hoşgeldin şekerrrr
olsun cicim kızlar yanıtlardı sağolsun
teşekkür ederim canım . (vay be mayıs anneler gerçekten çok bilgili iiyiki varsınız)
:içelim:
bütün hazırlığı bitirip oturmak da zevkliymiş heeezemuszemus darısı başınızaa
Yok yanı elvoscan yapamıyomus demek ıstemedım yanı dogum yapan arkadaslarıma soruyorum bana yapmadı catı muayenesı dıyolar da ondan yanı mutlaka gereklı mı
Yok yanı elvoscan yapamıyomus demek ıstemedım yanı dogum yapan arkadaslarıma soruyorum bana yapmadı catı muayenesı dıyolar da ondan yanı mutlaka gereklı mı
şanslısın ozaman. ben kilo alımında senden geri geliyodum. sonra bebeğin göbeği zayıf dediklerde bir yüklendim toplamda 7 kilo almış oldum. ama bebişi de büyüttümevet bide genetikde oluyo benim doktorumda özellikle bunu söyledi bizde çatlayan yok ama ben çatlarmıyım bilmiyorum esmer tenliyim ben vücudum da esmer çok su içiyorum ailede çatlayanda yok ama hiçbişey kullanmıyorum bakalım nolcak
selammm ben geldimmmm
ekle ekle bitermi diye düşünüyorum ben :))sempatiksalakcinni
ay ben hiçbişey yapmıyorum hala yaakafamçokkarıştı
eyvahedigeldismilehım e tabi sezeryan istiyosan niye çatına baksınki balkon önemli ondaaa. -tatlicadiarzu-
kızlar benede bebişimin cicilerinin resimlerini koymak istiyorum,topiğimiz var mı cicilerle ilgili?
kızlar benede bebişimin cicilerinin resimlerini koymak istiyorum,topiğimiz var mı cicilerle ilgili?
hım e tabi sezeryan istiyosan niye çatına baksınki balkon önemli ondaaa. -tatlicadiarzu-
tatlım onları ben beğendim annem halledicek şükürkaydirigubbakcemile5
evet bencede hadi bakalım az kalmışopuyorumnanaktan
hepinize iyi akşamlar kızlar, mesaim bitti bugün de çok şükür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?