ben aldım canım, kraft jenny markası. 199 lira, yatağı ve uyku seti dahildi fiyata. internetten almıştım, geçen hafta geldi. daha pahalı bir şey düşünürsen chicconunkiler iyiymiş.
chicconunkıler iyi guzel de sallanma özelliği yok .titreşim özelliğini de el kadar bebege kullanmak ne kadar sağlıklı olur bilemem.bence kraft almakla iyi yapmıssın.güzel günlerde kullansın bebişin canım
selmacım oda çok güzel gerçektennn..tam prensas odasııı hep iyi günlerde kullanın inşallah canımmm....
tahtında rahat uyusunnn.......
annenleride kafana takmaaa..sen al ihtiyaçlarını koy kenara onlarda bir şey almak ister elbet bence yatak odan için küçük beşik araba araba koltuğu var daha onlarıda onlara aldırırsın........
onlarda heyecanlanıyorlardır kuşum da boşver sen takma kimseyi..........
teşekkür ederim canım. valla hiç sanmıyorum alacaklarını çünkü bugüne kadar ağızlarından hiç çıkmadı şunu alırız filan diye almasınlar zaten ben alırım ama böyle yaptıkları zaman sinir oluyorum haklı olarak
hoşgeldinna.s.merhaba fıstıklaarr
sen yanlarında konuş bir arkadaşa annesi şunu almış kayınvalidesi bunu almış diye bak nasıl gaza geliyorlarrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana boşver be kuşum sen hallet kafana göree.......boşver bebişinle geçireceğin güzel günleri düşünnnn.........
resmini koysana tatlım bizde bakalım nasıl bişey yapmışsınheycanlandım biraz daha,bende kapısını felan süslüycem ama odasını çok süslemiycem,belki duvarına raf alırım 2tane,zaten birde gardolap alıcam 2kapılı,şöyle 3yaşına felan geldiğinde kendisi beğensin istiyorum odasını.
park yatak alayım diyorum ama daha tam karar de vermiş sayılmam,
şekerlerini hazırlamak da çok keyifli oldu kızlar,eşimin yardım edeceğini düşünmemişdim ama gece 1.5 a kadar yaptık birlikte:)konudan konuya atlıyom
burada hiç drmadan yağmur yağıyor kızlar ciddi anlamda bulunduğumuz bölge hep villa bodrum katı olanların çoğunu su basmış öyle böyle değil 1 mt civarında su varmış bizim bodrum katsız allahtan ama arkası kar diyorlar hadi bakalım hayırlısııı.........
heycanlandım biraz daha,bende kapısını felan süslüycem ama odasını çok süslemiycem,belki duvarına raf alırım 2tane,zaten birde gardolap alıcam 2kapılı,şöyle 3yaşına felan geldiğinde kendisi beğensin istiyorum odasını.
park yatak alayım diyorum ama daha tam karar de vermiş sayılmam,
şekerlerini hazırlamak da çok keyifli oldu kızlar,eşimin yardım edeceğini düşünmemişdim ama gece 1.5 a kadar yaptık birlikte:)konudan konuya atlıyom
kızlar kar başladııı offfff :umursamaz:
ay nerdsinki sen burda yağmur yağıyokızlar kar başladııı offfff :umursamaz:
selma hatta şöyle yapalım,sen ver tel numarını,annenlere gitmeden önce de haber ver,sen ordayken ben arayım seni,abarta abarta annem şunu almış,babam bunu almış,kaynanamda şunları almış anlatayım,sen de ya öylemi felan de,sonra da kapatınca telefonu arkmdan görgüsüz bu kız,annesini yaptıklarını anlatmak için aramış resmen felan de:)sonra da sen sinirli sinirli say,hem öfkeni atarsın,hem de annen gaza gelir :)
malesef ekliyemiyorum selmacım100 olmasını bekliyceğiz mesaj sayımın,ben forumları gezip herkesin mesajına yorum yazim bari :)
ay nerdsinki sen burda yağmur yağıyo
çekmeköydeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?