Benım oglan da bana kıpırdıyo bırısıne gosterıyım dedıgım zaman acıyorum gobegımı duruyo o anda utanıyo heralde :)
Bence müdür kendı kendıne iş yapmıs:sonucta patronun dedıgı olmaz mı sen ısıne devam et bence müdür de görsün gününü
ne olacak ihtarmaneyi görünce işin ciddiyetini anlayıp tutuştu yani haberim yoktuda ne demek nasıl haber olmazki ama ipler senin elinde geri dönersende maaşına zam iste:jeyyar: :jeyyar:
ne olacak ihtarmaneyi görünce işin ciddiyetini anlayıp tutuştu yani haberim yoktuda ne demek nasıl haber olmazki ama ipler senin elinde geri dönersende maaşına zam iste:jeyyar: :jeyyar:
benimki de aynen öyle, hevesle eşime ablama anneme göstermek istiyorum hemen duruyor. bizimkiler anneci olacak galiba :)
hangi türlü daha karlı olurum karar veremiyorum ki. akşam avukatı arayıp anlatçam. bebek odasını mı düşüneyim işi mi karnımdaki bebişin sağlığını mı şaştım kaldım
canim merhaba buradayimm burda o kadar kar var ki baglanti sorunu var turkbayragi
doğumdan sonra çalışmayı düşünüyosan eğer şartlarını konuş git işe devam et çalışmam diyosan dava sonuçlansın alır paranı oturursun ama avukatınla detaylı konuş böyle durumlarda haklı da olsan dava uzun sürebiliyo sonra dosya masrafı ıvır zıvır doğumdan sonra külfetli olabilirhangi türlü daha karlı olurum karar veremiyorum ki. akşam avukatı arayıp anlatçam. bebek odasını mı düşüneyim işi mi karnımdaki bebişin sağlığını mı şaştım kaldım
hadi yaaa buradada yağmur felaketttt...........kara dönmedi ama
ay kızlar iki dakika ekmek alıp geliyim dedim bir yağmur bastırdı mahsur kaldım bekledim gelemedim ama baktım dincek gibi değil çıktım geldim ama çok ıslandım ben eve girer girmezde dindi yaaa
hangi türlü daha karlı olurum karar veremiyorum ki. akşam avukatı arayıp anlatçam. bebek odasını mı düşüneyim işi mi karnımdaki bebişin sağlığını mı şaştım kaldım
Eee kız babaya oglan anneye düşkün olurmus derler dimikaydirigubbakcemile3
kızlar müdür beni işten çıkarmıştı ya. ben de ihtarname yolladım avukat aracılığıyla. patron aradı. senin gibi bir çalışanı kaybetmek istemem. dinlen 1 2 gün sonra diğer şubede çalışmaya başla. hemen karar verme dedi. müdürün yaptığından haberim yoktu dedi. ben de bişey demedim. yarın bidaha arıcak bu nedemek şimdi ya. anlayan varmı
Aman canım üşütüp hast aolma sakın
doğumdan sonra çalışmayı düşünüyosan eğer şartlarını konuş git işe devam et çalışmam diyosan dava sonuçlansın alır paranı oturursun ama avukatınla detaylı konuş böyle durumlarda haklı da olsan dava uzun sürebiliyo sonra dosya masrafı ıvır zıvır doğumdan sonra külfetli olabilir
peki şimdi çalışmaya devam etsem, 32.haftada rapor alsam devletten 4ay yardım alabilmek için doğumdan sonra çalışmaya geri dönmem gerekli mi selma biliyomusun
şubat annelerinin topiğine bakıp geldim,gün sayıyorla doğurmak için,Allah bize de zamanında sğlıkla doğum nasip etsin,korkuyorum yaklaştıkça ama bir o kadar da heyecanlanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?