2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar nasılsınız bakalım özledim sizleri annemdeydim uğrayamadım.
geçmişe bakıyım azcık neler kaynatmışsınız.

selma2429, 10merve, aysesinemk, aşkın bahar tomurcuğu, hulka26+, mehlikaMERYEM, ozlmgkhn, RELAX, SCHATZı+, selna, seras, sevda__, umutluyuz

kızlar oğlum bir tekmeledi,harbi tekmeydi yani :)ayağı çıkcak sandım göbeğimden,ilk kez öyle güçlü bir tekme yedim:)

Çantanın Özellikleri :

Önde de ayrı bir cepli bölüm Mevcuttur.
Çantanın Yanlarında 2 adet Göz Bulunmaktadır.
Çantanın alt Kısmında Fermuarlı Bir Bölme Daha Vardır.
ıçerisinde Bebeğin malzemelerini koyduğunuzda dik durmasını sağlayan fileden oluşan 3 adet cep bulunmaktadır.

Nivea Baby Atta Çantalı Set :

Nivea Sabun
Nivea Pişik Kremi
Nivea Bebek Yağı
Nivea Saç ve Vücut Şampuanı (400 ml)
Nivea Kremli Temizleme Mendili (63 lü)
Nivea Parfümsüz Temizleme Mendili (63 lü)

fiyatı 49 tl kızlar

kızlar kaşlarım ve kirpiklerim dökülmeye başladı sizdede varmı böyle bi sorun sürekli yüzümde kaşım kirpiğim napıcam ya

neden olduğunu anlayamadım anneme kayınvalideme sordum normal bizimde oldu dediler. perşembe randevum var druma bi soruyum bakalım.

bu çantalardan hangisi güzel kızlar ikisinide gördüm çok kullanışlı içlerinde alt açması falan var
biberon koyulan yerleri plastik içindekilerin kayıp düşme gibi bi problemi olmuyomuş.

neden olduğunu anlayamadım anneme kayınvalideme sordum normal bizimde oldu dediler. perşembe randevum var druma bi soruyum bakalım.

ya bende olabileceğini duymuştum ama eski hamilelerden yani annemde teyzemden komşulardan filan yenilede hiç duymadım beslenmeden kaynaklanıyo olabilir yani yetersiz beslenme doktoruna sor bakalım

kızlar benım ablamında kasları dokulmustu bende yok ama
selma bu arada bızım besıgımızde senın alacagından su bambu besık denenden cok guzel bencdede kullanıslıda.onu yatak odama yanıma koyucam annemde buyuk mobılya besıklerden alcak:)

ay bence ıkısde cok guzel hatta bende bu cantaları gorup aralarında kararsız kalmısytım.usttekının rengını alttakınınde bıcımını daha cok begendım.bende bılemıyorum halaCADIARZU

bende onlardan alıcam mobilya beşiğimi aldım zaten bunlar çok kullanışlı çok kullanan gördüm hepsi memnun

ay bence ıkısde cok guzel hatta bende bu cantaları gorup aralarında kararsız kalmısytım.usttekının rengını alttakınınde bıcımını daha cok begendım.bende bılemıyorum halaCADIARZU

bende kararsız kaldım işte canım ikisininde pembe grisi var fiyatlarıda aynı bilemiyorum hangisini alsam çok güzel çünkü. CADIARZU

bende pembe hastasıyım aynen canım illa pembe olcak :))))

tabı senın benım selmanın kızımız olacagı ıcın pembeler daha guzel gelıyo.gercı bende kızım olcagını bılmeden oncede pembeyı cok severdım ısabet oldı kızım:)kaydirigubbakcemile5

tabı senın benım selmanın kızımız olacagı ıcın pembeler daha guzel gelıyo.gercı bende kızım olcagını bılmeden oncede pembeyı cok severdım ısabet oldı kızım:)kaydirigubbakcemile5

olumunekankayizsmile al benden okadar oldum bittim bayılırım pembe tonlarına o yüzden kızım olacağına bu kadar çok sevindim istediğim gibi süsleyebilicem kızımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…