kızlar benede bebişimin cicilerinin resimlerini koymak istiyorum,topiğimiz var mı cicilerle ilgili?
herkese iiiiiyi akşamlar ben kaçar yarın yine görüşürüz umarımmmmmopuyorumnanaktan
herkese iiiiiyi akşamlar ben kaçar yarın yine görüşürüz umarımmmmmopuyorumnanaktan
var canım, 2010 mayıs bebeklerine aldıklarımız-hazırlıklarımız topiğin başlığı
olsun canım 7 kilo çok değil bebeğinde sağlığına kavuşmuş çok şükür kilopnda iyi yanişanslısın ozaman. ben kilo alımında senden geri geliyodum. sonra bebeğin göbeği zayıf dediklerde bir yüklendim toplamda 7 kilo almış oldum. ama bebişi de büyüttüm
aminnn. senin kız da sen de pek bir tezcanlı çıktınız yahuuu
bende şimdilik bişey yokda bakalım nolucazbazıları doğuştan şanslı çatlak konusunda annemde bir çizik bile yok ama benim ergenlikten doluuuuuuu şimdiden kaşıntılarda başladı çok çirkin olacağımmmmmmmmmmmakannehir
lireak ta aldım yetmedi niveanınkindende sürüyorum ama biliyorum yinede çatlıyacak en azından elimden geleni yaptım derim:gitme::çok üzgünüm:
aşkım işim vardselmaaaaaakaydirigubbakcemile
kızlar buradada kar başladı lapa lapaaa yağıyorrr.....
yatak odasına böyle bişey alacağım demirleri olmicak tabi yere kadar beyaz inicek tüllü buna benzer. lohusayken eve ziyarete gelenler içn salona koyarım bunu gecede yanıma alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?