yün yaptırıyorum canım merinos yününden çok yumuşak elyaf istemiyorum terletirmiş diye yorgan yastık bide döçek yaptırıyorum nevresimde alınıcak tabiki, hoş yaza geliyo yorgan örtmem ama olsun bunun kışıda var hazırda dursun
yastığını yorganını kaynanam gönderiyor,süt pompamdan giyceğim geceliğime kadar hepsini aldım,eksiklerimi sayıyorum,sebamedin şampuanı ve bakım ürünleri,bebek bezi,park yatak,birde hastane çantası,yani valiz alayım diyorum ama kararsız kaldığımdan içi hazır olan hastane çantamızın kendisi yok henüz piyasada.benim nerdeyse eksiğim kalmadı,pusetinden ana kucağına,zıbınından çorabına hepsi tam,sadece yıkanıp ütülenecek
,Pitikbebe >> Bebek arabaları,Bebek arabası, Bebek Beşikleri, yonca puset, bambam bak burdan tatlım 18 aya kadar kullanılıyo 18 aya kadar yanımızda yatmaz belki ama en azından hareket etmesi için daha fazla alanı olur çocukta rahat eder
,
bunu cok begendım ıste tam ıstedıgım gıbı bısey hem fıyatıda ıyımıs tesekkurler canım..
ben de Kraft marka park yataga karar verdim. muhtemelen dönenceli olanını alıcam yalnız onu en sona bırakmayı düşünüyorum. yeni model çıkar belki diye.nasılsa kolay bulunan bi model benım alacagım
kızlar ne güzel yaaa,hazırlıklar bitmiş,ben daha bişey almadım,28.haftadan sonra alırım hepsini diye düşünüyorum....Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
evet fiyatı iyi hemde kullanışlı kullanaln çok arkadaşım var hem katlanabiliyo hani misafirliğe filan gittiğinde katla arabanın arkasına koy götür çok yer kaplamıyo fiyatıda çok yerde sordum 150 den fazla diyen olmadı aklında bulunsun fazla para verme
kızlar ne güzel yaaa,hazırlıklar bitmiş,ben daha bişey almadım,28.haftadan sonra alırım hepsini diye düşünüyorum....Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin...
valla zaten sacacak kadar param yok hem guzel hem ucuz hem kullanıslı daha ne ıstenırkı saolasın bacııııııııııııımolumunekankayizsmile
ben daha hamile olduğumu öğrendiğim gün,bir don birde body almışdım,ilk donu almam iyi olmuş,donandı oğluşum:)inşallah hep şanslı olurlar,herkesin yavruları ve benimki opuyorumnanaktan
Kızlar ateş ölçer aldınız mı?Kraft'ın kulaktan ölçenini gördüm nette.50 civarı.İyidir gibi geldi bana
ben duymustum onu ılk don alırsan bebek donanır derler... ama ben unutmustum yıne elımızden geldıgınce donatıyoz kuzuyu..
Kızlar ateş ölçer aldınız mı?Kraft'ın kulaktan ölçenini gördüm nette.50 civarı.İyidir gibi geldi bana
pek kullanışlı değiller bana göre,ablam almışdı bebeğine ve hep klasik olanla ölçdük,onunkide braunKızlar ateş ölçer aldınız mı?Kraft'ın kulaktan ölçenini gördüm nette.50 civarı.İyidir gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?