otur evde çocuklarına bak madem 2 çocuk istiyosun onları büyütüp kreşe vermek öyle kolaymı. evinin kadını çocuklarının anası ol işte çalışıp napıcansırnaşık şey
seni inan çok iyi anlıyorum,bende sıkıntıdan örgü felan geçiştiriyorum,hayatımda ilk kez çalışmıyorum,başda zevkli oluyor ama sonra zaman geçmiyor,ama bebeğime kendi elimle bişeyler yapmakda çok eğlenceli:)benim işim yine evden de yürüyebilecek bir iş ama diğer durumlardakilere kolaylıklar diliyorum
gokkuşak canım sezeryandan sonra korseden falan bahsetmişsin ama ben 2 sezeryan yaşamaış biri olarak o ağrıların üzerine takabileceğini hiç zannetmiyorum..
gözünü korkutmayayım..çok zor değil ama korse takılabileceğini düşünemiyorum..
niye hevesini kırıyosun yaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
doğurcam büyütcem işte inşkaydirigubbakcemile
çocuklar ele avucua gelince kendilerini ifade eder yaşlara gelince bende çalışma hayatıma geri döneyim istiyorumCADIARZU napcam evde bir ömür boyu çatlar insan ayolakannehir büyük konuşmiim deakannehir
sen tek çocuk mu istiyosun bakimm bu aradaCADIARZU
örgüden de anlamıyorum ki denedim öğrenmeyi olmadı pekalsanaalsanasmile
web tasarımla yada yazılım prog. falan mı uğraşıyosun evden derkenCADIARZU
örgüden de anlamıyorum ki denedim öğrenmeyi olmadı pekalsanaalsanasmile
web tasarımla yada yazılım prog. falan mı uğraşıyosun evden derkenCADIARZU
otur evde çocuklarına bak madem 2 çocuk istiyosun onları büyütüp kreşe vermek öyle kolaymı. evinin kadını çocuklarının anası ol işte çalışıp napıcansırnaşık şey
evet canım,gerçi iş almıyorum çünkü pc başında oturamıyorum yarım saatten fazla,leptopda kaldırmıyor programları,bebeğim doğsunda hayırlısıyla döneriz sahalaraopuyorumnanaktan
bence öyle değil iki hata 3 cocuğunda olsa çalışmalı bence olmadı 1 yaşına kadar ücretsiz izin alıp halletmeli
bence bi kadının kendi parasını kazanıp, kendine ayrı bi güvenle cocuklarını yetiştirmesi daha güzelllll
annem beni de kardeşimide bankacı olmasına karşın çatır çatır büyüttü hem ev işi hem derslerimiz herşeyle ilgilendi şimdide benim peşimde 20 si gibi gelip hazirana kadar yanımdalar onlar olmasa ne yaparım Allahım başımızdan eksik etmesinopuyorumnanaktan
benim de bölüm bilgisayar da canım çalışma hayatında finansa kaydım yazılım adına unuttum bi çok şeyi . kursa falan gitmeyi planlıyorum. sen kaç yıldır uğraşıyosun bu işle? temiz meslek vala oturduğun yerden gözlerin ellerin kafan patlasa da rahat yanikaydirigubbakcemile5
gamzecim merhaba hoşgeldin tatlım
selma güle güle kullansın beboşun odasını
bizde dün arabasını araba koltuğunu ve park yatağının siparişini verdik
odasınında siparişini verecektik ama acayip baş ağrısı tuttu beni yolda eve kendimi zor attım bütün gece başım ağrıdı ama şimdi iiyim
maş. annene. çalışmak güzel ya aktif bir hayatın oluyo.
ama ben çocukları erken yaşta bırakmak istemedim bakacak kimse yok, bi süre ara vermeyi yeğledim.kendim biraz büyütcem sonra ana okulu yada kreş. bakalım hayırlısı..
seninle meslek değiştirmişiz:)benim meslek iktisat ama eşimle aynı okulda okuduk birlikte yaşıyorduk,onun mesleğiydi ben merakla başladım,başda corel ögrendim,sonra flash,ilk önce kartvizit antetli kağıt vs.matbaa grafik işlerine sardım,sonra flash site yapmaya başladım,ardından php geldi,işde ögrencilikden beri ugraşıyorum,4 5yıl sanırım,profosyonel olarak bir yıl çalışdım,reklam ajansında,şimdi de düşüncemiz ben phpde geliştircem iyice kendimi,eşim bir şirkette çalışıyor,dışardan iş alırsak ben yapıcam,ayda bir tane gelse ortalama 1000tl lik,bereket versin kaydirigubbakcemile3
uykum geldii bütün forumu turladım siz napıyonus yaaaaaaaa konuşunnn
neyse ben kaçıyom alttan alttan tekmeler geliyo karnımız acıktıı
Iyı aksamlar hamişler ben de bugun sonunda tetanoz aşımı oldum.Korktugum kadar olmadı arkadaslar hemsıre bıkac gun kolun agrıyabılır dedı ama hıcbır agrım yok cok sukur su anda.Demek kı kısıden kısıye değısıyo
maaşallah ne hızlısınız hangi marka nasıl şeyler alıyorsunuz yazın lütfen ben hiç çıkıp inceleyemiyorum iş yoruyor durumda biraz tehlikeli kızım hastane çıkışları dışında bişeyi yok çok tembelim yada korkak bilmiyorummmmmmmmbilmiyorumkismile
evet canım,gerçi iş almıyorum çünkü pc başında oturamıyorum yarım saatten fazla,leptopda kaldırmıyor programları,bebeğim doğsunda hayırlısıyla döneriz sahalaraopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?