2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selma2429, 10merve, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, devrimim, gokkusak+, guugle, hulka26+, selna, sevda__, TIFF+ ay gene herkes sustu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kesinlikle haklısın tatlım ama onlara daha çok var gibi geliyordur sen de benim gibi nazlı da değilsin eminim hamile olduğunu bile farkettirmiyorsundurr biraz nazlan bakayım senn ama sıkma canını kuşum yaaaa ............

ay yok kız hiç sevmem zaten nazlanmayı ben hep kendi işimi kendi yaparım kimseye minnet etmem öyle şuram ağrıyo buram ağrıyo filanda demem hatta bana diyolar ne biçim hamilesin sen kafamçokkarıştı

ya selma beni de gaza getirdin, her bebek alışverişi yapacaz dediğimizde bi şey çıkıyor biz de adam gibi almayı planladıklarımızı hiç alamadık, kocama da bu ay para arttırmamız lazım çatı için dedim, ben arttıramam arttırırsan sen arttırırsın dedi bana, iyice panik oldum adama daha elin cebine attırmadık dolap ve yatak dışında, baba oluyorum diyor ama bir hazırlık planlamıyor herhalde. nasıl yetişecem ben de olur olur diyordum ama, bir de şu tecrüeli annelr topiğini okkuyordum doğumdan önce göğüs pompası laın diyorlar ben hep doğumdan sonra işe dönmeye yakın planlıyordum, ilk günler işte bebek ememediği anne emziremediği için ihtiyaç oluyormuş öyle sürekli hastaneye taşınılmıyo diye yazıyor, alışveriş listelerinizi de yazsanıza ben çok mu sığ düşünyorum ya bilmiyorumkismile

neyapıyonuz yavrular.. karnım cok ac oglum tepısıp duruyo karnımda ama canım hıcbısey ıstemıyokı yıyım.mafoldumben

ay işte benim eşimde böyle henüz ne olduğunun tam olarak farkında değiller bir bebeğin nasıl ağır bi sorumluluk olduğunu onun ihtiyaçlarının neler olduğunu düşünemiyolar bende çok kızıyorrum eşime ama kız kız dur yani. ben başıma gelecekleri bildiğim için erken başladım almaya iyikide almışım ama eğer şimdi başlamış olsaydım kesinlikle yetiştiremezdim daha bisürü eksik var çünkü göğüs pompası almadım ben bebek odası bebeğin kıyafetleri zıbın pijama takımıhrka yelek battaniye çorap vs bi eksiği kalmadı kendi pijama takımlarımıda aldım yatak yorgan yastık siparişide verdim okadar gerisinide bu ay sonunada kadar halledicem inşallah çok para tutuyo ya tek seferde almak zor.

hafta sonu da şeker malzemelerini sepetini mendil için kumaş nevresim takımı emzik biberon bide banyo malzemelerini alıcam küvet şampuan pişik kremi falan

bana sankı ılkı daha kullanıslı gıbı gelıyo hem azda yer kaplıyo malum yataka odamızda olacak..

ikisinden de değil hülyacım üstteki model çok şirin olsada çok kullanılmıyomuş alttakide modilya zaten gerek yok ona. üstekkinin az daha büyükleri varya hani katlanabilenler onlardan alıcam 150 tl di fiyatı

hafta sonu da şeker malzemelerini sepetini mendil için kumaş nevresim takımı emzik biberon bide banyo malzemelerini alıcam küvet şampuan pişik kremi falan

anaaa nevresım takımıdamı alıncak..selma bıde yorgan yaptırıyorum demıstın onu elyafmı yaptırıyosun yoksa yunmu..ıkısıde gereklımı yoksa...

ben bılmıyorum onları resım bulabılırsen eklermısın tatlım..

anaaa nevresım takımıdamı alıncak..selma bıde yorgan yaptırıyorum demıstın onu elyafmı yaptırıyosun yoksa yunmu..ıkısıde gereklımı yoksa...

yün yaptırıyorum canım merinos yününden çok yumuşak elyaf istemiyorum terletirmiş diye yorgan yastık bide döçek yaptırıyorum nevresimde alınıcak tabiki, hoş yaza geliyo yorgan örtmem ama olsun bunun kışıda var hazırda dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…