2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gamze çok tatlı bende çok sevim bu beşikleri uyyyyyyy duru kızımızıda görürüz inş

gokkusak sonra bende bu gösterdiklerine döndüm ama üzgünü bunlarda katlanmıyor çünkü ayaklatı demirrr...
neyse kızlar araştıralım iyice ona göre alalım size iyi akşamlar ben çıkıyorum

ya kızlar o dedikleriniz nette 100 falan yazıyo dışarda daha uygun olmaz mı küçük beşik ne de olsa yazık ya 500 çok sanki mobilya alıyosun bence araştırın biraz daha

Bugün ben dealınganlık yapacağım. mafoldumben Tamam çok az gelebiliyor, az yorum yapıyor ve de az yetişebiliyor olabilirim. Ama niye bana kimse merhaba demiyor ki sanki... lmaz: Bugünkü geçmişe bakabildiğim kadar baktım, bir kaç ceap blem yazdım :)))

Bugün kü yazılara bakarken erken doğum ihtiali ve bununla birlikte hazırlıkların tamamlanamamasından duyulan endişeleri gördüm... Arkadaşlar allah korusun öyle bir durumda bebeğimizin nesi eksik diye değil, sağlığı için endişe ederiz diye düşünüyorum... Varsın bişeyi eksik olsun... Herşeyin tamam olamayacağını düşünüyorum.... Bunu bana ben de böyle endişelenirken bir arkadaşım demişti ve çokkk iyi gelmişti.... Bir de ben ve eşim zor karar veren tipleriz :))) Yatak odası takımına bakmaya başladık. o kadar çok çeşit ve o kadar çok öne sürülen özellik var ki... bizim önceliğimiz ise sağlıklı olması ve sonra güzelliği yönünde... ıkisini bir arada iki yerde bulduk gibi... Özellikle mağazaları dolaşırken keskin boya ve cila kokusu olanlardan kaçtık... istedikleri kadar fonksiyonel olsunlar... Ve su bazlı boya olmaını ya da doğal önemsedik.... Mobilyacılara kalırsa hepsi zararsız, kurşunsuz boya... Bir mobilyacı çok güzel söyledi ki tamamen doğal satıyor, boya yok... O zaman niye havalandıın, en az 2 hafta önce gelsin diyorlar dedi...Çok mantıklı geldi.... Ancak o takım da bana çok sade geldi, biraz hareket katmaya çalışıp ya ona ya da tamamen su bazlı olan bir mobilyaya karar vereceğim... Puset içinde travel sistemlerin de çok hafif ve kolay katlanıp açılanları var... Sonuçta bizimkiler yaza dolaşabilecekleri için maxi cosi tarzı bir ana kucağı ile puşette taşımak ilk 6 ay için önerilen... Sonrası içine tamamen yatabilen, çift yönlü bir model bakıyorum... Bizim araştırma 1 ay sürer... Sonra alırız tık tık... Çoğu şeyim kardeşimden geldi zaten... Önce sağlıkla oğlum gelsin, gerisi hallocak inşallah

bunu araştırmak lazımm evet ...........ama benim puset ve arabam var aslında ilk kızımdan bir de baston tipli alayım diyorum yeni bir şey olsun diye neyse daha ona bir türlü karar veremedim zatenn...ama şu pusetleri ne yapacaksınız ben ilk kızımı koyamamıştım kıyıp hastaneden çıkarken çok oyuk nerdeyse oturur pozisyonda yaniii.....destek mi koyacaksınızz.......

Son düzenleme:
Gamze,
Alta kaçırma bende de oluyor bazen, hapşurunca özellikle :kedi: Ayyy diyorum yine kaçtı :))) Geceliği görmedim nerde ki? ben de bir tane aldım, bebek body ile takım yapmışlar, süper bişi olmuş

yok travel sistemlerde ana kucağı puşetin üstüne yerleşiyor, zaten ana kucağına yatıyor ilk, o da pusete, hadi gezmelere....

yok travel sistemlerde ana kucağı puşetin üstüne yerleşiyor, zaten ana kucağına yatıyor ilk, o da pusete, hadi gezmelere....

canım onu biliyorummmmmm..puset dediğime bakma ana kucağı bile öyle oyuk gibi geldi bana çok küçükken kıyamadım bir arkadaşımda destek yaptım dedi içine........ oturur pozisyon gibi oluyor oda .............

işte burdaaaa geceliğimmm

canım geceliğinde hoş görünüyor..ama düğmeli olsa yada şu loğusalık modelli daha rahat emzirirdin sanki...benimde aldığım pijamam ve sabahlığım böyle bu sadelikte ama pijamam lohusa modeli göğüs yerleri açık model olarak üzerinde sanki bolero var gbi ...............delikleri kapatıyorkaydirigubbakcemile3

ayyy inanmıorummm yaaaaa şubat annelerinde 29 tanesi daha şubatın 2si ve doğurmuşlarrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile mayıs annesi olmayı unutun ben kalıbımı basarım herkes nisanda doğurucak burda.
ne aceleleri var,çıkdıktan sonra bir daha geri dönemiycekler,lütfen oğluşum zamanından önce gelme opuyorumnanaktan

ayyy inanmıorummm yaaaaa şubat annelerinde 29 tanesi daha şubatın 2si ve doğurmuşlarrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile mayıs annesi olmayı unutun ben kalıbımı basarım herkes nisanda doğurucak burda.

aaaaaaaaaaaa yapma gamzeee sen böyle dedikçe bak şartlayıp kendimizi doğuracaz bak erkenden ......eyvahedigeldismile
gerçi bende çoğu kişinin 38. hafada doğuracağını düşünüyorum bende dahilllopuyorumnanaktan
zaten 38 39 ideal bence 40 haftasında sonra yok bebek dışkılıyor (büyüdüğü için) yok mukonyumlu doğuyor sonra allah orusun 12 aylıka kadar gözetim altına alıyorlar ne erken ne geç kızlar en hayırlısı inşallhhhh..........

yyyaaa ana kucağını sordum sizcede öyle değil mi içine özel destek falan varsa alayım diyorum daa.......
ben koyamadım ilk günler kızımı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…