2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yok yanı elvoscan yapamıyomus demek ıstemedım yanı dogum yapan arkadaslarıma soruyorum bana yapmadı catı muayenesı dıyolar da ondan yanı mutlaka gereklı mı

şanslısın ozaman. ben kilo alımında senden geri geliyodum. sonra bebeğin göbeği zayıf dediklerde bir yüklendim toplamda 7 kilo almış oldum. ama bebişi de büyüttüm

bütün hazırlığı bitirip oturmak da zevkliymiş heeezemuszemus darısı başınızaa

aminnn. senin kız da sen de pek bir tezcanlı çıktınız yahuuu

bütün hazırlığı bitirip oturmak da zevkliymiş heeezemuszemus darısı başınızaa

maşallah ne güzel darısı başımıza inşallah gerçi benimde annem ve kayınvalidem yükümü hafifletiyolar ama yinede herşeyi düşünüyorum bizde bitirseydik bi.
bu arada sen oğlan demiştin gamzecim ama benimde kızım oluyo :ecrin_bebek:

Yok yanı elvoscan yapamıyomus demek ıstemedım yanı dogum yapan arkadaslarıma soruyorum bana yapmadı catı muayenesı dıyolar da ondan yanı mutlaka gereklı mı

hım e tabi sezeryan istiyosan niye çatına baksınki balkon önemli ondaaa. -tatlicadiarzu-

kızlar benede bebişimin cicilerinin resimlerini koymak istiyorum,topiğimiz var mı cicilerle ilgili?

ay ben hiçbişey yapmıyorum hala yaakafamçokkarıştı

bazıları doğuştan şanslı çatlak konusunda annemde bir çizik bile yok ama benim ergenlikten doluuuuuuu şimdiden kaşıntılarda başladı çok çirkin olacağımmmmmmmmmmmakannehir
lireak ta aldım yetmedi niveanınkindende sürüyorum ama biliyorum yinede çatlıyacak en azından elimden geleni yaptım derim:gitme::çok üzgünüm:

eyvahedigeldismile
hım e tabi sezeryan istiyosan niye çatına baksınki balkon önemli ondaaa. -tatlicadiarzu-
eyvahedigeldismile

normal olacaksa 36-38 haftalar arası faslan bakılıyor amaaa
korkulacak bir şey değil can hiç acıtmıyor kızlar
vajinismus değilseniz.....kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…