bulurum ben senin ne işin var oralarda burda in cin top oynasın sen oralarda gezin alsanaalsanasmile
evet canım hemde katlanabiliyo ya annemlere filan da giderken katlar götürürüm
selma2429, 10merve, arcak81, devrimim, elvoscan, FERAYKANAL, gokkusak+, RELAX, selna, sevda__, sirinkedi ay ne kadar kalabalığız ama kimse konuşmuyo huuuu kızlar nerdesiniz yahu
hehee gördüğünüze sevindim. blöf yapmıştımmm sempatiksalakcinni
seni seniii............sempatiksalakcinni
nasıl yararlı bilgiler buldunmu................
bende evlenmeden once bıle bı kızım olsun ısterdım.saclarını guzel guzel yaparım .renklı tokalar alırım.odasının pembe tullerle suslerım daha ne hayaller kurardım.hamıle kalıncada hep kızım olsun dıye dua ettım valla:)ogrendıgımdede sevıncten ınanamadım bıle.
ınsallah hersey ıstedıgımız gıbı olur:dance:
numaracı seni alsanaalsanasmilehehee gördüğünüze sevindim. blöf yapmıştımmm sempatiksalakcinni
bu ne yemeği ayo bu saatte öyle yemeğinizimi yiyosunuzBen de aynen yemekteydım geldım arkadaslar
yoo sana yazdım biraz bekledim cevap yazmayıncada çıktım
kızlar müdür beni işten çıkarmıştı ya. ben de ihtarname yolladım avukat aracılığıyla. patron aradı. senin gibi bir çalışanı kaybetmek istemem. dinlen 1 2 gün sonra diğer şubede çalışmaya başla. hemen karar verme dedi. müdürün yaptığından haberim yoktu dedi. ben de bişey demedim. yarın bidaha arıcak bu nedemek şimdi ya. anlayan varmı
kızlar müdür beni işten çıkarmıştı ya. ben de ihtarname yolladım avukat aracılığıyla. patron aradı. senin gibi bir çalışanı kaybetmek istemem. dinlen 1 2 gün sonra diğer şubede çalışmaya başla. hemen karar verme dedi. müdürün yaptığından haberim yoktu dedi. ben de bişey demedim. yarın bidaha arıcak bu nedemek şimdi ya. anlayan varmı
numaracı seni alsanaalsanasmile
bu ne yemeği ayo bu saatte öyle yemeğinizimi yiyosunuz
bastonlardan çocuk düşcekmiş gibi geliyor bana,bana hediye geldi puset,maxi cosi buzzy modeli,kolay açılıyor ve gayet hafif,ben beğendim yani:)
Çok üzgünüm çoook
korse meselesi orada konuşuluyordu da her sezeryanlı kullanmışşşş.....
ondan dedimmm.......
gokkusak, arcak81, devrimim, elvoscan, gulumse35, RELAX, selma2429+, seras, sirinkedi
aaaa sizler nerdesinizzzz................
canım baston dediğim o sadece iskeleti ve ince kumaştan oluşan değil ...........
2010 modelleri çıkmış korunaklı tentesi tam kapanıyor falan neysee........
bir alalım resim ekleriz..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?