2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemcim çantalar güzelde başka renk olsa daha kullanışlı olmaz mı belki ikinci erkek olur ben beşiği falan ona göre alıcam

olumunekankayizsmile al benden okadar oldum bittim bayılırım pembe tonlarına o yüzden kızım olacağına bu kadar çok sevindim istediğim gibi süsleyebilicem kızımı

bende evlenmeden once bıle bı kızım olsun ısterdım.saclarını guzel guzel yaparım .renklı tokalar alırım.odasının pembe tullerle suslerım daha ne hayaller kurardım.hamıle kalıncada hep kızım olsun dıye dua ettım valla:)ogrendıgımdede sevıncten ınanamadım bıle.
ınsallah hersey ıstedıgımız gıbı olur:dance:

ay benimde hayalimdi bu işte :)) bebek odası almamdaki ısrarım bu yüzden uzun zamandır hayalini kurduğum bişeyi gerçekleştirmek için. rabbim gönlüme göre verdi çok şükür

selma2429, 10merve, arcak81, devrimim, elvoscan, FERAYKANAL, gokkusak+, RELAX, selna, sevda__, sirinkedi ay ne kadar kalabalığız ama kimse konuşmuyo huuuu kızlar nerdesiniz yahu

olabilir gerçekten de kesinlikle algılıyor benimkide anneme pas vermiyor oda ohhh babacıııııııı bu diye kendince kızıyor çok tatlılar babam çekiniyor uuzak duruyor doğunca sever artık oda hayırlısıııııııı
kayınpederim ben nasıl vereceğim ellere derdinde kız doğdu büyüdü evlendirmesi kaldı çok kızıyorum onada

canım bende burdayımda geçen sayfaları okudummm....beşik kesinlikle çok güzel ama 18 aya kadar yazıyor ya canım çok zor 6 . aydan sonra yatıramazsın ben kızımda kullandım bambu şeklinde ama daha büyüğü inci tuncel modeli 6.aydan sonra içinde durmuyorlar pekkkk....

:) yok cnm burdayız
konuşun o zaman alsanaalsanasmile

öyle olduğunu biliyorum tatlım zaten 18 aya kadar yatırma düşüncem yok benim bunu almamdaki amaç hem fiyatı iyi hemde içi geniş ya bebek rahat hareket eder beşiğin içinde sıkışıp kalmasın yavrucak yoksa 18 aya kadar kendi odasına çoktan almış olurum

selam kizlarr lapa lapa kar var burda ...gecmise baktim geldim bebek cantalarindan usttekini begendim ilkini yaani cok gusellllzemuszemus

anladım canım o zaman okey.....ilk zamanlar için düşünüyorasan rahar oluyor gelen giden oluyor yanında rahat edersinn....

selma kız başka topikte yakalamışın beni dün ....
nasıl buldun bakem öleee......
bulurum ben senin ne işin var oralarda burda in cin top oynasın sen oralarda gezin alsanaalsanasmile
anladım canım o zaman okey.....ilk zamanlar için düşünüyorasan rahar oluyor gelen giden oluyor yanında rahat edersinn....

evet canım hemde katlanabiliyo ya annemlere filan da giderken katlar götürürüm

elvancım çok güzel görünüyor ama nasıl bir şey istediğine bağlı traveller biraz ağır luyor tatlımm....
ben daha hafif baston tipi düşünüyorum mesela ..her yere arabayla gidiyorum anca tatilde turlarken birde alış veriş merkezlerinde gezerken kullanacağım hafif olması önemli gibi geliyor bana......

evet elvan bende gökkuşak la aynı düşüncedeyim ben baston tipi almayı düşüyorum traveller çok ağır oluyo uğraşamam onunla ama sen bu tarz istiosan araba gayet hoş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…