tam sana yazıcaktım nerdesin niye gelmedin diye:)) noldu hakkaten neden yoktun
ben aç gittim vede kötü oldum bide benim haberim yoktu 2 limon sıkıp götürmen gerekiyormuş fazla getiren bi hastadan alıp bana ilave ettiler yoksa hamilesin açsın miğden bulanır dediler hıııııı bi şişe de su yanında olsun açılmamış hazırlayıp veriyorlar aç aç 1 saat beklemek zor allah yardımcın olsun sabah erken gitki işin bitince kahvaltı edesin
ay sorma tatlım kahvaltı yapıp gittim diye yapmadılar delikafadulden haftaya bida gitcemselmacım nasılsın şekeri yaptırdınmı?kaç çıktı,umarım seninki iyi çıkmıştır,
ay işallah seninkiler alırlar birinden kurtulmuş olursun en azından bizde kimseden hayır yokgunaydın kızlar... masallah bayagı hareketlı konusmalar olmus...
selam ben senın yorumlarına bayılıyorum hakkaten cok dogru konusuyosun..benım gıbı dogrucu davutsun sendevereliniortak valla bızımkılerde aynı senınkı gıbı daha erken yok fazla alma felan...kendılerı almaya gelınce almıyo.. allahtan benım annemler alcaklar besıgını ya nı annem oyle demıstı umarım alırlar..kayınvalıde desen poffffff...oda ayrı hava..
ayy aynı benim kaynanam evine misaifr bile almıyo evi pislenicek diye zaten bi kadın olarak yaptığı tek ev temizliğidelikafadulden Allah yardımcın olsun zor valla delikafaduldenbuarada selma gıdıyom artık ıstanbuldan persembe gunu...ama nereye bıl bakem ankaraya kaynana yanına ıyyyy... dort gun kalcaz orda... ay hıc sevmıyom orayı yaa...kasılıyorum resmen kadın acayıp tıtız. dusu bıle actırmaz dusakabının camları ıslanıyo dıye...
gunaydın kızlar... masallah bayagı hareketlı konusmalar olmus...
selam ben senın yorumlarına bayılıyorum hakkaten cok dogru konusuyosun..benım gıbı dogrucu davutsun sendevereliniortak valla bızımkılerde aynı senınkı gıbı daha erken yok fazla alma felan...kendılerı almaya gelınce almıyo.. allahtan benım annemler alcaklar besıgını ya nı annem oyle demıstı umarım alırlar..kayınvalıde desen poffffff...oda ayrı hava..
cnm çok şükür bi sıkıntı yok 3 gün izin almıştım sonrada bilgisayarda sorun vardı haftasonu da oğlumun odasını boyadık cuma günü geliyor inş. öyle zaman geçti.kusura bakma geç yazdım geçmişi okudum da
kızlar bişiy soracağım
eşim benim hafta sonları gelebiliyor ama bebişimle öyle bir iletişimdelerki anlamış değilim sesini telefonda bile duysa tekmeler savuruyor yada yanımda tekmeye başlıyoreşim hemen farkedip koyuyor elini ben ona sinyal yolluyorum diyor ilişkilerine bayılıyorum kıskanmaya başladım bileee sizede öyle oluyor mu??????????opuyorumnanaktan
cnm ben geçmişi okurken gördüm senin bel fıtığın var o yüzden normal doğum yapamıycağınımı söyledin
canım bak bu konu benım ilgi alanıma giriyo.uzun arastırmalar sonucu kendımce güzel bi liste hazırladım.her ne kadar kızım için bana dünürlük teklif eden bazı kimseler ne gereği var onlara dese de kaydirigubbakcemile3 bence yararlanabilecegın bi liste.bakmak istersen sana yollayabilirim.gectiğimiz pazar gunu ebebek sitesinde kampanya vardı.250 tl ürün alana 50 tl indirim kuponu diye.toptan ilk alısverisimi pazar gunu yapmıs oldum hayırlısıyla kaydirigubbakcemile5
selma2429, aşkın bahar tomurcuğu, denizx66, devrimim, eceyas, elvoscan, gokkusak+, hulka26+, müge1980, respi, selna, seras, slece17 uyanın kızlarrrrr alsanaalsanasmile[/QUOTE
canım burdayım,giremedim 3 gündür geçmişi okuyordum,kızının odası hayırlı olsun...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
kızlar bişiy soracağım
eşim benim hafta sonları gelebiliyor ama bebişimle öyle bir iletişimdelerki anlamış değilim sesini telefonda bile duysa tekmeler savuruyor yada yanımda tekmeye başlıyoreşim hemen farkedip koyuyor elini ben ona sinyal yolluyorum diyor ilişkilerine bayılıyorum kıskanmaya başladım bileee sizede öyle oluyor mu??????????opuyorumnanaktan
ay hayırlı olsun hadi odayıda hallletin çok eksiğin kaldımı
ben ilk kez ultrasonda bakmaya gittiğimde,eşimle gereksiz bir konuda tartışmışdık,dr a dedim babası içinde bir fotoğrafını çekebilirmiyiz,oğlum kıçını dönüp poz verdi,inanamazsınız doktorla yarıldık gülmekden,şimdi de her gün yarım saate yakın seviyor,okşuyor konuşuyor,oğlumda tek hareket yok,tam tekmeledi gel diyorum,birden duruyor tekmeler,hepsi tesadüfmü bilmiyorum :)kızlar bişiy soracağım
oluyo canım malesef babalarına çok düşkün olucaklar kafamçokkarıştı
cnm ben geçmişi okurken gördüm senin bel fıtığın var o yüzden normal doğum yapamıycağınımı söyledin
kaydirigubbakcemile3 eee malum iletişim ve teknoloji çağı bebekleribenimki de benden baskasına pas vermıyo anlamadım sebebini
ne zaman annemi çağırsam elini karnıma koydugu an duruyo
algılamaları 26.haftadan sonra artıyo biliyorum ben ama bizimkiler yeni üretim ya farklı olabilir
soal canım resim ekledimde zten benzerini ekledim benim oda daha gelmedi geldiğinde çeker eklerim. benimde halısı falan alınmadı henüz ama beyendim halı bu ay sonuna kadar kısmet olursa bitirmeyi planlıyorum bakalım hayırlısıvar aslında büyük olarak bebek arabası kendi odam için beşik halısı lambası falan şubat yoğun geçer kıyafetlerini bayağı aldım yazlıklar çıkıncada şort falan alırım şuan hep kışlıklar.ben bu arada sebamed alıcam çoçuk dr um önerdi ve ilk zamanlar şampuanı vücuduna kullan dedi.senin bebişinin odasıda hayırlı olsun ama resmi göremedim geçmişte.
ben ilk kez ultrasonda bakmaya gittiğimde,eşimle gereksiz bir konuda tartışmışdık,dr a dedim babası içinde bir fotoğrafını çekebilirmiyiz,oğlum kıçını dönüp poz verdi,inanamazsınız doktorla yarıldık gülmekden,şimdi de her gün yarım saate yakın seviyor,okşuyor konuşuyor,oğlumda tek hareket yok,tam tekmeledi gel diyorum,birden duruyor tekmeler,hepsi tesadüfmü bilmiyorum :)
ben eşimi taparcasına seviyorum bilmiyorum erkekler kendi arasında iktidar mücadelesinemi girdi şimdiden zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?