2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar dün bebeğimin bebek şekerlerini yaptım,çok şirin oldular,fotograflarını nasıl ekliyebilirim

selmaa odayı almışsın hayırlı olsun geçmişe bakındım resim falan bulamadım daha yapım aşamasında mı yoksa aldınmı? 1200 flndı dimi. çok uyguna gelmiş ya hayırlı olsun tatlımopuyorumnanaktan

günaydın kızlarr nidah nerdesin sen dünde yoktun kötü bişey yoktur inşallah. evet tatlım aldım odayı 2 hafta sonra gelicek resim koymuştum önceki sayfalarda vardı. geldiğinde çeker koyarım gene 1200 e mal oldu evet çok ucuza kapattım aklinialirimsmile

dün akşam annemle tartıştım kızlar mafoldumben telefonda güzel güzel konuşurken bebeğe yorgan yastık yaptırdığımı söyledim buda başladı bana bağırmaya " çok erken ne acele ediyosun zaten odayı aldın diye babanda çok kızdı" falan filan. çok sinirlendim bende dedimki ya anne hamile kaldığımdan beri erken erken diyosunuz tamam o zaman ben hiçbişey almiyim doğuma kadar bekliyim ama ondan sonra siz alıcaksınız kabul mü? dedim hiç kimse yardımcı olmuyo tek başıma bişeyler yapmaya çalışıyorum hepiniz biyandan erken erken diyosunuz 1 ay sonra iştende çıkıcam ben eksik kalanları tamamlıycaksan tamam almiyim ama aksi olucaksa artık bana karışmayın dedim. o daçok sinirlendi ama bende sinirlendim sonra küstük

bakim tekrar bi geçmişe merak ettimm ohh ne güzel sağlıkla kullansın yavrucugun canım. baya bi rahatlamışsındır bi çok şeyi halletin. darısı başımızaboshayallersmile

dün şeker yüklemesi yaptırdım. önceki hafta da annemlerde takıldım baya en sonunda evimde oturmaya geri döndümkaydirigubbakcemile3
bi süre idare eder bana bu gezmelersempatiksalakcinni

bu arada idrar tahlilinde enfeksiyon çıktı doktoruma gitcem yarın hatta belki bugünmafoldumben inş bişi olmazbilmiyorumkismile

aynennn yaa anneler hep böle miiisempatiksalakcinniben daha 4-5 parça kıyafetten başka bişey almadımm alamıyorum ablam annem bi yandan erken diyo herkes. heves meves bırrakmıyolarkaydirigubbakcemile.. iyi yaptın bence canım son haftalar iyice ağırlaşcaz bu kadar rahat yapamayız. inş sağlıkla kullansın bebişin eşyalarını.

oh hava güzelken gezdin kar geliyo eve döndün ne güzel valla:)) canım odanın tam resmi yokda beşiği ve dolabı çektim ama benimki beyaz üstüne lila olucak ama model olarak aynısı.hakkaten öyle bi rahatladım ki hafifledim resmen ya darısı almayanların başına. ben şeker yüklemesi hala yaptırmadım ya geçen hafta kavaltı yapıp gitmiştim diye yapmadılar delikafadulden bu c tesi gidicem bakalım. tamam git bize de haber ver önemli bişey değildir üzme kendini canım

annemin 7.torunu olmasına rağmen çok aceleci davranıyor herşey hemen halledelim diyor,yani benim sorunum tam tersi yönde.ama benimde ablam dün bebek şekerlerini yaptım diye konuştu bayağa,erkenmiş felan fistan,insan hevesleniyor ama değilmi?ben sürekli bebeğimin eşyalarına bakıyorum daha çok heycanlanıyorum
ama onlarıda anlamak lazım,en kötüsünü düşünüp o durumlarda üzüntümüzün azalması için çabaları,neticede bizde onların evlatlarıyız.allah göstermesin bebişlere bişey olursa eşyalara baktıkça acımız artacaktır

ya canım ben yaş tahtaya basma bunu hepside iyi bilir. son haftalara bırakalım tamamda son haftanın ne zaman olduğunu hangimiz biliyoruzki sanki bütün bebekler gününde doğuyo annem bana hamileyken doktor 25 gün var doğuma demiş o gün doğmuşum delikafadulden ha bide deseki şunları alma ben alırım filan hadi tamam dicem ama kimsenin eli cebine gitmedi daha sadece erken erken diyolar ya ona kızıyorum

ben de akşam saat 10dan sonra bişi yemedim sabah 9 da kan aldılar. bi de herkes 50lik yaptırmış benim doktor 75lik istedi 2 tüp kan bunun için ,bi de açlık kan şekeri için 1 tüp aldılar. delik deşik oldumkaydirigubbakcemile3
saat başı alıyolar bi de oturup bekliyosun yanına kitap dergi falan al canımkaydirigubbakcemile3

canı m benim annemler görümcelerim de öyleler alma diyolar erken diyolar batıl inançtan dolayı bazılarına gelmiyomuş o yüzden kızma bence tamam deyip geçseydin

canımm ben de şeker yüklemesi yapıyorum şimdi gittim 4 bardak şekerli suyu içtim eşimin işine yakın hastane şuan ordayım yarım saat sonra tekrar kan vereceğim

ay çok benzer şeyleri yaşıyoruz aynen erken diyolar kimsenin bi çöp bişi yaptığı yok son aylarda patlama falan olur diye umud ediyorum. belki biri çıkıp odayı biz alıyoruz diyebilir kazarakaydirigubbakcemile3
şaka maka dediğin gibi ya mart anneleri bile doğurmaya başladı bişi mişi olursa Allah korusun sağlıkla gelsinler de
herşeyinin erkenden hazır olmasında fayda var. bende şubat sonuna kadar inş bitiririm.

evet yaaaaa 4-5 parça kıyafeti var bakıp bakıp seviyorum heralde odası olsa orda yatarımkaydirigubbakcemile3
inş bişi olmaz sağlıkla gelsinler yavrularımız

ya ben böyle düşünmelerine çok kızıyorum ama kimse destek olmuyo hep köstek ben 27 haftalık oldum hiçbiri demediki bunu alma biz alırız ne benim ailem ne eşimin ailesi normalde bizde bebek beşiği yatağı kız anasına aittir ama nerdeeee bide neden hep kötü düşünyolar anlamıyorum hani sanki çocuk doğduktan sonra alsak daha farklı olucak e doğduktan sonra garanti belgesimi veiyolar bu bebek 50 yıl 70 yıl yaşar diye kimin ne kadar yaşıycanı allah bilir. ben bebeğimin eksiği kalsın istemiyorum
ay hiçde çekemem hele sabah aç kalmaya hiç dayanamam yaa(

valal hiç he diyip geçemem bu konuda kimse karışmasın bana destek olmuyolar köstek olmalarına da izin vermem yani kim olursa olsun

günaydınnnnnnnnn
günaydınnnnnnnnnnnn gamze senmişsin galbaaaaaa dimi geçmişe bakınırken gördüm ay tatlım hoşgeldin çok sevindim seni gördüğüme:lepi:
duru bebek nasıll kocamandır o şimdi bizimkilerin ablası olcak galbasırnaşık şey

hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım inş.

sizden idrar la hemoglo bilmemne tahlili de istediimi doktorlarınız?

01Adana 17 Çanakkale 33 ıçel 49 Muş 65 Van
02Adıyaman 18 Çankırı 34 ıstanbul 50 Nevşehir 66 Yozgat
03Afyon 19 Çorum 35 ızmir 51 Niğde 67 Zonguldak
04Ağrı 20 Denizli 36 Kars 52 Ordu 68 Aksaray
05Amasya 21 Diyarbakır 37 Kastamonu 53 Rize 69 Bayburt
06Ankara 22 Edirne 38 Kayseri 54 Sakarya 70 Karaman
07Antalya 23 Elazığ 39 Kırklareli 55 Samsun 71 Kırıkkale
08Artvin 24 Erzincan 40 Kırşehir 56 Siirt 72 Batman
09Aydın 25 Erzurum 41 Kocaeli 57 Sinop 73 Şırnak
10 Balıkesir 26 Eskişehir 42 Konya 58 Sivas 74 Bartın
11 Bilecik 27 Gaziantep 43 Kütahya 59 Tekirdağ 75 Ardahan
12 Bingöl 28 Giresun 44 Malatya 60 Tokat 76 Iğdır
13 Bitlis 29 Gümüşhane 45 Manisa 61 Trabzon 77 Yalova
14 Bolu 30 Hakkari 46 Kahramanmaraş 62 Tunceli 78 Karabük
15 Burdur 31 Hatay 47 Mardin 63 Şanlıurfa 79 Kilis
16 Bursa 32 Isparta 48 Muğla 64 Uşak 80 Osmaniye
81 Düzce

hemeogram mı adı öyleydi idrarı geçen hafta yaptım enfeksiyon çıktı yine bakalım ne verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…