2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bende bu ay sonuna kadar bitirmeyi düşünüyorum sonrada izne çıkarım zaten ondan sonrada kıyafetlerini yıkar ütüler dizerim aklıma gelen eksik bişey olursa onları alırım kimseden hayır yok valla. son ayda patlama falan olur diye de hiç düşünmüyorum aksine onlara kalırsa açıkta kalırım yani kafamçokkarıştı

benim de annem 3-4 ay hiç bir şey almamam için sürekli uyardı ama cinsiyeti belli olduktan sonra vazgeçti söylenmekten, bebeğe çok güzel yatak örtüsü takımları vs. dikiyor, ama kıyafet konusunda anlaşamıyoruz, aldıkların yeter diyor ama ben her beğendiğimi almak istiyorum, gözüm doymuyor :)

ayyy selma çok güldürdün beni,haklısın canım bebek garanti belgesiyle doğmuyor,ben doğum çantamı bile hazırlamaya başladım,ama benim annemde aksine inanılmaz aceleci,bebeğimin daha gardolabı alınmadı,kıyafetleri yıkayıp ütüleyip kaldıralım diyor,bende diyorum ortada mahvolcak,valizlere koyamam,olsun bir daha yıkarız diyor:)

hemeogram mı adı öyleydi idrarı geçen hafta yaptım enfeksiyon çıktı yine bakalım ne verecek

bende de çıktı o yüzden erken gidicem doktora haftayaydı randevu da öne aldık. doktor erken gel dedi enfeksiyondan sebepbilmiyorumkismile
gerçi sık görünen bişimiş hamilelerde ama.. bol su içmemiz lazımkaydirigubbakcemile

bende alıyorum hatta cinsiyet öğrenmeden başladım almaya ya napim öyle ha diyince alıp bitirilcek şeyler değilki. bide ben fazla hassasım bi eksiği kalmasın istiyorum nasıl olsa alınıcak ha buün ha yarın ne farkeder ki. ne kadar erken biterse ben okadar rahatlarım yani ama anlayan kimm.

senin de şekerden sonra başın döndümü

ya tatlım öyle değilmi ama bakıyorumda ne kadar cahilce düşünüyolar. dün bi arkadaşlar konuştum 14 haftalık hamile oda. başladım bişeyler almaya dedim yoo 7. 8. ayda başlıycaz dedi. bende dedimki bebeğin 9 ayda doğucağını nerden biliyosun hadi 7. ayda doğdu o zaman napıcaksınn? aa doğru söylüyosun hiç böyle düşünmemiştim benim ablamda 8 aya kadar çalıştı 1 gün sonra doğurdu dedi kafamçokkarıştıolaya bak insan yaşadıklarından hiçmi ders almaz ya. keşke benim annemde biraz bana destek olsa hadi kaynanadan geçtim.

benim nazar değmesinde iyi gidiyor bu anlamda herşey,kaynanamda ne nişanda ne düğünde bana daha bir çöp bile almadı,ne takı ne giysi,ama oğluma perdesinden,nevresim takımına,zıbınından çorabına herşeyini almış,annem de zaten eksik bırakmadı,ama bence sende canını sıkma kesinlikle en azından annenler alıcaklardır,emin olabilirsin,benim kaynana bile yaptığına göre

ben de senin gibi düşünüyorum, son zamanlarda zaten mecalimiz olmaz koşuşturmaya, alışverişe. bir de tabi Allah korusun erken doğum riski herkeste var. işyerinden bir arkadaşım rutin kontrole gittiğinde apar topar doğuma alınmış, Allahtan kızın çantası falan önceden hazırmış. her ihtimali düşünmek lazım bence de...

yok be canım alsalardı alırlardı dedimya bizde beşik yakat kız anasına aittir ve benim annemimde kaynanamında ilk torunu kafamçokkarıştı yorgancıya sipariş verdim dün annemede telefonda söyledim hiç demediki tamam kızım sen istediğin gibi yaptır parasını biz veririz filan nerdeee. kaynanamı hele hiç sorma geçen evdeki eski perdesini getirmiş böyle barbili filan. çok kızdım eşimde çok kızdı al şu perdeni götür geri anne beni çıldırtma dedi gerizekalı kadına bak sanki benim kızım onun eski perdesine kaldı delikafadulden

benim en yakın arkadaşım yaşadı bunu 37. hafta kadar çalıştı o gün iş çıkışı hastaneye gitti bigün sonra doğuma aldılar ani tansiyon yükselmesi yüzünden. ve çevremde okadar çok buna benzer örnek vardı. suyu erken gelenlermi dersin bebeği erken inenlermi bi sürü kişi böle doğurdu.

kalmadı tabiyki,sen doğumdan sonra çalışcakmısın,yani durum böyleyse bebeğine kim bakıcak

Günaydın kızlarr....Selma gerilmişin sabah sabah....opuyorumnanaktan
Salla kaynanaları yaaa, sıkma bebişiniiiibayanssulusmile

üzme anneni, kötü niyetli olmadığını biliyorsun, boşver aldıklarını söyleme, konusu geçince vakti geldiğinde söylersin, olur biter
insan ister istemez bekliyor birşeyler ama böyle zamanlarda kendi kendinin karşısına geç ve onlara güvenip de mi çocuk yaptın
yaptıysan bakmak da sana düşer de, seniniki sorumluluk onlar yaparsa incelik olacak çünkü, beklemezsen olanlar seni daha mutlu eder, takma kafana bebekler her türlü büyüyüor, önemli olan sevgi, sevdikten sonra hiçbirşeyin eksikliğini hissetmezler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…