2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar nasılsınız geçmiş bayağı uzun yeni bitirdim soğuk bir kış gününde işteyim + diyetteyim yarı aç gibiyim yani birde babam rahatsız moralim bozuk

baban için geçmiş olsun canım açlığa gelince diyet listeni gördüm hiçde öyle aç kalıncak gibi değildi biraz zaman geçsin alışırsın ama sakın bozma yani

gülden bak oda bunun gibi beşiği aynısı dolap ve şifonyerin modeli farklı renk olarakda beyaz üzerine lila

kızlar park yatak almayı düşünen,marka vs belirliyen varmı aranızda

ben aldım canım, kraft jenny markası. 199 lira, yatağı ve uyku seti dahildi fiyata. internetten almıştım, geçen hafta geldi. daha pahalı bir şey düşünürsen chicconunkiler iyiymiş.

ben aldım canım, kraft jenny markası. 199 lira, yatağı ve uyku seti dahildi fiyata. internetten almıştım, geçen hafta geldi. daha pahalı bir şey düşünürsen chicconunkiler iyiymiş.
pahalısından ziyade işimi görecek,seyahatlerde de rahat edeceğim bişey düşünüyorum,199 iyiymiş,hangi siteden almışdın sen canım

pahalısından ziyade işimi görecek,seyahatlerde de rahat edeceğim bişey düşünüyorum,199 iyiymiş,hangi siteden almışdın sen canım

valla bu baya pratik bir şey, eşim 5 dakikada kurdu topladı, sanırım 12 kilo kadardı ağırlığı. müzik, titreşim ve ışık için ayrı da bir aparatı var yanında, şirin bir şey. siteyi özelden yazayım sana

kızlar teşekkür ederim sağolun öğleden sonra karaciğerden biyopsi alınacak çok endişeliyim ben de geleyim dedim istemedi babam kızkardeşim yanında hemşire kendisi ama insan kaygılanmadan yapamıyor dua edelimde herşey yolunda gitsin. yemege gittim geldim bende karnım doydu çok şükür saat 3 ü beklicem meyve için artık. eşimde parkyatak istiyor benim baştan niyetim olmadığı için hiç araştırmadım hangisi iyidir diye .alanlar varsa fikir verin kızlar

çok geömiş olsun canım Allah acil şifalar versin,

ben de Kraft marka park yataga karar verdim. muhtemelen dönenceli olanını alıcam yalnız onu en sona bırakmayı düşünüyorum. yeni model çıkar belki diye.nasılsa kolay bulunan bi model benım alacagım

valla kızlar aynen öyle insanın moralini bozuyolar bişey beğeniyorum şundan alsak mı diyorum hele dur bakalım acele etme geçen bii sinirlendim ne yani acele etme demek ne demek insanın aklına zorla kötü şeyler getiriyolara sinir oluyorum..ama artık kimseye söylemiyorum aldıklarımı alacaklarımı alıp alıp koyuyorum sordukça moralini bozuyolar insanın deneyin valla iyi oluyo inşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kullanırlar eşyalarını bizede hayırlı doğumlar inşallah

inşallah biyopsi sonucu iyi çıkar, acil şifalar dilerim...

beşik mi?tahtı diycektin galiba süpermiş kız oluncada süslü olunuyor halısını lambasını falan nerden alıcan
ayaklı abajurlardan alıcam 2 tane halıyıda bebek odasını aldığım yerde kataloktan beyendima am almadım biraz daha bakınayım diye yuvarlak lila beyaz çiçekliydi
rüya gibi bi oda olacak, güzel günlerde kullansın kızın canım boshayallersmile

evet hayalimdi zaten elimden geldiği kadar süslicem kapı süsü perdelere ve duvarlara takacağım kelebekleri bile beyendim allah nasip edersede hepsini alıcam prenses odası gibi olucak kızımın odası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…