99muş gerçektenn ay bende çift hanelere düşmüşüm sonundaakaydirigubbakcemile3sositososito99alsanaalsanasmile
oy maşaallah canım sağlıkla büüyüsünn:lepi:cnmmmm evet benimmmmm sağol bende zledim çokkk duru bebik çok iyi maşalahh kocaman abla oldukaydirigubbakcemile5
hala bilmiyorum ya teyzem ben bakarım demiş hem evide bize yakın sayılır. eşimlede konuştum veririz parasını en azından içimiz rahat eder gözüm arkada kalmaz dedim oda tamam dedi. bakalım teyzemde caymazsa şimdilik teyzem bakıcak gibi görünüyokalmadı tabiyki,sen doğumdan sonra çalışcakmısın,yani durum böyleyse bebeğine kim bakıcak
Günaydın kızlarr....Selma gerilmişin sabah sabah....opuyorumnanaktan
Salla kaynanaları yaaa, sıkma bebişiniiiibayanssulusmile
Günaydın kızlarr....Selma gerilmişin sabah sabah....opuyorumnanaktan
Salla kaynanaları yaaa, sıkma bebişiniiiibayanssulusmile
yok be tatlım tabiki öyle benim kimseden bi beklentim yok zaten öyle olsa onlara söylerdim siz alın siz yapın diye. ben kendime de çocuğumada yeterim. işte planlarımı da böyle yaptım ben kendimi böyle hazırladım doğum yaklaşmadan hazırlıklarımı bitiricem zaten tek başıma yapıyorum e müdahele edilince de kızıyorum haklı olarak.üzme anneni, kötü niyetli olmadığını biliyorsun, boşver aldıklarını söyleme, konusu geçince vakti geldiğinde söylersin, olur biter
insan ister istemez bekliyor birşeyler ama böyle zamanlarda kendi kendinin karşısına geç ve onlara güvenip de mi çocuk yaptın
yaptıysan bakmak da sana düşer de, seniniki sorumluluk onlar yaparsa incelik olacak çünkü, beklemezsen olanlar seni daha mutlu eder, takma kafana bebekler her türlü büyüyüor, önemli olan sevgi, sevdikten sonra hiçbirşeyin eksikliğini hissetmezler
günaydın kızlar
selma boşver sen sıkma canını bencede herşeyin hazır olması daha iyi.
ben bu c.tesi doktora gidicem ama bilmiyorum şeker testi yapılcakmı size doktor şu hafta geldiğinde yapıcaz dedimi? aç yada tok olmak çok fark ediyormu ki?
günaydın kızlar
ben bu c.tesi doktora gidicem ama bilmiyorum şeker testi yapılcakmı size doktor şu hafta geldiğinde yapıcaz dedimi? aç yada tok olmak çok fark ediyormu ki?
kızlar yoğurt tüketiminiz nasıl ne marka alıyosunuz ben artık kendim yapmaya başlıcam yoğurdu hem de öğrenmiş olurum dedim. köyden süt istedim bakalım yoğurt yapmaya çalışcam. artık evimin hatunu oldum yapiim dimikaydirigubbakcemile3
kızlar benim arkadaşım bir dolum ürünleri yapan fabrikada mühendis,ve bir çok sayılı firmayla çalışıyorlar ve hepsinin üretim sahalarını geziyorlar,hijyenik koşullara en uygunu danone ve pınarmış,diğer markalar isim vermiycem ama çok kötü durumdaymış,ben danonenin tadını sevmediğimden pınar alıyorum aklınızda bulunsun diye söylüyorumkızlar yoğurt tüketiminiz nasıl ne marka alıyosunuz ben artık kendim yapmaya başlıcam yoğurdu hem de öğrenmiş olurum dedim. köyden süt istedim bakalım yoğurt yapmaya çalışcam. artık evimin hatunu oldum yapiim dimikaydirigubbakcemile3
iyi iyi görkemcimmm opuyorumnanaktan
ilkgün günaydın şekerimmkaydirigubbakcemile5
hadi su için kızlarrrrrrrr bende içiimmkaydirigubbakcemile3
yap tabi bütün gün evde boş boş oturuyon işin nealsanaalsanasmile en danone alıorum canım tadı çok hoşuma gidiyo
kızlar benim arkadaşım bir dolum ürünleri yapan fabrikada mühendis,ve bir çok sayılı firmayla çalışıyorlar ve hepsinin üretim sahalarını geziyorlar,hijyenik koşullara en uygunu danone ve pınarmış,diğer markalar isim vermiycem ama çok kötü durumdaymış,ben danonenin tadını sevmediğimden pınar alıyorum aklınızda bulunsun diye söylüyorum
günaydın canımm olur olurrr sabah haberleri veririsinnGamze hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5
Günaydın kızlar.Bu akşam dr gidicez.Akşam olur mu acaba :sm_cool:
Günaydın tatlım...
Yoğurt ben dan.... ile yor.... alıyorum...Diğerlerinin tatları acayip metal gibi geliyor bana
selmaa vurmaa yüzümee ay ne zormuş evde oturmakkaydirigubbakcemile3
havalar da bozuyo yine kendime meşgaleler buluyom böle napimbilmiyorumkismile
ben karar verdim nasipse 2.çocuğu da hemen doğurup beraber büyütcem 2sini de kreşe verip çalışmaya başlıcam diyorum 3-4 sene falan var önümde ama plan yaptım kendimcekaydirigubbakcemile3 Allah ın takdiri tabii ama bakalım CADIARZU
hmm ben size yaptığım yoğurdu pazarlıyım baridelikafadulden
şaka maka bebişlere yoğurt yapcaz siz de ööreninnsempatiksalakcinni
günaydınlar kızlarrrrr
şeker yükleme testim 135 çıktı içim çok rahatladı darısı girmeyenlerin başına
çok dert edinmemek lazım hiçbirşey için sonra sizin bebişinize olan oluyor
Selma sende kafanı takma lütfen benim korkudan tansiyonum yerlerdeydi 7,0-4,6
kaynana kayınpeder artık dahada dış kapının dış mandalııııııııııııı sonuçta tam bi aile oluyoruz artık
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?