onun herbiyerinde fıtık var canım :))
teşekkür ederim canım darısı henüz almayanların başınaselma2429, aşkın bahar tomurcuğu, denizx66, devrimim, eceyas, elvoscan, gokkusak+, hulka26+, müge1980, respi, selna, seras, slece17 uyanın kızlarrrrr alsanaalsanasmile[/QUOTE
canım burdayım,giremedim 3 gündür geçmişi okuyordum,kızının odası hayırlı olsun...Allah güle güle kullanmayı nasip etsin...
oy hadi hayırlısı şekerim taşında kurtul ALlah hayırlı uğurlu etsin inşallahselam kızlar nasılsınız bakalım.ben cumartesı gunu tasınıyorum ınsallah.az kaldı valla.evı baya bı topladık ablamla.cok az bısey kaldı.persembe cuma gıbı hepsını kaldırıcaz .cuma gunude yenı eve gıdıp perdelerımı taktırcam.
cumartesıde artık tamamen gıtmıs olcaz.
netımız cuma gunu olmaz sanırım ve 1 hafta falanda gıremem buyuk ıhtımal
fıtıgımı ye emi... bende kurtulmus olurum:roflol:
sus kız pis fıtıklı alsanaalsanasmile
evet canım fıtık oldugundan doktorum normal yapamıcamı soyledı.. yada yapsam bıle dogumda beyın cerrahı olması gerekıyomus rıske gırmeye gerek yok dedı.. mecburen sezeryan olcam..
cuma geldiğinde çekerim şuan resmi yok.may28 odanın resmı varsa eklesene canım gprelım merak ettık..
ilk defa duruyorum benimde var fıtığım ama öle bi sakıncası olduğunu duymadım dr umda bişey sölemedi kasık fıtığında sadece sezeryan zorunlu biliyorum ben ben normal düşünüyorum.bel fıtığı ıkınmayla patlıycak bi fıtık değil ki ne zararı varmış
ilk defa duruyorum benimde var fıtığım ama öle bi sakıncası olduğunu duymadım dr umda bişey sölemedi kasık fıtığında sadece sezeryan zorunlu biliyorum ben ben normal düşünüyorum.bel fıtığı ıkınmayla patlıycak bi fıtık değil ki ne zararı varmış
selam kızlar nasılsınız bakalım.ben cumartesı gunu tasınıyorum ınsallah.az kaldı valla.evı baya bı topladık ablamla.cok az bısey kaldı.persembe cuma gıbı hepsını kaldırıcaz .cuma gunude yenı eve gıdıp perdelerımı taktırcam.
cumartesıde artık tamamen gıtmıs olcaz.
netımız cuma gunu olmaz sanırım ve 1 hafta falanda gıremem buyuk ıhtımal
valla ne zararı var dıye sormadım ben ama sen bı sor ıstersen sımdı benımde aklıma takıldı bende sorayım doktoruma...
kızlar bişey soracağım,
yan taraflarınız sabah kalkarken ağrıyormu?benim ağrıyordu geçen hafta doktora gittim bebek böbreklere baskı yapıyormuş ve böbrek büyümesi oluyormuş...
birde dişetlerim kanıyor,fırçalarken ve bişeyler yerken...sizlerde de var mı benzer problemler...
valla ne zararı var dıye sormadım ben ama sen bı sor ıstersen sımdı benımde aklıma takıldı bende sorayım doktoruma...
valla bayıla bayıla isterim daha hiç bişiy alamadım bi zıbın alsam onu baş köşeme koyup bir hafta öpüp kokluyorum ıspartadada pek alışveriş yapabileceğim yer yok olsada ben bilmiyorum gönderirsen çok sevinirm kaydirigubbakcemile5 şimdiden sağolasınnnnnnnnnnnnolumunekankayizsmile
kızlar bişey soracağım,
yan taraflarınız sabah kalkarken ağrıyormu?benim ağrıyordu geçen hafta doktora gittim bebek böbreklere baskı yapıyormuş ve böbrek büyümesi oluyormuş...
birde dişetlerim kanıyor,fırçalarken ve bişeyler yerken...sizlerde de var mı benzer problemler...
onunkide kasık fıtığı zaten canım bel fıtığı değil hemde 2 tane dedimya herbiyerinde fıtık var bunun
cnm ben daha yeni hatta ftr dr una girdim normal doğumla ilgili bi sıkıntı olmaz dedi kasık fıtığı olursa sadece sen araştır bakalım.bende bi daha soriyim
yok tatlım benımkı bel fıtıgı..
merhaba kızlar nasılsınız geçmiş bayağı uzun yeni bitirdim soğuk bir kış gününde işteyim + diyetteyim yarı aç gibiyim yani birde babam rahatsız moralim bozuk
kaydirigubbakcemile3 eee malum iletişim ve teknoloji çağı bebekleri
bu arada satın 20 agustosmu repsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?