2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım fıtık oldugundan doktorum normal yapamıcamı soyledı.. yada yapsam bıle dogumda beyın cerrahı olması gerekıyomus rıske gırmeye gerek yok dedı.. mecburen sezeryan olcam..

ilk defa duruyorum benimde var fıtığım ama öle bi sakıncası olduğunu duymadım dr umda bişey sölemedi kasık fıtığında sadece sezeryan zorunlu biliyorum ben ben normal düşünüyorum.bel fıtığı ıkınmayla patlıycak bi fıtık değil ki ne zararı varmış

onunkide kasık fıtığı zaten canım bel fıtığı değil hemde 2 tane dedimya herbiyerinde fıtık var bunun

valla ne zararı var dıye sormadım ben ama sen bı sor ıstersen sımdı benımde aklıma takıldı bende sorayım doktoruma...

kızlar bişey soracağım,
yan taraflarınız sabah kalkarken ağrıyormu?benim ağrıyordu geçen hafta doktora gittim bebek böbreklere baskı yapıyormuş ve böbrek büyümesi oluyormuş...
birde dişetlerim kanıyor,fırçalarken ve bişeyler yerken...sizlerde de var mı benzer problemler...

hayırlı olsun yorulmassın umarım soğuda dikkat kapılar açık temizlik felan dikkattttt

valla ne zararı var dıye sormadım ben ama sen bı sor ıstersen sımdı benımde aklıma takıldı bende sorayım doktoruma...

canım bel fıtığı ıkınmayı engelleyip bebeği sıkıya sokacağından pek normal doğum yapmıyorlar diye biliyorum.

ağrım yok dişlerimi fırçalarken diş eti kanaması bende de oluyo bazen

cnm ben daha yeni hatta ftr dr una girdim normal doğumla ilgili bi sıkıntı olmaz dedi kasık fıtığı olursa sadece sen araştır bakalım.bende bi daha soriyim

canım sana özelden mesaj attım bakabilir misin?

aynı sorunlar bendede var canım,bir hafta sağım bir hafta solum ağrıyor :)düzenli olarak,birde üstüne burun kanamalarım var,bugun zaten berbat geçiyor,pazar günü 3 saatten fazla yürüdük hala ayaklarım ağrıyor,belim kopdu kopacak,güne miğde bulantıları ve kusmalarla başladık sonum hayırlı olur inşallah

merhaba kızlar nasılsınız geçmiş bayağı uzun yeni bitirdim soğuk bir kış gününde işteyim + diyetteyim yarı aç gibiyim yani birde babam rahatsız moralim bozuk

cnm ben daha yeni hatta ftr dr una girdim normal doğumla ilgili bi sıkıntı olmaz dedi kasık fıtığı olursa sadece sen araştır bakalım.bende bi daha soriyim

aaa benım doktor nıye oylededı sımdı bak canım sıkıldı yaaaa... neyse ben bı ınt atastırayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…