2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tam sana yazıcaktım nerdesin niye gelmedin diye:)) noldu hakkaten neden yoktun

cnm çok şükür bi sıkıntı yok 3 gün izin almıştım sonrada bilgisayarda sorun vardı haftasonu da oğlumun odasını boyadık cuma günü geliyor inş. öyle zaman geçti.kusura bakma geç yazdım geçmişi okudum da

selam kızlarrrr

ben 4saat aç kaldım. 3bardak şekerli su içtim hiç midem bulanmadı. 100lük yapıldı. şükür temiz çıkmıştı

gamze hoşgeldin bu aradaaa

dün doktora gittik kızlar. 3hafta önce yazmıştım size göbek çevresi zayıf kalmış demişti doktor. çok üzülmüştüm ya. müjdeee kızlar yumurtanın mucizesine inanın. çok sevmem ama oğluşum için ogünden beri her sabah haşlayıp yiyorum. ve oğluşumun göbüşü bir hafta ileri gitmiş. (kararsız mı ne) yumurta göbek çevresini geliştiren en önemli besin maddesi. bu arada 3günde bir solgarın omega 3ünü kullanıyorum, tadı ağzıma geliyor iğrenç. doktor balık yiyorsan gereksiz dediii. ama yine de 3günde bir içiyorum.

selmacım nasılsın şekeri yaptırdınmı?kaç çıktı,umarım seninki iyi çıkmıştır,
ay sorma tatlım kahvaltı yapıp gittim diye yapmadılar delikafadulden haftaya bida gitcem
ay işallah seninkiler alırlar birinden kurtulmuş olursun en azından bizde kimseden hayır yok
ayy aynı benim kaynanam evine misaifr bile almıyo evi pislenicek diye zaten bi kadın olarak yaptığı tek ev temizliğidelikafadulden Allah yardımcın olsun zor valla delikafadulden

cnm ben geçmişi okurken gördüm senin bel fıtığın var o yüzden normal doğum yapamıycağınımı söyledin

ay hayırlı olsun hadi odayıda hallletin çok eksiğin kaldımı

kızlar bişiy soracağım
eşim benim hafta sonları gelebiliyor ama bebişimle öyle bir iletişimdelerki anlamış değilim sesini telefonda bile duysa tekmeler savuruyor yada yanımda tekmeye başlıyoreşim hemen farkedip koyuyor elini ben ona sinyal yolluyorum diyor ilişkilerine bayılıyorum kıskanmaya başladım bileee sizede öyle oluyor mu??????????opuyorumnanaktan

oluyo canım malesef babalarına çok düşkün olucaklar kafamçokkarıştı

selma2429, aşkın bahar tomurcuğu, denizx66, devrimim, eceyas, elvoscan, gokkusak+, hulka26+, müge1980, respi, selna, seras, slece17 uyanın kızlarrrrr alsanaalsanasmile

valla bayıla bayıla isterim daha hiç bişiy alamadım bi zıbın alsam onu baş köşeme koyup bir hafta öpüp kokluyorum ıspartadada pek alışveriş yapabileceğim yer yok olsada ben bilmiyorum gönderirsen çok sevinirm kaydirigubbakcemile5 şimdiden sağolasınnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile

benimki de benden baskasına pas vermıyo anlamadım sebebini
ne zaman annemi çağırsam elini karnıma koydugu an duruyo
algılamaları 26.haftadan sonra artıyo biliyorum ben ama bizimkiler yeni üretim ya farklı olabilir

ay hayırlı olsun hadi odayıda hallletin çok eksiğin kaldımı

var aslında büyük olarak bebek arabası kendi odam için beşik halısı lambası falan şubat yoğun geçer kıyafetlerini bayağı aldım yazlıklar çıkıncada şort falan alırım şuan hep kışlıklar.ben bu arada sebamed alıcam çoçuk dr um önerdi ve ilk zamanlar şampuanı vücuduna kullan dedi.senin bebişinin odasıda hayırlı olsun ama resmi göremedim geçmişte.

ben ilk kez ultrasonda bakmaya gittiğimde,eşimle gereksiz bir konuda tartışmışdık,dr a dedim babası içinde bir fotoğrafını çekebilirmiyiz,oğlum kıçını dönüp poz verdi,inanamazsınız doktorla yarıldık gülmekden,şimdi de her gün yarım saate yakın seviyor,okşuyor konuşuyor,oğlumda tek hareket yok,tam tekmeledi gel diyorum,birden duruyor tekmeler,hepsi tesadüfmü bilmiyorum :)
ben eşimi taparcasına seviyorum bilmiyorum erkekler kendi arasında iktidar mücadelesinemi girdi şimdiden zemuszemus

oluyo canım malesef babalarına çok düşkün olucaklar kafamçokkarıştı

düşkün olsun bakalım bende eşime çok düşkünüm zaten opuyorumnanaktan de eşimin hayallerinde hiç yokum 40ı dolmadan kızıyla gezmelere çıkacakmış çok gülüyorum acıkınca altını kirletince bana satıp kaçmayacak sanki neyse Allah bizi ayırmasın tabi sizleride kızlarrrrrrr

selam kızlar nasılsınız bakalım.ben cumartesı gunu tasınıyorum ınsallah.az kaldı valla.evı baya bı topladık ablamla.cok az bısey kaldı.persembe cuma gıbı hepsını kaldırıcaz .cuma gunude yenı eve gıdıp perdelerımı taktırcam.
cumartesıde artık tamamen gıtmıs olcaz.
netımız cuma gunu olmaz sanırım ve 1 hafta falanda gıremem buyuk ıhtımal

cnm ben geçmişi okurken gördüm senin bel fıtığın var o yüzden normal doğum yapamıycağınımı söyledin

evet canım fıtık oldugundan doktorum normal yapamıcamı soyledı.. yada yapsam bıle dogumda beyın cerrahı olması gerekıyomus rıske gırmeye gerek yok dedı.. mecburen sezeryan olcam..

kaydirigubbakcemile3 eee malum iletişim ve teknoloji çağı bebekleri
bu arada satın 20 agustosmu repsi

soal canım resim ekledimde zten benzerini ekledim benim oda daha gelmedi geldiğinde çeker eklerim. benimde halısı falan alınmadı henüz ama beyendim halı bu ay sonuna kadar kısmet olursa bitirmeyi planlıyorum bakalım hayırlısı

ay ne hoşmuş senin oğlan yhasırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…