merhaba kızlar nasılsınız geçmiş bayağı uzun yeni bitirdim soğuk bir kış gününde işteyim + diyetteyim yarı aç gibiyim yani birde babam rahatsız moralim bozuk
merhaba kızlar nasılsınız geçmiş bayağı uzun yeni bitirdim soğuk bir kış gününde işteyim + diyetteyim yarı aç gibiyim yani birde babam rahatsız moralim bozuk
aaa benım doktor nıye oylededı sımdı bak canım sıkıldı yaaaa... neyse ben bı ınt atastırayım...
gülden bak oda bunun gibi beşiği aynısı dolap ve şifonyerin modeli farklı renk olarakda beyaz üzerine lila
yemeğe gidiyorum kızlar
kızlar park yatak almayı düşünen,marka vs belirliyen varmı aranızda
pahalısından ziyade işimi görecek,seyahatlerde de rahat edeceğim bişey düşünüyorum,199 iyiymiş,hangi siteden almışdın sen canımben aldım canım, kraft jenny markası. 199 lira, yatağı ve uyku seti dahildi fiyata. internetten almıştım, geçen hafta geldi. daha pahalı bir şey düşünürsen chicconunkiler iyiymiş.
pahalısından ziyade işimi görecek,seyahatlerde de rahat edeceğim bişey düşünüyorum,199 iyiymiş,hangi siteden almışdın sen canım
kızlar teşekkür ederim sağolun öğleden sonra karaciğerden biyopsi alınacak çok endişeliyim ben de geleyim dedim istemedi babam kızkardeşim yanında hemşire kendisi ama insan kaygılanmadan yapamıyor dua edelimde herşey yolunda gitsin. yemege gittim geldim bende karnım doydu çok şükür saat 3 ü beklicem meyve için artık. eşimde parkyatak istiyor benim baştan niyetim olmadığı için hiç araştırmadım hangisi iyidir diye .alanlar varsa fikir verin kızlar
aynennn yaa anneler hep böle miiisempatiksalakcinniben daha 4-5 parça kıyafetten başka bişey almadımm alamıyorum ablam annem bi yandan erken diyo herkes. heves meves bırrakmıyolarkaydirigubbakcemile.. iyi yaptın bence canım son haftalar iyice ağırlaşcaz bu kadar rahat yapamayız. inş sağlıkla kullansın bebişin eşyalarını.
ipekcim sitede 3lü set şeklinde göremedim,yatağıyla nevresimini sen ayrıcamı seçdin
kızlar teşekkür ederim sağolun öğleden sonra karaciğerden biyopsi alınacak çok endişeliyim ben de geleyim dedim istemedi babam kızkardeşim yanında hemşire kendisi ama insan kaygılanmadan yapamıyor dua edelimde herşey yolunda gitsin. yemege gittim geldim bende karnım doydu çok şükür saat 3 ü beklicem meyve için artık. eşimde parkyatak istiyor benim baştan niyetim olmadığı için hiç araştırmadım hangisi iyidir diye .alanlar varsa fikir verin kızlar
ayaklı abajurlardan alıcam 2 tane halıyıda bebek odasını aldığım yerde kataloktan beyendima am almadım biraz daha bakınayım diye yuvarlak lila beyaz çiçekliydibeşik mi?tahtı diycektin galiba süpermiş kız oluncada süslü olunuyor halısını lambasını falan nerden alıcan
rüya gibi bi oda olacak, güzel günlerde kullansın kızın canım boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?