olumunekankayizsmile al benden okadar oldum bittim bayılırım pembe tonlarına o yüzden kızım olacağına bu kadar çok sevindim istediğim gibi süsleyebilicem kızımı
bende evlenmeden once bıle bı kızım olsun ısterdım.saclarını guzel guzel yaparım .renklı tokalar alırım.odasının pembe tullerle suslerım daha ne hayaller kurardım.hamıle kalıncada hep kızım olsun dıye dua ettım valla:)ogrendıgımdede sevıncten ınanamadım bıle.
ınsallah hersey ıstedıgımız gıbı olur:dance:
geldim yemek molasındaydıkselma2429, 10merve, arcak81, devrimim, elvoscan, FERAYKANAL, gokkusak+, RELAX, selna, sevda__, sirinkedi ay ne kadar kalabalığız ama kimse konuşmuyo huuuu kızlar nerdesiniz yahu
benimki de benden baskasına pas vermıyo anlamadım sebebini
ne zaman annemi çağırsam elini karnıma koydugu an duruyo
algılamaları 26.haftadan sonra artıyo biliyorum ben ama bizimkiler yeni üretim ya farklı olabilir
geldim yemek molasındaydık
konuşun o zaman alsanaalsanasmile:) yok cnm burdayız
canım bende burdayımda geçen sayfaları okudummm....beşik kesinlikle çok güzel ama 18 aya kadar yazıyor ya canım çok zor 6 . aydan sonra yatıramazsın ben kızımda kullandım bambu şeklinde ama daha büyüğü inci tuncel modeli 6.aydan sonra içinde durmuyorlar pekkkk....
konuşun o zaman alsanaalsanasmile
öyle olduğunu biliyorum tatlım zaten 18 aya kadar yatırma düşüncem yok benim bunu almamdaki amaç hem fiyatı iyi hemde içi geniş ya bebek rahat hareket eder beşiğin içinde sıkışıp kalmasın yavrucak yoksa 18 aya kadar kendi odasına çoktan almış olurum
bulurum ben senin ne işin var oralarda burda in cin top oynasın sen oralarda gezin alsanaalsanasmileselma kız başka topikte yakalamışın beni dün ....
nasıl buldun bakem öleee......
anladım canım o zaman okey.....ilk zamanlar için düşünüyorasan rahar oluyor gelen giden oluyor yanında rahat edersinn....
herkes benimle küs heralde. bugün ne yazsam cevap gelmiyo. öptüm siziii
herkes benimle küs heralde. bugün ne yazsam cevap gelmiyo. öptüm siziii
elvancım çok güzel görünüyor ama nasıl bir şey istediğine bağlı traveller biraz ağır luyor tatlımm....
ben daha hafif baston tipi düşünüyorum mesela ..her yere arabayla gidiyorum anca tatilde turlarken birde alış veriş merkezlerinde gezerken kullanacağım hafif olması önemli gibi geliyor bana......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?