2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kizlar kasinmaktan perisanim kasinmiyim diyorum ama ne mumkun badem yagi suruyorum ama yok geceleri kasinmaktan perisanmi her yanim yara bere icinde mafoldumben

cildin çokmu kuruyor canım neden bu kadar kaşınıyoki drun belki bi krem falan önerir benimde çok kuruyo cildim kakao yağı sürüyorum diğerlerine göre daha iyi oldu dene bi istersen

canım bence sen dişli çıkınca çevir kazı yanmasın yapmışlar tek açıklaması bu sen özel okuldamıydınnn...

özel dersane

sen sadece bebegini dusun bosver canim yaa akan su yolunu bulur bebeginin rizki vardirr hic uzulme bak unutma sen uzulursen annesi bebeginde uzulurr vereliniortak
üzülmüyorum artık ama kafam karışık

haklısın teşekkür ederim

gelişmelere sevindim canım, artık ipler senin elinde, çok iyi yapmışsın avukat işini...

ezdirmek istemedim herşeyden önce oğlumun haklarını savundum

kızlar destekleriniz için çook teşekkür ederim. akşam eşimle ve avukatla karar verip patronla ona göre konuşmaya gitçez

kizlar kasinmaktan perisanim kasinmiyim diyorum ama ne mumkun badem yagi suruyorum ama yok geceleri kasinmaktan perisanmi her yanim yara bere icinde mafoldumben

canım ben kaşınmamak için bol bol krem sürüyorum banyodada karnımı tüm vücudumu ham ipek lifle kızartana kadar lifliyorum yoksa kaşıntıdan duramıyorum sende iyi lifle kesele sonrada bol krem yoksa çatlıyacağızzzzzzz üüüüüüüüü:gitme:eyvahedigeldismile

ay ben hiçbişey yapmıyorum hala yaakafamçokkarıştı

kızlar dün doktora şu çatlama meselesini sordum. beyaz tenlisin %50çatlarsın dedi. badem yağları anca kaşıntıyı alıyomuş. çok kilo almak beyaz tenli olmak ve az su içmek çatlamanın sebebleri. bu arada doktor uzun boylu olduğun için normal doğum yapabilir bir fiziğin var ama yine de çatıyı görmeden tam birşey diyemem dediii

selammm ben geldimmmm
hoşgeldin şekerrrr

Arkadaslar bu catı muayenesını her doktor yapmıyomus dıye bılıyorum

elvancım
sigortanı kesecekleri için raporlardan sonra tabi özel sektördeysen böyle sözleşmede yoksa yasal olarak hak iddia edecekleri birşey olmayacağından dönmene gerek kalmaz bence sen iş verenlerinle açık açık konuş ben raporumu alna kadar çalışacağım sonra düşünmüyorum diyeeee.......
ama ortamını şartlarını sen biliyorsun ki tatlımm.........

evet bide genetikde oluyo benim doktorumda özellikle bunu söyledi bizde çatlayan yok ama ben çatlarmıyım bilmiyorum esmer tenliyim ben vücudum da esmer çok su içiyorum ailede çatlayanda yok ama hiçbişey kullanmıyorum bakalım nolcak

haklısın. doğumdan sonra 1yıl çalışmak istemiyorum. yine de belli olmaz ihtiyacımız olur mecbur çalışırım. ama şimdilik düşüncem bu. ömrüm boyunca kaç kez anne olucam ki en fazla 2. bari en tatlı çağlarını koklaya koklaya gözümün önünde büyüteyim diye böyle bir karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…