kizlar kasinmaktan perisanim kasinmiyim diyorum ama ne mumkun badem yagi suruyorum ama yok geceleri kasinmaktan perisanmi her yanim yara bere icinde mafoldumben
peki şimdi çalışmaya devam etsem, 32.haftada rapor alsam devletten 4ay yardım alabilmek için doğumdan sonra çalışmaya geri dönmem gerekli mi selma biliyomusun
hayır çalışmaya geri dönmek zorunda değilsin,ama 1 ay öncesinden bildirmen gerekiyor,o yardımı ssk yapıcak,yardımda değil zaten 4aylık maaşın,madem çıkmayı düşünüyorsun 32.haftanda hemen raporunu ver,izne ayrıl,doğum iznin bittikten sonra da ücretsiz izin talep et yada rapor mapor al,o aradada istifanı verirsin
kizlar kasinmaktan perisanim kasinmiyim diyorum ama ne mumkun badem yagi suruyorum ama yok geceleri kasinmaktan perisanmi her yanim yara bere icinde mafoldumben
Haa bırde bol bol su ıcmek lazımmıs catlamamak ıcın cıldı nemlı tutmalıymısız
canım bence sen dişli çıkınca çevir kazı yanmasın yapmışlar tek açıklaması bu sen özel okuldamıydınnn...
üzülmüyorum artık ama kafam karışıksen sadece bebegini dusun bosver canim yaa akan su yolunu bulur bebeginin rizki vardirr hic uzulme bak unutma sen uzulursen annesi bebeginde uzulurr vereliniortak
sonuçta seni hamile olduğun için işten çıkarma hakları yok hatalarına doğru şekilde cevap vermişsin git paşalar gibi çalışmana devam et doğum iznini her türlü hakkınıda kullanırsın nasılsa bundan sonra haklarının bilincinde olduğunu bilerek sana dahada olumlu yaklaşırlar kutlarım senialkisalkisalkis
gelişmelere sevindim canım, artık ipler senin elinde, çok iyi yapmışsın avukat işini...
canım kendini sıkıntıya strese sokmıcak bi karar ver. tabiki önce bebeğini düşünceksin çalışmayada devam etmek istiyosan çalış haklarından yararlan bence. onlar tutuşmuşlar belliki çünkü herzaman çalışan haklıdır sen eşinlede konuş bir karar ver.
aa bunu hiç düşünmemiştim bilmiyorumki :kedi:doğumdan sonra çalışmayı düşünüyosan eğer şartlarını konuş git işe devam et çalışmam diyosan dava sonuçlansın alır paranı oturursun ama avukatınla detaylı konuş böyle durumlarda haklı da olsan dava uzun sürebiliyo sonra dosya masrafı ıvır zıvır doğumdan sonra külfetli olabilir
peki şimdi çalışmaya devam etsem, 32.haftada rapor alsam devletten 4ay yardım alabilmek için doğumdan sonra çalışmaya geri dönmem gerekli mi selma biliyomusun
canım ben kaşınmamak için bol bol krem sürüyorum banyodada karnımı tüm vücudumu ham ipek lifle kızartana kadar lifliyorum yoksa kaşıntıdan duramıyorum sende iyi lifle kesele sonrada bol krem yoksa çatlıyacağızzzzzzz üüüüüüüüü:gitme:eyvahedigeldismile
selammm ben geldimmmm
doğumdan sonra çalışmayı düşünüyosan eğer şartlarını konuş git işe devam et çalışmam diyosan dava sonuçlansın alır paranı oturursun ama avukatınla detaylı konuş böyle durumlarda haklı da olsan dava uzun sürebiliyo sonra dosya masrafı ıvır zıvır doğumdan sonra külfetli olabilir
dönmek zorunda değilsin sen ayrıldıktan sora muhtemelen sigrtanı kasecekler raporlardan sonra sözleşme imzalamadıysan dönmek zorunda kalmazsınnn......
hoşgeldin şekerrrrselammm ben geldimmmm
olsun cicim kızlar yanıtlardı sağolsunaa bunu hiç düşünmemiştim bilmiyorumki :kedi:
dönmek zorunda değilsin sen ayrıldıktan sora muhtemelen sigrtanı kasecekler raporlardan sonra sözleşme imzalamadıysan dönmek zorunda kalmazsınnn......
teşekkür ederim canım . (vay be mayıs anneler gerçekten çok bilgili iiyiki varsınız)
kızlar dün doktora şu çatlama meselesini sordum. beyaz tenlisin %50çatlarsın dedi. badem yağları anca kaşıntıyı alıyomuş. çok kilo almak beyaz tenli olmak ve az su içmek çatlamanın sebebleri. bu arada doktor uzun boylu olduğun için normal doğum yapabilir bir fiziğin var ama yine de çatıyı görmeden tam birşey diyemem dediii
Arkadaslar bu catı muayenesını her doktor yapmıyomus dıye bılıyorum
kızlar dün doktora şu çatlama meselesini sordum. beyaz tenlisin %50çatlarsın dedi. badem yağları anca kaşıntıyı alıyomuş. çok kilo almak beyaz tenli olmak ve az su içmek çatlamanın sebebleri. bu arada doktor uzun boylu olduğun için normal doğum yapabilir bir fiziğin var ama yine de çatıyı görmeden tam birşey diyemem dediii
elvancım
sigortanı kesecekleri için raporlardan sonra tabi özel sektördeysen böyle sözleşmede yoksa yasal olarak hak iddia edecekleri birşey olmayacağından dönmene gerek kalmaz bence sen iş verenlerinle açık açık konuş ben raporumu alna kadar çalışacağım sonra düşünmüyorum diyeeee.......
ama ortamını şartlarını sen biliyorsun ki tatlımm.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?