bu çantalardan hangisi güzel kızlar ikisinide gördüm çok kullanışlı içlerinde alt açması falan var
biberon koyulan yerleri plastik içindekilerin kayıp düşme gibi bi problemi olmuyomuş.
[Sevgili adaşım :) Çantaların ikisi de çok hoşlar, ben olsam üsttekini alırdım, rengi şekli daha hoşuma gitti... Hangisi de olsa güle güle kullan...
Amin hepimiz sağlıkla sıhatle kucaklarız iyişallah bebişlerimizi mayıs o kadar uzak geliyorki boshayallersmilehalbuki 25 hafta geçti bile 15 haftada geçer diyorum da olmuyor evimiz de kızım eşim birlikte olacağımız günler öyle güzel geliyor kiiiii ne güzel baharda kucaklarımızda olacaklarrrrrropuyorumnanaktan
Yaaa bu duygu bende de var... İnşallah hepsi sağlıkla gelir. Son zamanlarda anne olmuş arkadaşlarıma ziyarete gidiyorum, bebişlerini, onları tutuşlarını, emzirişlerini falan seyrediyorum ve oğluşumu dört gözle bekliyorum...Hala ismine karar veremediğimiz için oğluşum diyorum. bilmiyorumkismile
park yatağı annem bana alalım sen iş yaparken çocuğu onun içine koyarsın oynar dedi. sadece çocuk oynasın diede koca park yatak almak bana manasız geldi. arkadaşımda gördüm ben beğenmedim açıkcası çok basit görünüyor yada benim zevkime hitap etmior sanırım. modokodan aldım bende odasını tam gönlüme göre beğendim. ama şu yatak odasına beşik olayı için iyice gezicem sanırım katkanmıo evet sonradan kalıcak öyle ben fiyat sormuştum 500 tl demişlerdi. sonradan at kenaraysa manası yokohaoldumsmile
Gamze' cim,fotodaki beşik çokkkkk güzel... Ancak dediğin gibi 6 ay sonra koy kenara... Park beşik bana da cazip gelmiyor... Sepet olayını ben arkadaşımdan hallediyorum. şimdi oğlu 3 aylık, nisan ortası gibi alacağım ondan... Böyle bir ihtimal bana çok iyi geldi çünkü sonra aldıklarımızı koyacak yerler de lazım.... Bazı şeyler dolaşsa böyle, elden ele. Tabi güvenilir bildiğimiz kişilerden alaraktan....kaydirigubbakcemile2
tamamen katılıyrumm organik yaşamayı seven biri olarakopuyorumnanaktan. keşke herşeyi sağlıklı alabilsek dimi ama ülke şartlarında nerdeeeeee herkes kandırıkçıalsanaalsanasmile. evet bende travel aldım ve hastaneye pusetinide götürüp öyle çıkmayı düşünüyorum. havalarda güzel olunca arabanın üstüne tak yallahhhhholumunekankayizsmileolumunekankayizsmile gezmelereeeeopuyorumnanaktan. baston tipi almayı düşünen arkadaşlar okudum. şunu sylemek istiyorum baston tipi evet hafif falan ama malesef 6 ay dan nce bebekler oturtulmadığı için bastonlar önerilmiyor aman dikkat diyorumm.
bunu araştırmak lazımm evet ...........ama benim puset ve arabam var aslında ilk kızımdan bir de baston tipli alayım diyorum yeni bir şey olsun diye neyse daha ona bir türlü karar veremedim zatenn...ama şu pusetleri ne yapacaksınız ben ilk kızımı koyamamıştım kıyıp hastaneden çıkarken çok oyuk nerdeyse oturur pozisyonda yaniii.....destek mi koyacaksınızz.......
yok travel sistemlerde ana kucağı puşetin üstüne yerleşiyor, zaten ana kucağına yatıyor ilk, o da pusete, hadi gezmelere....
işte burdaaaa geceliğimmm
ne aceleleri var,çıkdıktan sonra bir daha geri dönemiycekler,lütfen oğluşum zamanından önce gelme opuyorumnanaktanayyy inanmıorummm yaaaaa şubat annelerinde 29 tanesi daha şubatın 2si ve doğurmuşlarrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile mayıs annesi olmayı unutun ben kalıbımı basarım herkes nisanda doğurucak burda.
ayyy inanmıorummm yaaaaa şubat annelerinde 29 tanesi daha şubatın 2si ve doğurmuşlarrrrrrrrrrrrrrbilmiyorumkismile mayıs annesi olmayı unutun ben kalıbımı basarım herkes nisanda doğurucak burda.
tatlım önü düğmeli zaten bi parça varya göğüs kısmında o çıkıyor görmedin mi bayanssulusmile
kız benim zaten 23. nisan günüm:Saruboceq: ama farkettiyseniz kasım aralık ocak annleri de hiçbiri beklenen doğum tarihinde doğurmadı. ben herkesin nisanda doğuracağını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?