2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
otur evde çocuklarına bak madem 2 çocuk istiyosun onları büyütüp kreşe vermek öyle kolaymı. evinin kadını çocuklarının anası ol işte çalışıp napıcansırnaşık şey

niye hevesini kırıyosun yaaaaaaaaaaaaalsanaalsanasmile
doğurcam büyütcem işte inşkaydirigubbakcemile
çocuklar ele avucua gelince kendilerini ifade eder yaşlara gelince bende çalışma hayatıma geri döneyim istiyorumCADIARZU napcam evde bir ömür boyu çatlar insan ayolakannehir büyük konuşmiim deakannehir
sen tek çocuk mu istiyosun bakimm bu aradaCADIARZU

örgüden de anlamıyorum ki denedim öğrenmeyi olmadı pekalsanaalsanasmile
web tasarımla yada yazılım prog. falan mı uğraşıyosun evden derkenCADIARZU

canım bende araştırdım biraz kişiye göre değişiyor sanırım ve hastanenin yaklaşımına göre.benim doğum yapacağım hastanede birine 8 saat sonra hemşire getirip takmış çok rahatlamış hatta acısını azaldığını ifade ediyor biri 24 saat sonra takmış keşke önce taksaydım acım hafifledi ve daha rahat yatıp kalkabildim diyor....
banada mantıklı geldi korse o bölgeyi toladığı için aşağı sarkmayı basıncı önlediği için rahat edilebilir.birde sadece bel korsesinden bahsediyorum........

yok anam bna kalsa 5 tane yaparım sırnaşık şey tek çocuk olurmu hiç yanlız kalmasın kızım bi kardeşi mutlaka olmalı. ama şuanda düşünmüyorum yani biraz zaman geçsinde bakarız

örgüden de anlamıyorum ki denedim öğrenmeyi olmadı pekalsanaalsanasmile
web tasarımla yada yazılım prog. falan mı uğraşıyosun evden derkenCADIARZU

evet canım,gerçi iş almıyorum çünkü pc başında oturamıyorum yarım saatten fazla,leptopda kaldırmıyor programları,bebeğim doğsunda hayırlısıyla döneriz sahalaraopuyorumnanaktan

otur evde çocuklarına bak madem 2 çocuk istiyosun onları büyütüp kreşe vermek öyle kolaymı. evinin kadını çocuklarının anası ol işte çalışıp napıcansırnaşık şey

bence öyle değil iki hata 3 cocuğunda olsa çalışmalı bence olmadı 1 yaşına kadar ücretsiz izin alıp halletmeli
bence bi kadının kendi parasını kazanıp, kendine ayrı bi güvenle cocuklarını yetiştirmesi daha güzelllll
annem beni de kardeşimide bankacı olmasına karşın çatır çatır büyüttü hem ev işi hem derslerimiz herşeyle ilgilendi şimdide benim peşimde 20 si gibi gelip hazirana kadar yanımdalar onlar olmasa ne yaparım Allahım başımızdan eksik etmesinopuyorumnanaktan

evet canım,gerçi iş almıyorum çünkü pc başında oturamıyorum yarım saatten fazla,leptopda kaldırmıyor programları,bebeğim doğsunda hayırlısıyla döneriz sahalaraopuyorumnanaktan

benim de bölüm bilgisayar da canım çalışma hayatında finansa kaydım yazılım adına unuttum bi çok şeyi . kursa falan gitmeyi planlıyorum. sen kaç yıldır uğraşıyosun bu işle? temiz meslek vala oturduğun yerden gözlerin ellerin kafan patlasa da rahat yanikaydirigubbakcemile5

maş. annene. çalışmak güzel ya aktif bir hayatın oluyo.
ama ben çocukları erken yaşta bırakmak istemedim bakacak kimse yok, bi süre ara vermeyi yeğledim.kendim biraz büyütcem sonra ana okulu yada kreş. bakalım hayırlısı..

seninle meslek değiştirmişiz:)benim meslek iktisat ama eşimle aynı okulda okuduk birlikte yaşıyorduk,onun mesleğiydi ben merakla başladım,başda corel ögrendim,sonra flash,ilk önce kartvizit antetli kağıt vs.matbaa grafik işlerine sardım,sonra flash site yapmaya başladım,ardından php geldi,işde ögrencilikden beri ugraşıyorum,4 5yıl sanırım,profosyonel olarak bir yıl çalışdım,reklam ajansında,şimdi de düşüncemiz ben phpde geliştircem iyice kendimi,eşim bir şirkette çalışıyor,dışardan iş alırsak ben yapıcam,ayda bir tane gelse ortalama 1000tl lik,bereket versin kaydirigubbakcemile3

maaşallah ne hızlısınız hangi marka nasıl şeyler alıyorsunuz yazın lütfen ben hiç çıkıp inceleyemiyorum iş yoruyor durumda biraz tehlikeli kızım hastane çıkışları dışında bişeyi yok çok tembelim yada korkak bilmiyorummmmmmmmbilmiyorumkismile

hayırlısı olsun ben daha yeni devlet memuru oldum 4. ayımdayım asaletim bile yok bırakmam tum hayatımızı etkiler gerekte olmaz gibi geliyor beni annem 40 günlükken bakıcı eline vermesi gerekmiş şimdi daha şanslıyız izinle felan 6 ayı yanında geçirmek bebişime iyi gelir bide sevgi dolu bi bakıcı olursa Allah iyilerle karşılaştırsınolumunekankayizsmile

oo maş. canım Allah daim etsinkaydirigubbakcemile5

hem zevkli de baya. güzel tercih vala kaydirigubbakcemile5

uykum geldii bütün forumu turladım siz napıyonus yaaaaaaaa konuşunnn

neyse ben kaçıyom alttan alttan tekmeler geliyo karnımız acıktıı

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız,bakıyorum iş konuşmaları,aslında işinizde iyi bir tecrübeye sahipseniz bebeği 2-3 yaşına kadar büyütebilirsiniz kendiniz.tabi meslekte sürekli gelişmeler oluyorsa başka.değilse hayatta en önemli parçanıza ömrünüzün belli bir parçasını ayırmak arada sevgi iletişimi açısından çok önemli diye düşünüyorum.

herkese günaydın kızlarr mirmirmirmir
kızımla öpüyoruz sizleri opuyorumnanaktan

gunaydın kızlar... masallah bayagı hareketlı konusmalar olmus...
selam ben senın yorumlarına bayılıyorum hakkaten cok dogru konusuyosun..benım gıbı dogrucu davutsun sendevereliniortak valla bızımkılerde aynı senınkı gıbı daha erken yok fazla alma felan...kendılerı almaya gelınce almıyo.. allahtan benım annemler alcaklar besıgını ya nı annem oyle demıstı umarım alırlar..kayınvalıde desen poffffff...oda ayrı hava..

buarada selma gıdıyom artık ıstanbuldan persembe gunu...ama nereye bıl bakem ankaraya kaynana yanına ıyyyy... dort gun kalcaz orda... ay hıc sevmıyom orayı yaa...kasılıyorum resmen kadın acayıp tıtız. dusu bıle actırmaz dusakabının camları ıslanıyo dıye...

geçmiş olsun canım ben de 25.haftamın içindeyim,ağrı ve ateşten korktugum için bu zamana kadar bekledim ama kaçış yokkaydirigubbakcemile,kendımden ziyade bebek için yaptırmam lazım.persembe gunu gibi kendimi sağlık ocagına teslim ederim herhalde eyvahedigeldismile

canım bak bu konu benım ilgi alanıma giriyo.uzun arastırmalar sonucu kendımce güzel bi liste hazırladım.her ne kadar kızım için bana dünürlük teklif eden bazı kimseler ne gereği var onlara dese de kaydirigubbakcemile3 bence yararlanabilecegın bi liste.bakmak istersen sana yollayabilirim.gectiğimiz pazar gunu ebebek sitesinde kampanya vardı.250 tl ürün alana 50 tl indirim kuponu diye.toptan ilk alısverisimi pazar gunu yapmıs oldum hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5

mesleğin çok zevkliymiş devrinim
ben de evhanımıyım ama benim genetiğimle oynamıslar doğarken
evhanımları bos zamanlarında örgüyle nakışla uğrasır bense sırf keyif amaçlı flash mx programında minik animasyonlar yapıp,kendi hazırladıgım sitelerde nete sunuyorum kaydirigubbakcemile3 kurcalıya kurcalıya kendi kendime öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…