bu arada idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı doktoruma gitcem yarın hatta belki bugünmafoldumben inş bişi olmazbilmiyorumkismile
ya canım ben yaş tahtaya basma bunu hepside iyi bilir. son haftalara bırakalım tamamda son haftanın ne zaman olduğunu hangimiz biliyoruzki sanki bütün bebekler gününde doğuyo annem bana hamileyken doktor 25 gün var doğuma demiş o gün doğmuşum delikafadulden ha bide deseki şunları alma ben alırım filan hadi tamam dicem ama kimsenin eli cebine gitmedi daha sadece erken erken diyolar ya ona kızıyorum
annemin 7.torunu olmasına rağmen çok aceleci davranıyor herşey hemen halledelim diyor,yani benim sorunum tam tersi yönde.ama benimde ablam dün bebek şekerlerini yaptım diye konuştu bayağa,erkenmiş felan fistan,insan hevesleniyor ama değilmi?ben sürekli bebeğimin eşyalarına bakıyorum daha çok heycanlanıyorum
ama onlarıda anlamak lazım,en kötüsünü düşünüp o durumlarda üzüntümüzün azalması için çabaları,neticede bizde onların evlatlarıyız.allah göstermesin bebişlere bişey olursa eşyalara baktıkça acımız artacaktır
ya ben böyle düşünmelerine çok kızıyorum ama kimse destek olmuyo hep köstek ben 27 haftalık oldum hiçbiri demediki bunu alma biz alırız ne benim ailem ne eşimin ailesi normalde bizde bebek beşiği yatağı kız anasına aittir ama nerdeeee bide neden hep kötü düşünyolar anlamıyorum hani sanki çocuk doğduktan sonra alsak daha farklı olucak e doğduktan sonra garanti belgesimi veiyolar bu bebek 50 yıl 70 yıl yaşar diye kimin ne kadar yaşıycanı allah bilir. ben bebeğimin eksiği kalsın istemiyorumannemin 7.torunu olmasına rağmen çok aceleci davranıyor herşey hemen halledelim diyor,yani benim sorunum tam tersi yönde.ama benimde ablam dün bebek şekerlerini yaptım diye konuştu bayağa,erkenmiş felan fistan,insan hevesleniyor ama değilmi?ben sürekli bebeğimin eşyalarına bakıyorum daha çok heycanlanıyorum
ama onlarıda anlamak lazım,en kötüsünü düşünüp o durumlarda üzüntümüzün azalması için çabaları,neticede bizde onların evlatlarıyız.allah göstermesin bebişlere bişey olursa eşyalara baktıkça acımız artacaktır
ay hiçde çekemem hele sabah aç kalmaya hiç dayanamam yaa
ben de akşam saat 10dan sonra bişi yemedim sabah 9 da kan aldılar. bi de herkes 50lik yaptırmış benim doktor 75lik istedi 2 tüp kan bunun için ,bi de açlık kan şekeri için 1 tüp aldılar. delik deşik oldumkaydirigubbakcemile3
saat başı alıyolar bi de oturup bekliyosun yanına kitap dergi falan al canımkaydirigubbakcemile3
canı m benim annemler görümcelerim de öyleler alma diyolar erken diyolar batıl inançtan dolayı bazılarına gelmiyomuş o yüzden kızma bence tamam deyip geçseydin
canımm ben de şeker yüklemesi yapıyorum şimdi gittim 4 bardak şekerli suyu içtim eşimin işine yakın hastane şuan ordayım yarım saat sonra tekrar kan vereceğim
günaydınnnnnnnnnnnn gamze senmişsin galbaaaaaa dimi geçmişe bakınırken gördüm ay tatlım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme:lepi:günaydınnnnnnnnn
canı m benim annemler görümcelerim de öyleler alma diyolar erken diyolar batıl inançtan dolayı bazılarına gelmiyomuş o yüzden kızma bence tamam deyip geçseydin
canımm ben de şeker yüklemesi yapıyorum şimdi gittim 4 bardak şekerli suyu içtim eşimin işine yakın hastane şuan ordayım yarım saat sonra tekrar kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?