2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benım oglan da bana kıpırdıyo bırısıne gosterıyım dedıgım zaman acıyorum gobegımı duruyo o anda utanıyo heralde :)

benimki de aynen öyle, hevesle eşime ablama anneme göstermek istiyorum hemen duruyor. bizimkiler anneci olacak galiba :)

Bence müdür kendı kendıne iş yapmıs:sonucta patronun dedıgı olmaz mı sen ısıne devam et bence müdür de görsün gününü

canım bence sen dişli çıkınca çevir kazı yanmasın yapmışlar tek açıklaması bu sen özel okuldamıydınnn...

ne olacak ihtarmaneyi görünce işin ciddiyetini anlayıp tutuştu yani haberim yoktuda ne demek nasıl haber olmazki ama ipler senin elinde geri dönersende maaşına zam iste:jeyyar: :jeyyar:

hangi türlü daha karlı olurum karar veremiyorum ki. akşam avukatı arayıp anlatçam. bebek odasını mı düşüneyim işi mi karnımdaki bebişin sağlığını mı şaştım kaldım

hangi türlü daha karlı olurum karar veremiyorum ki. akşam avukatı arayıp anlatçam. bebek odasını mı düşüneyim işi mi karnımdaki bebişin sağlığını mı şaştım kaldım

sen sadece bebegini dusun bosver canim yaa akan su yolunu bulur bebeginin rizki vardirr hic uzulme bak unutma sen uzulursen annesi bebeginde uzulurr vereliniortak

ay kızlar iki dakika ekmek alıp geliyim dedim bir yağmur bastırdı mahsur kaldım bekledim gelemedim ama baktım dincek gibi değil çıktım geldim ama çok ıslandım ben eve girer girmezde dindi yaaa

şubat annelerinin topiğine bakıp geldim,gün sayıyorla doğurmak için,Allah bize de zamanında sğlıkla doğum nasip etsin,korkuyorum yaklaştıkça ama bir o kadar da heyecanlanıyorum...

doğumdan sonra çalışmayı düşünüyosan eğer şartlarını konuş git işe devam et çalışmam diyosan dava sonuçlansın alır paranı oturursun ama avukatınla detaylı konuş böyle durumlarda haklı da olsan dava uzun sürebiliyo sonra dosya masrafı ıvır zıvır doğumdan sonra külfetli olabilir
hadi yaaa buradada yağmur felaketttt...........kara dönmedi ama

ay burdada başlamadı başlasaydıda işten erken çıksaydık

canım zor bir karar tatlı tatlı çalş 37.haftanda raporunu alıp sonrada paranı da alırsınnnn...uğraşırsan onlar bir şeyler bulur yine canın daha çok sıkılır bu işler sıkıntılıdırrr..ama en iyi kararı kendin verirsin...............

sonuçta seni hamile olduğun için işten çıkarma hakları yok hatalarına doğru şekilde cevap vermişsin git paşalar gibi çalışmana devam et doğum iznini her türlü hakkınıda kullanırsın nasılsa bundan sonra haklarının bilincinde olduğunu bilerek sana dahada olumlu yaklaşırlar kutlarım senialkisalkisalkis

kizlar kasinmaktan perisanim kasinmiyim diyorum ama ne mumkun badem yagi suruyorum ama yok geceleri kasinmaktan perisanmi her yanim yara bere icinde mafoldumben

gelişmelere sevindim canım, artık ipler senin elinde, çok iyi yapmışsın avukat işini...

canım kendini sıkıntıya strese sokmıcak bi karar ver. tabiki önce bebeğini düşünceksin çalışmayada devam etmek istiyosan çalış haklarından yararlan bence. onlar tutuşmuşlar belliki çünkü herzaman çalışan haklıdır sen eşinlede konuş bir karar ver.

şubat annelerinin topiğine bakıp geldim,gün sayıyorla doğurmak için,Allah bize de zamanında sğlıkla doğum nasip etsin,korkuyorum yaklaştıkça ama bir o kadar da heyecanlanıyorum...

Amin hepimiz sağlıkla sıhatle kucaklarız iyişallah bebişlerimizi mayıs o kadar uzak geliyorki boshayallersmilehalbuki 25 hafta geçti bile 15 haftada geçer diyorum da olmuyor evimiz de kızım eşim birlikte olacağımız günler öyle güzel geliyor kiiiii ne güzel baharda kucaklarımızda olacaklarrrrrropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…