2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benede bebişimin cicilerinin resimlerini koymak istiyorum,topiğimiz var mı cicilerle ilgili?

2010 Mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız kısmında olabilir bende aldığım bir iki şeyi koyayım dedim am henüz hakkım yokmuş sen koy biz bakalımmmmmmmmmmbayanssulusmile

herkese iiiiiyi akşamlar ben kaçar yarın yine görüşürüz umarımmmmmopuyorumnanaktan

gamzecim madem bitmiş hepsi ozaman fikir ver biraz bize. mesela ateşölçer biberon tırnak makası burun aspratörü gibi şeyler aldınmı hangi marka tercih ettin bunun gibi şeyleri

çok güzel gamzecim güle güle kullanın inşallah sağlıkla canım.
bende ateşölçerde kararsızım abimler kızları için braunun kulaktan ölçerini kullanıyolar 3yıldır ve çok memnunlar. senin aldığın modeldende gördüm mağazadaki kızda tavsiye etti ama bilemedim bakalım.

olsun canım 7 kilo çok değil bebeğinde sağlığına kavuşmuş çok şükür kilopnda iyi yani
bende şimdilik bişey yokda bakalım nolucaz
selmaaaaaakaydirigubbakcemile
aşkım işim vard
kızlar buradada kar başladı lapa lapaaa yağıyorrr.....

burdada bişeyler yağıyo ama ne olduğunu anlamadım

biz çıkıyoruz kızlarr kendinize iyi bakına.s.

bende böyle bişey alıcaktım baktım hatta beşiğini alırken maskodan ama çok kullanamazsınız diyorlar ayrıca katlanmıyorlarda annem bakıcak sonra benim oğlana taşıması zor yani bende yeni döndüm park yatağa eşim istiyor diye tam karar vermedim ama araştırıyorum

kullanım süreleri kısıtlı ama çok hoş annen bakacak ve annene yatak götüreceksen canım bu tür kullanışsız olur gerçekten o zaman park yatak uygun olur benceeee....

selmmaaagidiyom dedin burdasın konuş ozaman kkııı..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…