2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bulurum ben senin ne işin var oralarda burda in cin top oynasın sen oralarda gezin alsanaalsanasmile

evet canım hemde katlanabiliyo ya annemlere filan da giderken katlar götürürüm

seni seniii............sempatiksalakcinni
nasıl yararlı bilgiler buldunmu................

gokkusak, arcak81, devrimim, elvoscan, gulumse35, RELAX, selma2429+, seras, sirinkedi
aaaa sizler nerdesinizzzz................

bastonlardan çocuk düşcekmiş gibi geliyor bana,bana hediye geldi puset,maxi cosi buzzy modeli,kolay açılıyor ve gayet hafif,ben beğendim yani:)

amin iyişallah banada doktorum kızın olacak dediği zaman sevinçten ağladım:gitme: şimdi bakıyorum kızların herşeyleri güzel canımmmmmmmmmmm
kıyafetleri, tokaları, şirin tavırları, bukle bukle saçları Allahıma bin şükür bide kucağıma alsamm:lepi:ahhhhhhhh

kızlar müdür beni işten çıkarmıştı ya. ben de ihtarname yolladım avukat aracılığıyla. patron aradı. senin gibi bir çalışanı kaybetmek istemem. dinlen 1 2 gün sonra diğer şubede çalışmaya başla. hemen karar verme dedi. müdürün yaptığından haberim yoktu dedi. ben de bişey demedim. yarın bidaha arıcak bu nedemek şimdi ya. anlayan varmı

Benım oglan da bana kıpırdıyo bırısıne gosterıyım dedıgım zaman acıyorum gobegımı duruyo o anda utanıyo heralde :)

Bence müdür kendı kendıne iş yapmıs:sonucta patronun dedıgı olmaz mı sen ısıne devam et bence müdür de görsün gününü

ne olacak ihtarmaneyi görünce işin ciddiyetini anlayıp tutuştu yani haberim yoktuda ne demek nasıl haber olmazki ama ipler senin elinde geri dönersende maaşına zam iste:jeyyar: :jeyyar:

bastonlardan çocuk düşcekmiş gibi geliyor bana,bana hediye geldi puset,maxi cosi buzzy modeli,kolay açılıyor ve gayet hafif,ben beğendim yani:)

canım baston dediğim o sadece iskeleti ve ince kumaştan oluşan değil ...........
2010 modelleri çıkmış korunaklı tentesi tam kapanıyor falan neysee........
bir alalım resim ekleriz..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…