2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben aldım canım, kraft jenny markası. 199 lira, yatağı ve uyku seti dahildi fiyata. internetten almıştım, geçen hafta geldi. daha pahalı bir şey düşünürsen chicconunkiler iyiymiş.

chicconunkıler iyi guzel de sallanma özelliği yok .titreşim özelliğini de el kadar bebege kullanmak ne kadar sağlıklı olur bilemem.bence kraft almakla iyi yapmıssın.güzel günlerde kullansın bebişin canım

selmacım oda çok güzel gerçektennn..tam prensas odasııı hep iyi günlerde kullanın inşallah canımmm....
tahtında rahat uyusunnn.......
annenleride kafana takmaaa..sen al ihtiyaçlarını koy kenara onlarda bir şey almak ister elbet bence yatak odan için küçük beşik araba araba koltuğu var daha onlarıda onlara aldırırsın........
onlarda heyecanlanıyorlardır kuşum da boşver sen takma kimseyi..........

teşekkür ederim, inşallah hepimizin bebekleri aldığımız herşeyi güzel sağlıklı günlerde kullanırlar...

teşekkür ederim canım. valla hiç sanmıyorum alacaklarını çünkü bugüne kadar ağızlarından hiç çıkmadı şunu alırız filan diye almasınlar zaten ben alırım ama böyle yaptıkları zaman sinir oluyorum haklı olarak

bende park yatak aldım kızlar hoş bir şey ve pratik odamız var yatak odama koyacağım chiicconunkileri beğenmemiştim ben ebatlarıda diğerlerine göre küçük...baby z go aldım ben yatağı ile birlikte yeni çıkan bir model pembe puantiyeli 220 tl.uyku setini kendim aldım...yoktu öyle kampanya keşke olsaymış....
dönenceli ve ışığı kesmek için üstten açılıp kapanabilen tentesi var malzeme koyma bölmesi alt açmasıtitreşim müzik ışık varrr..pretik işimiz bitince kaldırabileceğiz..

sen yanlarında konuş bir arkadaşa annesi şunu almış kayınvalidesi bunu almış diye bak nasıl gaza geliyorlarrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

şaka bir yana boşver be kuşum sen hallet kafana göree.......boşver bebişinle geçireceğin güzel günleri düşünnnn.........

heycanlandım biraz daha,bende kapısını felan süslüycem ama odasını çok süslemiycem,belki duvarına raf alırım 2tane,zaten birde gardolap alıcam 2kapılı,şöyle 3yaşına felan geldiğinde kendisi beğensin istiyorum odasını.
park yatak alayım diyorum ama daha tam karar de vermiş sayılmam,
şekerlerini hazırlamak da çok keyifli oldu kızlar,eşimin yardım edeceğini düşünmemişdim ama gece 1.5 a kadar yaptık birlikte:)konudan konuya atlıyom

burada hiç drmadan yağmur yağıyor kızlar ciddi anlamda bulunduğumuz bölge hep villa bodrum katı olanların çoğunu su basmış öyle böyle değil 1 mt civarında su varmış bizim bodrum katsız allahtan ama arkası kar diyorlar hadi bakalım hayırlısııı.........

merhaba fıstıklaarr
hoşgeldinna.s.

ay zaten benim bişey söylememe gerek yokki ilk torunları yani aman almasınlar ben onlardan bişey beklemiyorum da müdahele etmelerine kızıyorum sadece sanki benim eksik kaldığım yerlerde tamamlıycaklarmış gibi onu alma erken bunu alma erken herşeyi son aya bırakıp nasıl alıcaksam okadar şeyi hiç düşünmüyolar buna kızıyorum

resmini koysana tatlım bizde bakalım nasıl bişey yapmışsın

burda da başladı gebzede de kar başlamış 1 saate kalmaz burayada gelir tahminen kafamçokkarıştı

ne güzel bir an önce yüzü doldur foto ekle bakalım.

selma hatta şöyle yapalım,sen ver tel numarını,annenlere gitmeden önce de haber ver,sen ordayken ben arayım seni,abarta abarta annem şunu almış,babam bunu almış,kaynanamda şunları almış anlatayım,sen de ya öylemi felan de,sonra da kapatınca telefonu arkmdan görgüsüz bu kız,annesini yaptıklarını anlatmak için aramış resmen felan de:)sonra da sen sinirli sinirli say,hem öfkeni atarsın,hem de annen gaza gelir :)

malesef ekliyemiyorum selmacım 100 olmasını bekliyceğiz mesaj sayımın,ben forumları gezip herkesin mesajına yorum yazim bari :)

kızlar kar başladııı offfff :umursamaz:
ay nerdsinki sen burda yağmur yağıyo

yok gı boşver hiç bana göre değil böyle oyunlar ama çok güldüm vallahi delikafadulden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…