yaz yahu sabha ta baktım 31 din kaç saat geçti hala dolduramadın çok yavaşsın alsanaalsanasmile
bu sayfadan çıkmıyorumki,ben şimdi genele açılıyom kızlar bir 100 olup geleyim:)
ay nerdsinki sen burda yağmur yağıyo
çekmeköydeyim
izim pendikde de yağmaya başlamışkafamçokkarıştı bi çekmeköy bie pendik zaten kar açılışını buralardan yapıyo delikafadulden
hoşgeldinna.s.
ay zaten benim bişey söylememe gerek yokki ilk torunları yani aman almasınlar ben onlardan bişey beklemiyorum da müdahele etmelerine kızıyorum sadece sanki benim eksik kaldığım yerlerde tamamlıycaklarmış gibi onu alma erken bunu alma erken herşeyi son aya bırakıp nasıl alıcaksam okadar şeyi hiç düşünmüyolar buna kızıyorum
kesinlikle haklısın tatlım ama onlara daha çok var gibi geliyordur sen de benim gibi nazlı da değilsin eminim hamile olduğunu bile farkettirmiyorsundurr biraz nazlan bakayım senn ama sıkma canını kuşum yaaaa ............
aaayy kar başladı yani 1 saat sonra da buraya gelir demekki........
ya selma beni de gaza getirdin, her bebek alışverişi yapacaz dediğimizde bi şey çıkıyor biz de adam gibi almayı planladıklarımızı hiç alamadık, kocama da bu ay para arttırmamız lazım çatı için dedim, ben arttıramam arttırırsan sen arttırırsın dedi bana, iyice panik oldum adama daha elin cebine attırmadık dolap ve yatak dışında, baba oluyorum diyor ama bir hazırlık planlamıyor herhalde. nasıl yetişecem ben de olur olur diyordum ama, bir de şu tecrüeli annelr topiğini okkuyordum doğumdan önce göğüs pompası laın diyorlar ben hep doğumdan sonra işe dönmeye yakın planlıyordum, ilk günler işte bebek ememediği anne emziremediği için ihtiyaç oluyormuş öyle sürekli hastaneye taşınılmıyo diye yazıyor, alışveriş listelerinizi de yazsanıza ben çok mu sığ düşünyorum ya bilmiyorumkismile
neyapıyonuz yavrular.. karnım cok ac oglum tepısıp duruyo karnımda ama canım hıcbısey ıstemıyokı yıyım.mafoldumben
hafta sonu da şeker malzemelerini sepetini mendil için kumaş nevresim takımı emzik biberon bide banyo malzemelerini alıcam küvet şampuan pişik kremi falan
ikisinden de değil hülyacım üstteki model çok şirin olsada çok kullanılmıyomuş alttakide modilya zaten gerek yok ona. üstekkinin az daha büyükleri varya hani katlanabilenler onlardan alıcam 150 tl di fiyatı
anaaa nevresım takımıdamı alıncak..selma bıde yorgan yaptırıyorum demıstın onu elyafmı yaptırıyosun yoksa yunmu..ıkısıde gereklımı yoksa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?