2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kalmadı tabiyki,sen doğumdan sonra çalışcakmısın,yani durum böyleyse bebeğine kim bakıcak
hala bilmiyorum ya teyzem ben bakarım demiş hem evide bize yakın sayılır. eşimlede konuştum veririz parasını en azından içimiz rahat eder gözüm arkada kalmaz dedim oda tamam dedi. bakalım teyzemde caymazsa şimdilik teyzem bakıcak gibi görünüyo
Günaydın kızlarr....Selma gerilmişin sabah sabah....opuyorumnanaktan
Salla kaynanaları yaaa, sıkma bebişiniiiibayanssulusmile

ay sade kaynana olsa sallıcamda arada bide anne baba olunca ister istemez geriliyosun:1ninca:

Günaydın kızlarr....Selma gerilmişin sabah sabah....opuyorumnanaktan
Salla kaynanaları yaaa, sıkma bebişiniiiibayanssulusmile

ilkgün günaydın şekerimmkaydirigubbakcemile5

hadi su için kızlarrrrrrrr bende içiimmkaydirigubbakcemile3​

günaydın kızlar

selma boşver sen sıkma canını bencede herşeyin hazır olması daha iyi.

ben bu c.tesi doktora gidicem ama bilmiyorum şeker testi yapılcakmı size doktor şu hafta geldiğinde yapıcaz dedimi? aç yada tok olmak çok fark ediyormu ki?

yok be tatlım tabiki öyle benim kimseden bi beklentim yok zaten öyle olsa onlara söylerdim siz alın siz yapın diye. ben kendime de çocuğumada yeterim. işte planlarımı da böyle yaptım ben kendimi böyle hazırladım doğum yaklaşmadan hazırlıklarımı bitiricem zaten tek başıma yapıyorum e müdahele edilince de kızıyorum haklı olarak.

aç git aç bende tok gittim geçen hafta yapmadılar delikafadulden bu hafta tekrar gidicem

bana 24-28.haftalar arasında yaptır dedi ben bşka bi tıp merkezine gitim yaptırdım sonuçları götürcem bugün yarın inş.
ve aç karnına yaptılarmafoldumben

kızlar yoğurt tüketiminiz nasıl ne marka alıyosunuz ben artık kendim yapmaya başlıcam yoğurdu hem de öğrenmiş olurum dedim. köyden süt istedim bakalım yoğurt yapmaya çalışcam. artık evimin hatunu oldum yapiim dimikaydirigubbakcemile3

yap tabi bütün gün evde boş boş oturuyon işin nealsanaalsanasmile en danone alıorum canım tadı çok hoşuma gidiyo

kızlar benim arkadaşım bir dolum ürünleri yapan fabrikada mühendis,ve bir çok sayılı firmayla çalışıyorlar ve hepsinin üretim sahalarını geziyorlar,hijyenik koşullara en uygunu danone ve pınarmış,diğer markalar isim vermiycem ama çok kötü durumdaymış,ben danonenin tadını sevmediğimden pınar alıyorum aklınızda bulunsun diye söylüyorum

ilkgün günaydın şekerimmkaydirigubbakcemile5

hadi su için kızlarrrrrrrr bende içiimmkaydirigubbakcemile3​

Günaydın tatlım...

Yoğurt ben dan.... ile yor.... alıyorum...Diğerlerinin tatları acayip metal gibi geliyor bana

yap tabi bütün gün evde boş boş oturuyon işin nealsanaalsanasmile en danone alıorum canım tadı çok hoşuma gidiyo

selmaa vurmaa yüzümee ay ne zormuş evde oturmakkaydirigubbakcemile3

havalar da bozuyo yine kendime meşgaleler buluyom böle napimbilmiyorumkismile

ben karar verdim nasipse 2.çocuğu da hemen doğurup beraber büyütcem 2sini de kreşe verip çalışmaya başlıcam diyorum 3-4 sene falan var önümde ama plan yaptım kendimcekaydirigubbakcemile3 Allah ın takdiri tabii ama bakalım CADIARZU

ben ülker içim yoğurdu alıyodum o da mı kötümüş ki bilmiyorumkismilemafoldumben

Gamze hoşgeldin canım kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar.Bu akşam dr gidicez.Akşam olur mu acaba :sm_cool:
günaydın canımm olur olurrr sabah haberleri veririsinn

Günaydın tatlım...

Yoğurt ben dan.... ile yor.... alıyorum...Diğerlerinin tatları acayip metal gibi geliyor bana

hmm ben size yaptığım yoğurdu pazarlıyım baridelikafadulden
şaka maka bebişlere yoğurt yapcaz siz de ööreninnsempatiksalakcinni

günaydınlar kızlarrrrr
şeker yükleme testim 135 çıktı içim çok rahatladı darısı girmeyenlerin başına
çok dert edinmemek lazım hiçbirşey için sonra sizin bebişinize olan oluyor
Selma sende kafanı takma lütfen benim korkudan tansiyonum yerlerdeydi 7,0-4,6
kaynana kayınpeder artık dahada dış kapının dış mandalııııııııııııı sonuçta tam bi aile oluyoruz artık

otur evde çocuklarına bak madem 2 çocuk istiyosun onları büyütüp kreşe vermek öyle kolaymı. evinin kadını çocuklarının anası ol işte çalışıp napıcansırnaşık şey

hmm ben size yaptığım yoğurdu pazarlıyım baridelikafadulden
şaka maka bebişlere yoğurt yapcaz siz de ööreninnsempatiksalakcinni

seni inan çok iyi anlıyorum,bende sıkıntıdan örgü felan geçiştiriyorum,hayatımda ilk kez çalışmıyorum,başda zevkli oluyor ama sonra zaman geçmiyor,ama bebeğime kendi elimle bişeyler yapmakda çok eğlenceli:)benim işim yine evden de yürüyebilecek bir iş ama diğer durumlardakilere kolaylıklar diliyorum

günaydın .hadi geçmiş olsun darısı başımıza inşallah hepimizinki iyi çıkar.

ben aç gittim vede kötü oldum bide benim haberim yoktu 2 limon sıkıp götürmen gerekiyormuş fazla getiren bi hastadan alıp bana ilave ettiler yoksa hamilesin açsın miğden bulanır dediler hıııııı bi şişe de su yanında olsun açılmamış hazırlayıp veriyorlar aç aç 1 saat beklemek zor allah yardımcın olsun sabah erken gitki işin bitince kahvaltı edesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…